Jump to content

Photo

MMS

• Please log in to reply
93 replies to this topic

#81 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 30 August 2006 - 09:41 PM

Hehe Coco*, dobrodošla na gim biggrin.gif upam da ti bo evropski všeč (moji sestri ni preveč) Sicer se pa v petek še ne bomo vidli, mi z ljubo redkvijo mamo na ljudski biggrin.gif V petek pričakujem ZS o vtisih!! tongue.gif

Drugače pa jaja, mms je res grozna zadeva biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#82 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 31 August 2006 - 10:05 AM

omfg kaj je to laugh.gif laugh.gif

strašljivo rolleyes.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#83 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 31 August 2006 - 12:35 PM

IPB Image za crknit! naj ji nekdo zabaše štunf v usta, poleg tega niti ni estetsko ... OMG, tole ženšče je pa že tokrat kiksnilo, da bi se vsaj zdaj lahko malce zamislila in si prihranila sramoto... revčka IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

• Guests

Posted 31 August 2006 - 12:38 PM

Proti temu debilu je Sanja Grohar 1A. Po ogledu tega spota še par ur nisem mogla dihat, ker sem se tak smejala. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

• 0

#85 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 August 2006 - 12:40 PM

Tole, jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tole sm js iskala, ko sm vidla na MMS me je dobesedno brez pretiravanja skor pobralo od smeha, tak sm se smejala, da so mi solze špricale iz oči, sestra pa tudi. OMG, OMG ... kaj je blo temu tipu?? Pa kok se obnaša na odru, ko da je prizadet!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Js res ne vem, kok je lahko ona plesalka zraven njega ostala resna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 31 August 2006 - 12:43 PM

http://www.youtube.c...related&search=

Ma čez Muco je pa ni! :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5:
  • 0

#87 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 31 August 2006 - 12:47 PM

omfg smrt blink.gif

Ne štekam zakaj steffy ni prišla v finale, če je mela tole za konkurenco blink.gif

AA tip nima pojma!!! Pa tako smešno se obnaša na odru biggrin.gif Ma kdo mu je dovolil primit mikrofon v roke ermm.gif:

edit: muca - še dobro, da maček ni popizdu evil.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

• Guests

Posted 31 August 2006 - 12:48 PM

http://www.youtube.c...related&search=

I˙m so in love :love4: :love4: :love4: :love4: biggrin.gif
  • 0

#89 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4153 posts

Posted 31 August 2006 - 12:58 PM

QUOTE(hudichek)
http://www.youtube.c...o...ted&search=

I˙m so in love  :love4:  :love4:  :love4:  :love4:  :D

Ne resno on more bit pravi šarmer...pa kaki glassssssssssss
  • 0

#90 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 August 2006 - 01:00 PM

Meni ima glas res dober ... častna beseda.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 31 August 2006 - 01:02 PM

Mene čisto resno zanima kdo je to. Je to kdo , ki je že bil prej na sceni ali je to neka nova ˝zvezda˝?? blink.gif
  • 0

• Guests

Posted 31 August 2006 - 01:21 PM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Slikico sem našla na kateri se ga kr dobro vidi.
IPB Image
  • 0

#93 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 31 August 2006 - 02:29 PM

Kdo je zmagal?
  • 0

• Guests

Posted 31 August 2006 - 02:39 PM

Domen Kumer- Banana
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users