katere leče uporabljate?
Posted 21 June 2007 - 01:04 PM

Posted 29 June 2007 - 07:30 PM
Mam vprašanje..te leče so mesečne..ali je narobe če jih imam kr tko kkšn mesec 2?? nek optik mi je rekel,da so uredu dokler te ne začnejo motit in ti "nagajat"...do sedaj sem se držala tega...mislite da je vredu?
Posted 29 June 2007 - 07:41 PM
Posted 09 July 2007 - 08:11 AM
Posted 29 July 2008 - 09:34 PM
neki takega?

Pablo Picasso
Posted 31 July 2008 - 01:28 PM

Te mam jaz.
Posted 31 July 2008 - 08:49 PM

Pablo Picasso
Posted 01 August 2008 - 08:10 AM
še usedla se nisem,niti dober dan ni rekla ampak samo "Kako imate pa vi rdeče oči.A se zavedate kakšno škodo jim povzročate?".In jaz sam...WTF?! In mi začne nabijat,kako bom sčasoma oslepela,ker kao da preveč nosim leče,in se mi bodo neke žile začele okrog roženice nabirat in bom megleno vidla....
In da če vem da je to kot da bi dal polivinil čez oko,da oko sploh ne diha,nima hrane...
Ma ne me jebat! Mam tamehke leče in če oko ne bi dihalo bi bla že desetkrat slepa! Skratka,tam me je nadirala kakšna budala da sem ker nosim leče in da morem več nosit očala in bla bla! Da ne rečem kaj mi je prbila...
Jaz ne hodim za vsak paketek leč v optiko,ampak jih naročim iz optime primc al pirc al kaj so,pač preko interneta.Zeisoove. In mi nabije da to so crap leče če so prek interneta,ampak da Zeiss je pa najboljša firma leč.Mislm....A JE ZDRAVA ŽENSKA?! In pol reče še "Ja če si pa leče preko interneta naročate se pa še pregledat dejte preko interneta..."
U glavnem,ena tečna prasica k že dolg ni dobila! Ne grem več tja!
Se opravičujem za izpad,ampak kontaktnih leč se tiče,pa sem kr sem napisala

Posted 01 August 2008 - 10:57 AM
^^ Ajoj. Jaz hodim v Monokel, pa nimam takih problemov, so res ful prijazni, pa še zmeraj mi kakšno tekočino za leče zastonj šenkajo

Imam tudi Zeissove leče, so čisto ok. Tekočino pa sicer kar v lekarni ponavadi kupim.
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 29 August 2008 - 07:37 PM
Posted 29 August 2008 - 11:13 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 30 August 2008 - 03:03 PM

Posted 30 August 2008 - 04:12 PM
Glede na to, da vsi okulisti opozarjajo ter da izrecno piše, naj se jih ne bi nosilo več kot 2 tedna.....najbrž ni najboljše za oko, da se jih nosi več, kar pa že itaq sama veš.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 August 2008 - 04:31 PM

Posted 30 August 2008 - 06:47 PM

Pablo Picasso
Posted 30 August 2008 - 07:07 PM
Npr. kapljice za oči se lahko uporabljajo 1 mesec od odprtja!
Glede na to da vse to vem in vem zakaj pa bla bla bla. Se tega sploh ne držim in sm jih mela že tud po 2 mesca notr. Ful fajn a ne?

Pomoje se tudi sama leča znuca- nastanejo majhne mikrometrske poškodbe leče, ki lahko tako popraskajo oko, nato pa sm pridejo še mikroorganizmi- uola in poškodba, vnetje je tu.
Se bom mogla kr držat tega. Sam kaj k vedno pozabim označit kdaj sm jih dala notr....
Posted 30 August 2008 - 07:40 PM
Sem vprasala okulista, ce je lahko kaj narobe pa je rekel, da ni panike. Je rekel ti jih kr nosi dokler te ne zacnejo tiscat ali pa dokler ne opazis kaksnih spremeb na lecah.

Tak da jaz imam mesecne lece za vec kot mesec dni. Sicer jih pa tako ne nosim vsak dan.
Posted 30 August 2008 - 08:42 PM
Men je sestra pri okulistu rekla, da naj jih mam en mesec notr, lahk pa tud več, k itak ne bom mela vsak dan notr leč. Torej se mi lahko podaljša za več dni to.
Sam mi smo pa na faksu rekl, da štejejo tud dnevi k niso leče v očeh, ker niso sterilno zapakirane v tistem lončku, kjer je vodni medij in tako predstavlja krasne pogoje za razmnoževanje MO.
Posted 01 September 2008 - 06:15 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users