Jump to content

Photo

Vaš glasben okus

• Please log in to reply
210 replies to this topic

#81 lepotička100

lepotička100

sramežljivec

• Člani
  • 28 posts
  • Interests:šport

Posted 17 December 2005 - 08:36 PM

Fajni so mi US5. Madonna, pa če gledate Spet doma, so mi ble obe Nine vredi. :wav:
  • 0
Caw

#82 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 17 December 2005 - 09:37 PM

ljubim rock,grunge:)
  • 0

#83 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 December 2005 - 11:41 PM

.
  • 0
Viens, reste ici!

#84 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 24 December 2005 - 12:13 AM

Moja najljubša muzika je metal!

Od drugih zvrsti pa so mi všeč kaki stari komadi od Requiem in Šank rock, všeč mi je tudi Kreslin, pa seveda Iztok Mlakar(kot vsakemu zavednemu primorcu/ki smile.gif ). Všeč mi je tudi Joe Cocker, kaki starejši komadi, predvsem balade, od Bryana Adamsa in Bon Jovija, ter tu pa tam kej od Georgea Michaela.
Kot edini italijanski muzikant mi je všeč Zucchero. Zdej sem opazla, da mi je tudi glasba Gorana Bregovića kul.
Za sproščanje pa so mi ful všeč kake keltske melodije, indijanska glasba, al pa kaka afriška plemena, ter npr petje tibetanskih menihov mi je ful fleš smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#85 * Šm3k|ca *

* Šm3k|ca *

sramežljivec

• Člani
  • 31 posts

Posted 03 January 2006 - 05:44 PM

T E C H N O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif

no pa dancee.......pa komercijala........---------> RULZ!!!!!!!!
  • 0
"It's not true that I had nothing on! I had the radio on."

#86 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 14 January 2006 - 05:17 PM

Če kateri/katermu kdaj sede malo klasike, močno priporočam Il Divo album Ancora.
  • 0

#87 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 14 January 2006 - 05:35 PM

QUOTE(bellini)
Jaz pa rada poslušam, kaj se tuje scene tiče, močne vokale( se ne oziram na zvrst glasbe, mene more glas pevca pritegnit). Zdaj če grem na izvajalce: Celine Dion, Whitney Houston sta dve iz starejše generacije. Pri podmladku pa smile.gif : Kelly Clarkson, Joss Stone, Carrie Underwood (za katero še niste slišali ampak držim pesti, da bo prišla malo tudi na evropsko sceno-> trenutno je pri meni No.1)

Od moških vokalov pa je Josh Groban (pel je na otvoritvi olimpiskih iger v Salt lake city-ju) in pa skupina fantov Il Divo.

Kelly Clarkson...ta punca je meni zakon...sem jo skoz spremljala na pop idolu, in še zdaj rula...ful ma karizmo in dober glas.
  • 0

#88 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 14 January 2006 - 08:50 PM

QUOTE(Estera)

Kelly Clarkson...ta punca je meni zakon...sem jo skoz spremljala na pop idolu, in še zdaj rula...ful ma karizmo in dober glas.

Ti gledaš American Idol?
  • 0

#89 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 14 January 2006 - 10:35 PM

Ne, sem gledala prvo (Kelly) in drugo (Clay) ameriško sezono...pa eno angleško, k je Michelle Mc Manus zmagala. Kar sem potegnila dol za neta in DCja že čas nazaj. Kelly pa sproti spremljam, kaj počne. Men je všeč, punca na mestu.
  • 0

#90 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 14 January 2006 - 10:45 PM

QUOTE(Estera)
Ne, sem gledala prvo (Kelly) in drugo (Clay) ameriško sezono...pa eno angleško, k je Michelle Mc Manus zmagala. Kar sem potegnila dol za neta in DCja že čas nazaj. Kelly pa sproti spremljam, kaj počne. Men je všeč, punca na mestu.

Jap ji je padla sekira v med biggrin.gif No drugače se naslednji teden začne 5 sezona in komaj čakam na avdicije, ko res ne veš ali se ti ljudje ne slišijo kako pojejo al samo iščejo pozornost. Potem pa so užaljeni ko jim Simon pove kruto resnico biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#91 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 14 January 2006 - 10:48 PM

Joj, Simonček...jst sem napol zatreskana v tega tipa biggrin.gif Ampk res :love4: Tok mi je fukish...pa ful mi je car, k folk tok jebe v glavo, da je joj biggrin.gif bil je tut na angleških pop idolih, veš 8) Včas komi čakam, da stegne jezik, k take komentarje daje, da folku nič jasno.

Kje pa gledaš to 5.sezono? Oz. jo boš.
  • 0

#92 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 January 2006 - 10:49 PM

Ob kolkih je to?
  • 0
Viens, reste ici!

#93 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 14 January 2006 - 10:56 PM

QUOTE(Estera)
Joj, Simonček...jst sem napol zatreskana v tega tipa biggrin.gif Ampk res :love4: Tok mi je fukish...pa ful mi je car, k folk tok jebe v glavo, da je joj biggrin.gif bil je tut na angleških pop idolih, veš 8) Včas komi čakam, da stegne jezik, k take komentarje daje, da folku nič jasno.

Kje pa gledaš to 5.sezono? Oz. jo boš.

