Bil je 4 leta starejši (šele zdej razmišljam, da je blo mal bolano od njega pri 18 pecat 14-letno smrkuljo), imel je dolge lase, poslušal Doorse, kadil travo....drugače je bil pa dokaj v redu (tega se starša takrat nista zavedala, ker takrat itak nihče, vključno z mano, ni vedel, da bodo šle stvari na slabše pri vsakem novem fantu). Delal je srednjo šolo, ni bil baraba, lepo vzgojen. Imel me je zelo rad, bil potrpežljiv z mano (ker sem bila obupna pubertetnica....nekaterih stvari, ki sem mu jih naredila, se še danes sramujem). Bil je razgledan, veliko je bral, vedel je ogromno stvari....on mi je prvi predstavil rock glasbo, pa razne kul zadeve.
Starša sta sicer vedela, da hodim z njim, prvič je pa prišel k nam,ko sem zbolela in sta prišla k meni na obisk moja prijateljica in on zraven. Tudi mene so pri njemu lepo sprejeli, samo z njegovo sestro se nisem razumela (ona je bila študentka v Ljubljani in zelo vzvišana). Mami ga je imela kar rada, ati malo manj, ker sva veliko popoldnevov preživela zaklenjena v moji sobi. Razšla sva se po 2 letih, moji in njegovi straši pa se še danes dobro razumejo. Sploh obe mami. Ta fant je tudi pred kratkim postal očka. Prvič

Potem je pa prišel fant v katerega sem bila noro zaljubljena (tako kot si lahko samo pri odoka šestnajstih). Ni bil iz mojega kraja, ampak iz mesta zraven, samo so ga vseeno poznali, ker je eni sodnici zažgal kozolec.
Ne spomnem se, kako sem ga prvič domov pripeljala. Vem pa, da sta 5 let upala, da se ga bom naveličala in našla "normalnega" fanta. Če sedaj pogledam za nazaj, sta bila dokaj potrpežljiva.
Mojega trenutnega fanta ati ne mara. Mami ga nekako prenaša. Se pa zelo razumeta z njegovo mami.
Težko sta ga sprejela, sploh ati. Ker je bosanc, ker je imel dolge lase (itak ste že napisale "zakaj ni dobro hoditi z dolgolascem" doktorat

Sedaj sta se nekako vdala v usodo, na obisk k nama ne prideta nikoli. Prideta k njegovi mami, ki živi poleg naju v stanovanju. Fant sicer vstop v našo hišo ima, ampak ne mara hodit na obiske. Večinoma grem sama.
No, takle mamo trenutno.