Jump to content

Photo

Cocktails

• Please log in to reply
173 replies to this topic

#81 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 28 October 2008 - 01:16 PM

Meni so pa koktajli bedni. Nekateri so mi dobri, a so zelo neekonomični za pitje, če se ga hočem malo vlit. 4 spijem, pa nič - kot da ne bi nič pila. Mam raje vodko ali Refošk. Js ne vem, al dajo v njih več soka al kaj.
  • 0

#82 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 October 2008 - 04:06 PM

kliiiiiik

Tole je eden izmed mojih naj coctailov, swimming pool, in se meša tudi z Blue Coracao-m. Lahko na tem linku vidiš kaj vse je not in zmešaš samo s parimi stvarmi, ne rabiš vse. :=) Pa še smetana pride na vrhu.
  • 0

• Guests

Posted 28 October 2008 - 04:35 PM

Jaz pa ne maram sladkih cocktailov. Obožujem pa Mojito in Capirinho. Si pa delam te zadeve tudi doma. (pri meni se sicer razlikujeta samo za meto, ker dam v oboje beli rum (sicer bi moralo bit v Capirinhi neka druga zadeva), ampak je ravno tako fajn smile.gif )
  • 0

#84 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 28 October 2008 - 04:38 PM

Swimming pool je tudi eden mojih najljubših koktejlov ampak mora biti res ravno prav sladke smetane sicer je zanič, pa zaradi smetane jih tudi ne moreš ravno veliko popiti. Pa še recept z našimi merskimi enotami biggrin.gif

Swimming pool
40 ml beli rum
20 ml vodka
20 ml kokosova krema
10 ml smetana
40 ml ananasov sok
10 ml Blue Curacao

IPB Image
  • 0
We must let go to live on.

#85 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 October 2008 - 06:09 PM

Od alkohola pijem večinoma samo koktejle. Najljušbi mi je Remember Love iz Opere in neka rdeča zadeva z malinami in šampanjcem v Fetiche. wub.gif
  • 0

#86 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 October 2008 - 06:23 PM

QUOTE(reddish ancha @ 28. 10. 2008 - 13:16) View Post

Meni so pa koktajli bedni. Nekateri so mi dobri, a so zelo neekonomični za pitje, če se ga hočem malo vlit. 4 spijem, pa nič - kot da ne bi nič pila. Mam raje vodko ali Refošk. Js ne vem, al dajo v njih več soka al kaj.

Agree. Jaz pijem, ko ga grem žurat. In takrat ga zažuram, torej mi ni do srkanja neke pisane mešanice iz načičkanega kozarca, ki ima povrh vsega alkohola samo za vzorec. laugh.gif
Ravno zato sem večinoma na bambusih (nujno z Refoškom), žganega tudi ne pijem najraje. Tale nesojeni Blue Curacao pa bo očitno služil bolj kot okras, ker mi ful ni do njega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#87 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 28 October 2008 - 08:47 PM

^^

true, jaz najraje pijem pivo ali pa jegermaisterjabolcnik. coctail pa tu in tam bolj za posladkati, namesto sladoleda ali cesa podobnega, ceprav je bilo tudi ze mocno vinjeno na zurih po zaslugi Long island iced tea (premnogo njih smile.gif ---> klik

hehe Dilema torej Modro ostane na zalogi za nedolocen cas?.. smile.gif

fajn se imej, jaz bi tudi na kaksen zur v dobri druzbi..
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 28 October 2008 - 09:11 PM

Ampak res! Zakaj nimamo teme o pivu?
  • 0

#89 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 28 October 2008 - 09:18 PM

PurePoison dobra ideja! Sej kolikor berem nisva edini ljubiteljici piva na forumu. smile.gif
  • 0

#90 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 October 2008 - 11:33 AM

Mislim da je nekje tema o pivu, a je najverjetneje zamrla. Definitivno nista edini pivopivki na forumu biggrin.gif .

Meni so koktejli ful fajn, a predragi, oz. alkohola je res samo za aromo nekaj zraven. Najbolj je, če poznaš kelnarja, ali pa koga ki kelnari in ti zameša tapravo mešan'co. njam.gif
Neke simpl koktejlčiče se pa da zvarit tudi doma; sama imam Blue Curacao, kavni liker, ene dve vrsti viskija, konjak, Malibu, navaden rum, Baileys, pa občasno še kako sestavinco. oops.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#91 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 October 2008 - 12:04 PM

Jst sm v svojmu življenju pila koktejl samo enkrat in še to brezalkoholnega. angel1.gif Pila sem sadnega v Romeu (tam majo res božanske sadne koktejle). Nameravam pa kmalu sprobat Long Island, TASH pravi, da zadane. biggrin.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#92 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 October 2008 - 12:44 PM

(Jaz sem po pol kozarca padla dol down.gif .)
  • 0

#93 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 October 2008 - 12:49 PM

laugh.gif huh.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#94 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 October 2008 - 01:03 PM

huh.gif

Jaz pijem najraje Mojito, Cuba Libre in Sex on the Beach. KO jih spijem enih 5 imam malo podlage. Je pa kar dragi špas to, ja.

Laško till you drop. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#95 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 October 2008 - 01:10 PM

Ko jih spiješ 5 imaš podlago? Dobra si potem, kinky, nimam kaj ohmy.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#96 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 October 2008 - 01:18 PM

Ma ja, zadnjič sem spila 5 Mojitotov, pa mi nič ni bilo, samo po moje, so jih full švoh delali (v Cutty Sarku). laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#97 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 29 October 2008 - 02:12 PM

@Crna: bomo nasli temo o pivu pa jo obudili smile.gif kot je napisala Kinky ---> Lasko till u drop smile.gif ...vedno narocim veliko in potem se moj fotr zgraza, da sem edina zenska v Lj in daljni okolici, ki naroca veliko pivo..yeah right! smile.gif

@Brokoli: ce zahajas kaj v Joe Pena's poglej kaj pise na ceniku poleg Long Islanda smile.gif smile.gif moj dragi sicer ta koktejl naraje pije in ze tako je mocna rec, ce se jih pa spravi on mesat na zurih se potrudi, da je alkohol minimalno razredcen smile.gif

hehe Kinky se mi je podobno kot tebi z Mojitom zgodilo s Capirinhami (klik) poleti v enem baru v Sarajevu, smo kar pili in pili in ostajali cisto prisebni smile.gif

okej bom nehala izpostavljati svoje pivske sposobnosti angel1.gif
  • 0

#98 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 October 2008 - 02:18 PM

To lahko drugič v Cv vključiš- sposobnosti/hobiji oops.gif whistling.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#99 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 October 2008 - 02:20 PM

No, super, res, če bodo kdaj iskali dežurnega kronika se lahko prijaviš. In jaz zraven. laugh.gif Je pa na tem forumu še nekaj drugih pivopivk, ki marsikaterega dedca (ali mu potemtakem sploh lahko rečemo tako??? huh.gif ) nesejo na celi črti, kadar se pač gre ven žurat (1 krat na 2 meseca, da ne bo kdo slučajno že AA klical). biggrin.gif
  • 0

#100 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 October 2008 - 02:37 PM

QUOTE(_Planet_ @ 29. 10. 2008 - 14:12) View Post

@Brokoli: ce zahajas kaj v Joe Pena's poglej kaj pise na ceniku poleg Long Islanda smile.gif smile.gif moj dragi sicer ta koktejl naraje pije in ze tako je mocna rec, ce se jih pa spravi on mesat na zurih se potrudi, da je alkohol minimalno razredcen smile.gif

glare.gif I will.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users