Jump to content

Photo

Jedilnice

• Please log in to reply
171 replies to this topic

#81 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85900 posts

Posted 14 August 2015 - 04:24 PM

005-ocean-view-apartment-chair-candy.jpg

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#82 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85900 posts

Posted 25 February 2016 - 08:18 PM

8fd2b1a141953366a24c539b70e1a427.jpg

• 0

― V. Van Gogh

#83 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85900 posts

Posted 12 May 2016 - 08:45 AM

0ac9468646966014ea9c541911ac68c1.jpg

• 0

― V. Van Gogh

#84 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85900 posts

Posted 01 June 2016 - 12:02 PM

9ba70162bb9ac4902d7de3c30fabe3dd.jpg

• 0

― V. Van Gogh

#85 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24525 posts

Posted 02 June 2016 - 06:59 AM

Ta miza mi je fantastična:

za enega:

mr_miza_var1-250x167.jpg

za 2 in 4

mr_miza_var2in3-370x493.jpg

za 4 in 8

mr_miza_var4in5-370x493.jpg

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#86 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85900 posts

Posted 26 March 2017 - 07:04 PM

64f58477838df535df442ef8114d580b.jpg

• 0

― V. Van Gogh

#87 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 26 October 2018 - 06:42 PM

Prosim za mnenje, kakšna je tale miza. Jaz sem ful slaba v opremljanju, preveč na ziher variante grem povsod, pa še skoz ene kompromise iščeva, ker mora biti miza ravno 140cm z možnostjo razširitve, ker  večja ne gre notri, pa kavč ne sme biti širši kot toliko in toliko cm in je potem res redkokateri ustrezen že samo po dimenziji... Nočem, da bo čista polomija videti :).

miza.jpg

Imava pa hrastova tla in belo kuhinjo z lesenim pultom drugače (oziroma bo tako :) ).

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#88 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 26 October 2018 - 07:14 PM

Meni je miza všeč, za luči bi pa še malo pogledala.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#89 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24525 posts

Posted 28 October 2018 - 06:46 AM

Meni je vsec dizajn, ce imata pa se tako kombinacijo s kuhinjo, bi pa verjetno zelo sedla v prostor.
Edino ne znam si predstavljat hrast/hrast s tlemi.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#90 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16972 posts

Posted 13 November 2018 - 01:32 PM

64f58477838df535df442ef8114d580b.jpg

Tole mi je zakon. Sem videla na sejmu v Italiji in bi imela tako mizo. Ampak ne vem kako se obnese, ker je v bistvu to ploščica vpeta v okvir. Ima katera izkušnje slučajno?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#91 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23283 posts

Posted 15 December 2019 - 12:45 PM

Ima katera izkušnje s takimi stoli za v jedilnico? Koliko so kaj udobni in ali je ta bela plastika nadležna za čiščenje? Ne mislim original dizajnerskih, amoak te cenejše variante, ki se zdaj res vsepovsod prodajajo. :lol:

stol-bela-design-kovina-umetna-masa-ambi

120856.jpg

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#92 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 15 December 2019 - 12:53 PM

Meni so ful vsec, ne vem pa, kako se obnesejo v praksi. Na belem se pomoje takoj vsaka umazanija pozna.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#93 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23283 posts

Posted 15 December 2019 - 01:58 PM

Taki z belo pritrjeno blazino sploh odpadejo. Raje bi brez in dokupiš posebej pralne blazine.

Meni so drugače tudi lepi. Moj je pa ful proti, ker on kao noče imet plastičnega sranja. Midva imava precej majhno kuhinjo z jedilno mizo, barve so bela, hrast in malo črne. Meni se je zdelo, da bi še najbolj pasali kakšni beli stoli v kombinaciji z lesom, ker bi sicer prostor pomoje znal ispasi še bolj nasičen.

• 0

#94 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 15 December 2019 - 03:54 PM

Tezki so pa te noge so fuuul siroke in nerodne. Ce imas majhen prostor pa sploh.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#95 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 December 2019 - 04:11 PM

Nimam jih doma, jih pa dostikrat na snemanjih uporabljamo. Res so postali popularni in cenovno dostopni. Za pogledat so lepi, za sedet je pa blazina skoraj nujna (meni), sem že videla po hišah, da imajo te stole, pa dodajo blazine gor. Jaz, če bi se za to obliko odločala, bi se odločila za tapecirano verzijo.

V podobno izčiščenem stilu so tile ikeini in so fini za sedet, meni bolj všeč od teh Eames stolov/replik.

odger-stolica-sme-a__0577935_PH146198_S4

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#96 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23283 posts

Posted 15 December 2019 - 04:15 PM

Ok, tale drugi ima res bolj debele noge, prvi mi pa ne deluje težek. Glede nog se pa strinjam, da je verjetno bolje, če so naravnost, ne postrani. Meni so redko kateri stoli všeč in sploh ne vem, kaj bi še gledala, pa da niso taki, da bi izpadli preveč obilni v majhnem prostoru.
Mojemu je pa ravno to všeč, da je stol konkreten, "genau" narejen, masiven. Ko pogledava ceno stolov, ki so njemu všeč, so ponavadi od 150 €/kom naprej. :D Cene stolov se mi zdijo nasploh visoke.
  • 0

#97 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85900 posts

Posted 15 December 2019 - 04:25 PM

Poglej na Vivre, mogoče najdeš kaj pametnega.

• 0

― V. Van Gogh

#98 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 15 December 2019 - 04:49 PM

Ti, Olivija, so pa se tezji in izredno neudobni. Nekam v skoljko se usedes, nikakor ne mores pokoncu sedet. Vem, ker jih imam doma in mi grejo na ziiivce. Sedim vedno samo na koncu in jih bomo morali menjati.
Taki so po mojih izkusnjas se najbolj udobni, kvaliteta je pa tudi taka, kot mora biti tu: http://www.stolarna.si/nasi-izdelki/
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#99 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 December 2019 - 05:13 PM

:o 

A res? Meni se pa noro dopadejo, pa ne zdijo se mi težki. 

Ko boš menjala, sem kandidat za odkupit :D 

Orion iz tvojega linka se mi ful dopade. <3 

Lepe (ampak tudi drage) stole imajo v salonih Elementare, Kubus, Nox/Nova, pa Velana ni za odpis, so izjemno povečali nabor opreme, ki jo prodajajo.. 

Obstajala je tudi firma Drugačno pohištvo, so izdelovali lepe stvari, masiva, ampak nisem prepričana, če še obratujejo. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#100 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 15 December 2019 - 06:01 PM

Se delajo. Old Oak so zdaj. Imajo sedez firme nasproti bratove. Sta ful podjetna. Mislim, da hrast isceta po Srbiji in Bosni po vaseh. Ampak sem prepricana, da je cena ulala.
  • 0

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users