Novo leto
Posted 19 December 2006 - 10:55 PM
Z mojim sonckom bova pri prijateljih na Vurbergu,namrec tam stanuje prijateljica.
Posted 19 December 2006 - 11:02 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 20 December 2006 - 12:15 AM

Drugač pa pojma nimam kje bom za novo leto, se bom pustila presenetit.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 December 2006 - 01:42 PM
Mariborčanke - kam se da it v Mariboru za novo leto ? Mislim meni je vse skupaj brezveze. Na glavni trg no way - petarde vsepovsod, vsi so pijani, bruhajo drug čez drugega. Opcija je Pohorje ampak tam je res fuul folka. Skoraj preveč. Ampak je dobra opcija. Kaj pa se dogaja v Areni ? (pod pohorjem) Je kako fajn lokal v mb.ju, kjer bi se dalo plesat, ne da bi se vsaki tretji potrebni slinavec za rit grabo ?

Posted 29 December 2006 - 12:30 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 December 2006 - 12:40 PM

Posted 29 December 2006 - 12:46 PM
Uf, to bi jaz tudi! Če najdeš kako tako varianto pri nas, mi prosim sporoči, pa ne samo za novo leto.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 29 December 2006 - 12:58 PM

Posted 29 December 2006 - 01:30 PM

Posted 29 December 2006 - 05:55 PM
Meni pa je vseh 5, skaterimi naj bi bla, odpovedalo.
Najboljše da sem sama doma in gledam bedast poptvjev spored s flaško šampanjca u roki.
Pablo Picasso
Posted 29 December 2006 - 09:44 PM

Posted 29 December 2006 - 10:55 PM
Zunaj na mrazu - na Pohorju.

Posted 30 December 2006 - 02:18 AM
Z mamo in fotrom bom sedela na kavču in bomo pil kuhan vin-Zbolela sm že prejšn tedn,pa se ne morm pozdravt,no!!! Pismu

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 December 2006 - 02:48 AM

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 30 December 2006 - 02:41 PM

Posted 30 December 2006 - 03:29 PM
Vse padlo v vodo, ker se nekaterim res ne da dopovedat. Pa nič. Doma bom.

Posted 30 December 2006 - 03:30 PM

jutri je nov let, jaz pa nevem, kam se bom dala, se že veselim ... juhu

Posted 30 December 2006 - 03:42 PM
Lahko sma skupaj. Se napijema potem pa se zvrnema pod kako klopco v mestu pa si pojema. Si za ?

Posted 30 December 2006 - 04:03 PM
Lahko sma skupaj. Se napijema potem pa se zvrnema pod kako klopco v mestu pa si pojema. Si za ?

če pomislim sem za, ker bom sicer kot sem premišljevala sama tavala naokoli, nekdo mi bo enkrat ta čas petardo zabrisu pod noge ...pristala bom v kliničnem, in tam imela družbo za novo leto

mi je pa vseeno tvoj predlog veliko bolj všeč ...prinesem borovničke ?

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users