Jump to content

Photo

KVAS za lepo kožo

• Please log in to reply
283 replies to this topic

#81 mavrična

mavrična

sramežljivec

• Člani
  • 50 posts

Posted 05 November 2005 - 06:25 PM

Kake pol ure. Navaden aspirin je bogat s salicilno kislino. Zelo dobro je, če imaš tudi sicer vsakodnevno kakšen kislinski serum, jaz imam recimo Muradovega in neverjetno pomaga. Potem šele pride krema.
Na tvojem mestu bi šla v kak salon, kjer imajo Murad in naj ti dajo testerje. rolleyes.gif
  • 0

#82 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 09 November 2005 - 08:08 AM

Men je pa od Fale kvas ful zanc-tak kislkast okus ma. Dozdej sm jedla merkatorjevega in sm ga lahko normalno jedla.
Je mozno, da ima samo ta tak okus(datum uporabe do 29.11.2005) ali so vsi Falini isti-kislkasti?
  • 0

#83 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 November 2005 - 03:45 PM

QUOTE(pika)
Men je pa od Fale kvas ful zanc-tak kislkast okus ma. Dozdej sm jedla merkatorjevega in sm ga lahko normalno jedla.
Je mozno, da ima samo ta tak okus(datum uporabe do 29.11.2005) ali so vsi Falini isti-kislkasti?

sicer ga še nism probala, ampak kakor vidm po postih vsi pravijo, da je falin bolj zanič!
  • 0

#84 mavrična

mavrična

sramežljivec

• Člani
  • 50 posts

Posted 09 November 2005 - 07:51 PM

Jao, kaj počnete. Dajte nehajte jesti kvas. To je eno samo lepilo za črevesje. Jaz bi vas po riti, no! Boljše da spijete pivo!
  • 0

#85 evica1

evica1

sramežljivec

• Člani
  • 54 posts

Posted 13 December 2005 - 08:27 AM

Hello. Šele zdaj sem zasledila to temo in se absolutno strinjam s tem, da je kvas super za kožo. Jaz pa zadnje čase zjutraj na tešče spijem toplo vodo z limoninim sokom (kar baje topi maščobo). Tudi kvas bi najlažje pila zjutraj, ker imam edino takrat prazen želodec, samo ne vem, če lahko to kombiniram z limoninim sokom? Kaj mislite?
Drugače pa nekateri pijejo zjutraj tudi kis.
  • 0

#86 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 13 December 2005 - 12:09 PM

Jz sm po nasvetu None zru kvas neki cajta ampak sem zadevo opustil ker ni prinesla vidnega ucinka.
  • 0

#87 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 December 2005 - 01:01 PM

evica1 pa a kej pomaga ta limona? kok tople vode pa kok limone zamesas?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#88 evica1

evica1

sramežljivec

• Člani
  • 54 posts

Posted 14 December 2005 - 12:29 PM

Ne vem, če pomaga. Bi mogla kakšna strokovnjakinja povedat. Jaz to naredim bolj po občutku - stisnem pol limone v kozarec vode.
  • 0

#89 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 14 December 2005 - 02:13 PM

Jz vsak večer pojem en majhen košček kvasa od Fale (zgleda, da sem se ga že navadla, ker mi ima boljši okus od Mercatorjevega). Kakih drastičnih sprememb na koži ne opažam, mi pa naredi lepše lase, če ga redno vsak večer jem. Po maski iz koščka kvasa+limone+mleka je koža bolj mehka in mal manj se svetiš wink.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#90 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 18 June 2006 - 06:55 PM

a ta raztopina iz aspirinov tud prot ogrcem pomaga?, al sam mal prot mozoljem ? ermm.gif

pa še če ta kvas zvečer na prazen želodec popijš z mlekeom, je enak če ga samga brez mleka poješ, ker men je okus všeč, tko da me to ne ovira ermm.gif:
ga čez ene pol urce mislm popapcat. ..njamii biggrin.gif
  • 0

#91 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 June 2006 - 06:31 AM

Aspirin vsebuje acetilsalicilno kislino. To ni salicilna kislina, ampak derivat, ampak vseeno malo pomaga. Ogrce pa moraš iztisniti, ni druge.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#92 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 19 June 2006 - 09:52 AM

QUOTE(MLadoLetNa)
a ta raztopina iz aspirinov tud prot ogrcem pomaga?, al sam mal prot mozoljem ? ermm.gif

pa še če ta kvas zvečer na prazen želodec popijš z mlekeom, je enak če ga samga brez mleka poješ, ker men je okus všeč, tko da me to ne ovira ermm.gif:
ga čez ene pol urce mislm popapcat. ..njamii biggrin.gif

Jaz ga vsako jutro pojem pol kocke na prazen želodec (sedaj kakih 14 dni in mogoče se mi je le mal izboljšalo stanje)
  • 0

#93 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 19 June 2006 - 07:17 PM

A to kar ste na prvi strani napisali pomaga tudi proti madežem od mozoljev? S tem mislim, če pomga da ti zginejo in da ti ne nastanjeo novi, ko se ti mozolji posušijo?
  • 0
It's a Mike Shinoda thing ... you just wouldn't understand!!

#94 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 09 July 2006 - 11:26 AM

woow v tej temi sem pa res ful velik novih nasvetov našla.. pa to z kvasom bom tud sama probala uživanje+maska...pa tud aspirinovo bi probala... samo še vedno nisem zasledila podatka kak dolgo jo morš pustit na obrazu?
  • 0
Memento mori.

#95 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 09 July 2006 - 04:11 PM

Babe js sm bla pri kozmetičarki pa je rekla da ta aspirin nič ne pomaga (tudi meni osebno ni, ko sem si nanašala aspirin + zobno pasto). Pa rekla je tudi da kvas nič ampak res nič ne pomaga. Da škoda poskušanja.
Pomaga pa (po njenem) paradižnik kao maska. Pa tudi prebrala sem, da če ga ješ - je dober za lepo kožo. A kira ve kaj več o tem??
  • 0

#96 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 July 2006 - 04:25 PM

Paradižnik pa res ne. Če ga ješ, pa dobivaš AOK od znotraj, to pa res.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#97 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 July 2006 - 06:05 PM

Ne vsega kar kozmetičarka reče resno jemat...
sonchika mogoče si spregledala: kak dolgo je treba aspirinovo masko na obrazu pustit?
  • 0
Memento mori.

#98 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 July 2006 - 06:15 PM

Joj, ne vem. Samo jaz ne bi čarala z zobno pasto, ker je polna mentola in hudo izsuši kožo. Raje samo aspirini. Kakšnih 5-10 minut.
  • 0

#99 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 09 July 2006 - 09:11 PM

Sonchika in Claudija (spet) hvala, ker sta mi odgovorili in pomagali. Joj zdej se ne moreš več na nobenga zanest (vse znamke oglašujejo, da majo ne vem kaj v izdelkih resnici pa nič od tega) - še na kozmetičarke ne!! evil.gif
  • 0

#100 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 July 2006 - 09:50 PM

welcome to real world bejbi wink.gif
  • 0
Memento mori.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users