Ah, začaran krog. Jaz se tudi trenutno borim s premalo kilogrami, če se temu lahko tako reče. Sem bolj drobne konstrukcije, že od rojstva suha in od vedno imam težave pridobit kakšen kilogram, izgubiti pa mi ni problem, kje pa, lahko mi rečeš v enem tednu shujšaj tolko, in ni problem. gor pa ne gre nikakor
Ampak nimam in nisem niti nikoli imela anoreksije ali bulimije ali karkoli pač, pač sem taka in nikoli ne bom imela prekomerne teže. meni se ne zdi da sem presuha, ampak ker sem nolj majhna in take konstrukcije to pride bolj do izraza, ampak mi ne nikjer štrlijo ven kakšne kosti ali karkoli, tako da nisem shirana, tisto ko se vidi da oseba namerno hujša, ampak "suha po naravi" in to je velika razlika. čeprav so mi vsi govorili kako sem suha, se meni ni zdelo drastično (162/cca 45).
Ok toliko kil sem imela še kakšen mesec nazaj, in sem bila s svojimi kili zadovoljna in s postavo tudi. Zdej sem doma, po preboleti hudi pljučnici in nevem kaj še zraven, shujšana do konca in preveč. Zdej vem in se zavedam in vidim samo sebe da sem presuha, kil raje nebom napisala da se ne bi še kdo zgražal
Zdej se trudim zredit, jem vsake dve uri, tudi tortice če je treba in to nezdravo hrano, ker takšna nemorem več bit, švoh in vse. Ampak ne gre tako hitro.. meni je prava muka spravit kakšno kilo gor, ampak upam, da bom spet prišla na svoje kile.
se pa strinjam da tisti ki govorite "jej več, itd." se ne zavedate kako težko se je za nekatere zredit pa tudi za samo eno kilco. tako kot nekateri nemorejo in nemorejo shujšat. samo da pri hujšanu poznamo diete in šport in tako dalje, pri drugem problemu pa več kot jest nemoreš. in če ne grejo kile gor ne grejo..
ok preveč sem se razpisala

ti pa tudi jaz, Jinadaze želim veliko uspehov pri reševanju tvojega problema. zavedanje oz. da sprejmeš svoj problem je že velika pot k ozdravljenju