Jump to content

Photo

Novo leto

• Please log in to reply
690 replies to this topic

#81 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 19 December 2006 - 10:55 PM

Z mojim sonckom bova pri prijateljih na Vurbergu,namrec tam stanuje prijateljica.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#82 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 19 December 2006 - 11:02 PM

Po stari navadi bom doma gledala filme, ob polnoči nazdravla in si ogledala ognjemet in šla nato po hitrem postopku spat.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#83 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 20 December 2006 - 12:15 AM

Moje sanje pa so da bi šla za novo leto v kočo v hribih, ki bi imela kamin biggrin.gif in bi bila bolj majhna, tko za dva in okoli bi bil samo sneg pa nobenih ljudi. Ampak letos ne cry.gif Ve mogoče kera kje stojijo take koče al je to spet samo v filmih oz. ljudje ki to imajo ne oddajajo?
Drugač pa pojma nimam kje bom za novo leto, se bom pustila presenetit.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#84 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 December 2006 - 01:42 PM

Mariborčanke - kam se da it v Mariboru za novo leto ? Mislim meni je vse skupaj brezveze. Na glavni trg no way - petarde vsepovsod, vsi so pijani, bruhajo drug čez drugega. Opcija je Pohorje ampak tam je res fuul folka. Skoraj preveč. Ampak je dobra opcija. Kaj pa se dogaja v Areni ? (pod pohorjem) Je kako fajn lokal v mb.ju, kjer bi se dalo plesat, ne da bi se vsaki tretji potrebni slinavec za rit grabo ? rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#85 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 December 2006 - 12:30 PM

Uaaaaa!!! Čez par ur bom na poti na Poljsko!!! Očividno me bo razkosnilo od navdušenja - oh yeaah. wink.gif Resno, komi čakam, pa še rd bom feštala tam laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#86 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 29 December 2006 - 12:40 PM

Sedaj je 100%. Bom pri fantu doma. smile.gif
  • 0

#87 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 29 December 2006 - 12:46 PM

kočo v hribih, ki bi imela kamin

Uf, to bi jaz tudi! Če najdeš kako tako varianto pri nas, mi prosim sporoči, pa ne samo za novo leto.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#88 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 29 December 2006 - 12:58 PM

Blah pojma nimam kje bom. A se komu sanja kam se utaknit na obali? Malo mi je bedno, ker zunaj zebe, v zakajenih lokalih pa mi ni za bit. Na koncu bom doma sad.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#89 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 29 December 2006 - 01:30 PM

sj, zato bom pa jz doma. zunej mi je bz, ker me zebe, salsa partyja ni nobenga (vsaj kukr jz vem), drugam se mi pa ne da. tko da bom doma na toplem.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#90 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 December 2006 - 05:55 PM

O super. Super, res res super.
Meni pa je vseh 5, skaterimi naj bi bla, odpovedalo.
Najboljše da sem sama doma in gledam bedast poptvjev spored s flaško šampanjca u roki.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#91 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 29 December 2006 - 09:44 PM

vsi letošnji načrti so že ene 3x padli v vodo biggrin.gif smešno laugh.gif verjetno bom šla malo v Kranj počekirat [a katera ve, če se v katerem lokalu kaj dogaja [samo ne mi napisat Manane]] bedno mi je pa bit zunaj na mrazu, tako da se bom skoraj sigurno po hitrem postopku znašla doma pred TVjem laugh.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#92 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 December 2006 - 10:55 PM

Zunaj na mrazu - na Pohorju. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#93 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 December 2006 - 02:18 AM

Ah,doma bom!
Z mamo in fotrom bom sedela na kavču in bomo pil kuhan vin-Zbolela sm že prejšn tedn,pa se ne morm pozdravt,no!!! Pismu laugh.gif laugh.gif prou prisrčno,pomojm bo to naše zadnje skupno praznovanje ever,tko,da nej se kr zgodi,sj je fajn cry.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#94 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 December 2006 - 02:48 AM

Jst nimam pojma kje bom, vabljena sm na 2 različni novoletni žurki in sm misla it na vsako malo pošnofat pa se mi je zdej to vse zrušlo, ker sm zbolela in nism za nikamor. Zdaj upam na čudež, da bi se pozdravila...samo verjetno se ne bo in bom novo leto preživela priklenjena na posteljo, res perfektno. cry.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#95 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 30 December 2006 - 02:41 PM

js bom pa v bližnjem kraju smile.gif bo lepo bliz za dam prist k bom vsega sita pa še najcenej je smile.gif obkrožena bom pa itak s samimi prjatlci tko d slabo že ne bo, upam smile.gif
  • 0

#96 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 December 2006 - 03:29 PM

Vse padlo v vodo, ker se nekaterim res ne da dopovedat. Pa nič. Doma bom. ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#97 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 30 December 2006 - 03:30 PM

Ana, tudi pri meni je vse splavalo po zlu cry.gif

jutri je nov let, jaz pa nevem, kam se bom dala, se že veselim ... juhu rolleyes.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#98 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 December 2006 - 03:42 PM

Lahko sma skupaj. Se napijema potem pa se zvrnema pod kako klopco v mestu pa si pojema. Si za ? biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#99 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 30 December 2006 - 03:59 PM

QUOTE(Ana @ 30. 12. 2006 - 15:29) View Post

Vse padlo v vodo, ker se nekaterim res ne da dopovedat. Pa nič. Doma bom. ohmy.gif

jaz tut. ne morem verjet. pa sej to ne more bit slabo, ali? hmm.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#100 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 30 December 2006 - 04:03 PM

QUOTE(Ana @ 30. 12. 2006 - 15:42) View Post

Lahko sma skupaj. Se napijema potem pa se zvrnema pod kako klopco v mestu pa si pojema. Si za ? biggrin.gif

če pomislim sem za, ker bom sicer kot sem premišljevala sama tavala naokoli, nekdo mi bo enkrat ta čas petardo zabrisu pod noge ...pristala bom v kliničnem, in tam imela družbo za novo leto laugh.gif

mi je pa vseeno tvoj predlog veliko bolj všeč ...prinesem borovničke ? biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users