Spletne trgovine
Posted 19 December 2007 - 06:54 PM
A si bla prav v trgovini in so sfalili? =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 December 2007 - 06:56 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 December 2007 - 08:54 PM

Posted 19 December 2007 - 08:59 PM
Samo res bi nam lahko kaj plačali... al pa vsaj kaj zastonj primaknili, ker naredimo taki kšeft.

Jaz, ko sem bla tam, so meli samo 2 še na polici (morda so meli še kaj zadaj, to ne vem).
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 December 2007 - 10:07 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 December 2007 - 05:08 PM

AKAMUTI
AUBREY ORGANICS
Posted 24 December 2007 - 09:34 PM
Posted 24 December 2007 - 09:45 PM
Posted 24 December 2007 - 09:52 PM
Posted 25 December 2007 - 08:37 AM
Jaz sem tudi zelo zadovoljna z Aubrey.
Posted 25 December 2007 - 04:18 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 December 2007 - 02:39 PM
Ima katera kaj izkušenj s spletno trgovino Princesa.si ?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 December 2007 - 11:13 PM
Kaj te pa zanima?
vuelvo a vos,
Posted 27 December 2007 - 10:21 PM
Mantra - yoga dreams night cream.

Sam do 10 € je poštnina 4 €, pa saj niso normalni.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 March 2008 - 11:25 AM

Sem malo brskala in imajo res ugodne cene ...

Mikajo me predvsem parfumčki, a je slučajno katera že naročila kakšnega?
Pa še to, je bolje naročiti iz USA ali iz Anglije?
Posted 18 March 2008 - 05:43 PM

vuelvo a vos,
Posted 18 March 2008 - 07:58 PM
Pa še to, je bolje naročiti iz USA ali iz Anglije?
Kako to misliš? Saj na Strawberry ne moreš izbirat od kod naj ti pošiljajo, ali pač? Vem pa da parfume pošiljajo iz druge države kot pa kozmetiko, to pa.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 March 2008 - 08:02 PM
Posted 18 March 2008 - 08:02 PM
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 18 March 2008 - 08:03 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users