Internet na žalost...začne se 17.1. No jaz sicer nisem zaljubljena v njega biggrin.gif mi je pa dober v komentarjih...sem pa slišala, da naj bi nehal bit sodnik kar upam, da ni res blink.gif Bomo videli. Meni je Ryan Secrest (voditelj) lubani biggrin.gif
  • 0

#94 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 14 January 2006 - 11:04 PM

ja, saj to, da bo nehal bit sodnik, so že v prvi sezoni govorli, pa na koncu je pa še k Angležem šel biggrin.gif
Na keri strani na internetu bo to? :blob4: K angleškega so imeli tak, da sem lahk celotne oddaje zdownloadala, ameriške pa sam z dcja in mule, drgač nisem najdla. Ma ja, mal sem obsedena s tem tipom (pa čeprav je lih ene 20 let starejši od mene biggrin.gif , sam ..ma kaj....hotty mi je. Ma pa tk precizen okus za videz in petje, da dvomim, da bi jaz palila njemu biggrin.gif )

Keri pa je Ryan? Nič se ne spomnim tega...k pr Kelly je bil uni črnec, pa Simon, pa Paula Abdul. Ajaa, voditelj misliš. Ne poznam.

Evo, dodano: Cowell late last year also cut a deal with Fox Television Studios sibling Fox Broadcasting Co. and producer Fremantle Media North America to keep "American Idol" on the air through at least 2009. Tk, da upam, da bo to pomenlo tut še sodnikovanje, ne sm kako sodelovanje v ozadnju. Zdaj pa se grem past po netu in Simončka gledat biggrin.gif
  • 0

#95 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 14 January 2006 - 11:11 PM

QUOTE(Estera)
Ma pa tk precizen okus za videz in petje, da dvomim, da bi jaz palila njemu biggrin.gif )

Precizen ja biggrin.gif Sam pa nosi pol, premale T-shirte oz oprijete mikice biggrin.gif biggrin.gif DRugače pa je pri nejm tak..on opazi pevca (tak je blo v 4.sezoni) in skoz za njega/njo navija...tak, da za njega je first impression pomemben. Jah saj lepo pove kaj industrija zahteva..in izbere tistega za katerega ve, da bo z njim mastni zaslužil...Na enem itrevijuju je lepo povedal, da zahteva velik honorar iz preprotega razloga, ker on ustvarja zvezde. Take publicitete ne dobi na začetku noben pevec... tudi Madona je mogla na začetku po barih pet in je trajalo več let, da je zdaj tu kjer je. On pa ustavri v pol leta iz ene osebe mega zvezdo v Ameriki..
  • 0

#96 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 14 January 2006 - 11:15 PM

QUOTE(bellini)
QUOTE(Estera)
Ma pa tk precizen okus za videz in petje, da dvomim, da bi jaz palila njemu biggrin.gif )

Precizen ja biggrin.gif Sam pa nosi pol, premale T-shirte oz oprijete mikice biggrin.gif biggrin.gif DRugače pa je pri nejm tak..on opazi pevca (tak je blo v 4.sezoni) in skoz za njega/njo navija...tak, da za njega je first impression pomemben. Jah saj lepo pove kaj industrija zahteva..in izbere tistega za katerega ve, da bo z njim mastni zaslužil...Na enem itrevijuju je lepo povedal, da zahteva velik honorar iz preprotega razloga, ker on ustvarja zvezde. Take publicitete ne dobi na začetku noben pevec... tudi Madona je mogla na začetku po barih pet in je trajalo več let, da je zdaj tu kjer je. On pa ustavri v pol leta iz ene osebe mega zvezdo v Ameriki..

ja, sej nisem misla precizen okus o njem samem, pač pa kakega ima on za bejbe. Vsaj v angleškem je tut videz ful komentiral. Drgač pa tole o prvem vtisu..možno. ampk v prvi sezoni, k je bla Kelly, pa je pela od Arethe Franklin, takrat jo je šele opazil, je sam rekel, da si jo je šele takrat zapomnil, za prej pa nima pojma kera je bla (pa zihr tut na prvi avdiciji ni slab pela). Pol pa jo je tut še mal kritiziral, na konc je bil pa napol zalublen vanjo biggrin.gif
  • 0

#97 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 14 January 2006 - 11:18 PM

QUOTE(Estera)

ja, sej nisem misla precizen okus o njem samem, pač pa kakega ima on za bejbe. Vsaj v angleškem je tut videz ful komentiral. Drgač pa tole o prvem vtisu..možno. ampk v prvi sezoni, k je bla Kelly, pa je pela od Arethe Franklin, takrat jo je šele opazil, je sam rekel, da si jo je šele takrat zapomnil, za prej pa nima pojma kera je bla (pa zihr tut na prvi avdiciji ni slab pela). Pol pa jo je tut še mal kritiziral, na konc je bil pa napol zalublen vanjo biggrin.gif

Saj v sezoni 4 je blo tudi tak, da je od vsega začetka predvideval zmagovalko...Resno navijal za njo in celo izjavil, da bo prekosila pri prodaji CD-jev vse prejšne idole in do zdaj ji je uspelo...celo Clarksonovo. Ma on žilico za to.
  • 0

#98 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 14 January 2006 - 11:21 PM

Kaj je to slučajno Natasha?
  • 0

#99 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 14 January 2006 - 11:23 PM

QUOTE(Estera)
Kaj je to slučajno Natasha?

Hmmm ne, niti ena tekmovalka ni bla s tem imenom..ime ji je Carrie Underwood
  • 0

#100 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 15 January 2006 - 02:59 PM

Se ne bi mogla točno opredeliti. Poslušam, kar pač vrtijo po radiu. Sicer pa od izvajalcev so mi všeč naprimer Robbie Williams, U2, The Beatles, Shakira, Anastacia, Belinda Carlise,... od slovenskih pa Siddharta, Tabu (predvsem album Male nore ideje), Alya, Gušti in Polona,... To je trenutno. smile.gif
Ne moram pa kakšnega housea, techna, metala, rapa.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users