QUOTE(ora @ 10. 12. 2009 - 22:43)

Moj ma 65kil! Vteži pa dviguje 1/2 ure dnevno, tako da ne spada ravno tja. Pa še nekaj mi ni jasno. Proteini, proteini, proteini kaj pa vse ostalo? Kako veš koliko moraš zaužit, da bo ravno prav in da ne bodo ledvica trpela? Kolkr jaz poznam junakov si noben lih ne računa kolk mora pojest. Sej je prav, da zadostijo potrebe, sam se mi zdi, da je večina premalo poučena o tem in da jejo to kar tako, kot malco?
To pa čist verjamem, ja. En moj sosed si je ledvica tako zjebou s tem, da niso vedeli, če bo preživel.
Tisti pravi fitneserji si pa kar računajo koliko, kaj in predvsem kdaj pojejo oz. čez čas ti to pride v kri in veš brez tehtanja in računanja.
Primer jedilnika za pridobivanje mišične mase.
Še o dodatkih.Mislim, da je tole najbolj pomembno (ampak tega si ne dajo vsi dopovedati):
Najrazličnejši dodatki, ki jih lahko kupite v trgovinah s športno prehrano, so drugotnega pomena - do izraza pridejo le, če ste prej poskrbeli za urejeno prehrano in vadbo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Tumblr