suhi lasje
Posted 04 July 2008 - 10:41 AM

Posted 04 July 2008 - 10:43 AM
Sicer pa zakaj te to zanima? Sej maš zdrave lase.

Posted 04 July 2008 - 10:47 AM

Posted 27 April 2010 - 05:13 PM
Zanima me, katero masko bi mi priporočale? Pa da ni recimo TIGI, nekaj v prosti prodaji.
Hvala.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 April 2010 - 05:14 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 27 April 2010 - 05:15 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 27 April 2010 - 05:16 PM

vuelvo a vos,
Posted 27 April 2010 - 05:26 PM
Super so tudi od Alverde balzami meni osebno sta najljubša tisti za rjave lase in tisti avokadov (Repair se mu reče), vsebujejo precej olj, nekaj naravnih snovi, so brez silikonov, naredijo izjemno mehke in nahranjene lase plus tega še krasno dišijo.
Posted 27 April 2010 - 05:28 PM

Posted 27 April 2010 - 05:34 PM

Posted 27 April 2010 - 05:35 PM

Posted 27 April 2010 - 05:52 PM
vuelvo a vos,
Posted 27 April 2010 - 06:49 PM

Aja, Kinky, dobra je tudi maska iz Nutri Gloss linije, ki jo že uporabljaš - maska je fajn gosta, ima zelo dobre sestavine in naredi super lepe in negovane lase, ampak ob enem ni pretežka. Mogoče bom celo to vzela, ne vem še.
Posted 27 April 2010 - 06:54 PM
Po moje bom vzela ali to, ali pa od Nivee, sem prebrala opis, in mi deluje obetavna. Nisem pa nikoli prej uporabljala maske, ampak sedaj pa lasje prav kličejo po njej.
Hvala tudi tebi.

Posted 28 April 2010 - 09:37 AM
Bi jih pa najraje uporabljala vsak mesece ampak semi zdi da je to too much za lase, kaj misliš ?

Posted 28 April 2010 - 09:44 AM
Jaz še vedno uporabljam Nutri Gloss.

Posted 28 April 2010 - 09:48 AM

Meni osebno sta obadva zelo vredu, movida in herba shine. Mogoče mi ima Herba shine malce lepši odtenek od movide(če pa najdeš pri movidi takšnega ki ti ustreza ti pa raje movido priporočam ker je precej cenejša)
Posted 28 April 2010 - 10:07 AM

No, jaz sem se precej zeznila z barvanjem, ker sem vzela od casting Creme že pred nekaj časa temno rjavo, in eno lešnik - pač zmešala - in na laseh mi je prišlo - ne pretiravam - skoraj črno.

Barva ni slaba, ampak moja želja je pač bila svetlejša, mogoče čokoladno rjava.

Zdaj sem si dala samo na narastek eno svetejšo, Dark Chocolate 323 - sem pač mislila (NAPAKA), da ne bo velike razlike, a je opazno.

Barva, ki jo imam po dolžini je pa 400 Dark Brown.
Kateri bi bil ekvivalent od Movide, recimo? Če slučajno katera ve? Hvala.

45 dark Brown?
Cvikam se, da ne bo spet svetlejša, in potem nisem nardila nič pametnega.

Posted 28 April 2010 - 12:13 PM
Nimam te maske, ampak uporabljam pa trenutno šampon in balzam iz te linije.
Ja, sej vem, sej zato pa sem mislila, da če že uporabljaš izdelke iz te linije, lahko pa še masko probaš.

Aja, Kinky, dobra je tudi maska iz Nutri Gloss linije, ki jo že uporabljaš
Tale stavek je bil ful ponesrečen, šele zdaj vidim - tisti zadnji del stavka se ni nanašal na masko, ampak na linijo.
November, meni je tudi drugače ta HerbaShine preliv krasen, samo meni je res izsušil, precej, ampak zame je to plus. Glede uporabe vsak mesec ne vem, tle je bolj problematika ta, da se prelivi ponavadi nanašajo na celotno dolžino las, pri barvi pa se ponavadi osvežuje samo narastek in nimam pojma, kako bi bilo, če bi si dajala preliv gor vsak mesec, v enem letu bi bili tako lasje 12x barvani po dolžini. Fora je v tem, da so prelivi nežnejši, ampak še vedno pa ne tako, kot si morda kdo misli. Ne vem, probaj kako bo, pa če boš videla, da postajajo lasje presuhi ali slamnati, pač nehaš tako pogosto barvat.
Kinky, Movida so super prelivi, upam trdit, da najnežnejši, kar se jih dobi pri nas, pa barve so meni zelo lepe. Vzemi dark brown, imajo sicer tudi chocolate brown, a ti bo pomoje glede na trenutno barvo presvetla.
Posted 28 April 2010 - 06:11 PM

Sem si pa kupila Nivea Repair, glede barve se bom pa odločila. Hvala vsem, ki bijete z mano boj proti suhim lasem.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users