Jump to content

Photo

Biti samski=slabo?

• Please log in to reply
151 replies to this topic

#81 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 30 June 2006 - 04:21 PM

ja ful fajn če si free pol pa loh s kom češ zabluziš tongue.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#82 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 30 June 2006 - 08:33 PM

Tudi če nisi free lahko IPB Image
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#83 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 01 July 2006 - 08:10 PM

Sam ti bluzenje počasi dojadi. Vsaj meni trenutno ni do tega. Oziroma mi že dolgo časa ni do tega.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#84 piromanka

piromanka

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts
  • Interests:vse o modi

Posted 01 July 2006 - 08:33 PM

QUOTE(Kalypso)
Pa včasih je bolj fajn bit samski - ti nihče ne gnjavi, ne rabiš skrbet ali imaš zdepilirane noge ali ne,.

hja mene je bolj skrbelo da imam zdepilirane noge ko sem bila samska... biggrin.gif zdaj ko imam že lep čas fanta, me to sploh ne skrbi...in njemu tud ni mar a so obrite al ne...vaćno da so... smile.gif
  • 0
user posted image uroš mi verdadeiro amor... user posted image

#85 katya

katya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 234 posts

Posted 03 July 2006 - 07:44 AM

jst sem tud že nekaj časa samska in je prav fajn je pa res da se sedaj bolj obremenjujem če imam obrite noge ko pa prej ko sem bila v dolgi zvezi laugh.gif
  • 0

#86 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46205 posts

Posted 03 July 2006 - 09:17 AM

hehe Kako smo si različne.
  • 0

#87 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 03 July 2006 - 02:35 PM

men je po en stran bit super v vezi, ker maš zmer nekoga, ki te posluša, h katermu se lahko stisneš, ga lupčkaš, objameš....

ampk po drugi strani ti bit samski pomen svobodo... počneš lahko kar ti paše, brez ovir in mej ;)

Trenutno sm v vezi in mi to čist odgovarja. Ko mi pa ne bo več... mi pač ne bo biggrin.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#88 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 03 July 2006 - 05:11 PM

QUOTE(Parvinder)
...poznam pa enepar punc, ki pri mojih letih ne zdržijo brez tipa in majo velikokrat enga samo da ga majo in ne iz ljubezni. Poznam pa tudi nekaj deklin, ki pa jim je ljubše biti sam, ker ga tako lažje 'serjejo' ob vikendih. in se počutjo bolj svobodno.

Kaj pa vam pomeni biti samski? A je to nekaj najbolj groznga kar se ti lohk nardi in se, če ste samske/samski, počutite manjvredno (izjava moje sošolke)? Al pa vam je to navadn, morbit še celo boljše kot biti v zvezi? No, vem, da jih ma večina tuki gor ljubeče partnerje, ampak ziher je kakšen/a brez. Kaj menite, torej?

Ko sem bla tvojih let, so mi bli fanti "španska vas" kar pri nas pomeni, da me sploh niso zanimali...velik raje sem se s prijateljicami okrog podila in razne druge neumnosti uganjala, medtem ko so ostale "napredne" sošolke ga srale med vikendi in ble oh in sploh pomembne ker so že imele spolne izkušnje?! in nas zviška gledale, ker me nismo! Če nas zdaj primerjam moram reči, da se jim godi jako slabo! Prvič, ena od takrat "naprednih" je zdaj pri 22 že kot zakonska žena s 50 letnim poročnim stažem, vsa naveličana in zagrenjena, ena ziba otroka, drugi so se koleščki zavrtel in je postala skrajno otročja...velika večina pa jih je zdaj samskih in uganja tiste norčije, ki smo jih me dale skozi že takrat pri 13 letih. Pri 20letih pa mora človek mal resnosti in odgovornosti pokazat, ne pa se za vsako stvar smejat ko največji otročaj v mali šoli!
Sama sicer imam zdaj fanta (2leti), mi ni pa čisto nič manjkalo ko sem bila samska. Napaka ki jo veliko žensk dela je, da mislijo, da če dobijo partnerja bo on pogoj za njihovo srečo in da bo na vse pretege zapolnjeval njihov prosti čas...mislim, da dokler ti samemu s sabo ni "udobno", ga ni partnerja ki bi te popeljal k sreči, če že sam s sabo ne znaš biti srečen. amen biggrin.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#89 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 05 July 2006 - 04:14 PM

QUOTE(inchika)
QUOTE(Parvinder)
...poznam pa enepar punc, ki pri mojih letih ne zdržijo brez tipa in majo velikokrat enga samo da ga majo in ne iz ljubezni. Poznam pa tudi nekaj deklin, ki pa jim je ljubše biti sam, ker ga tako lažje 'serjejo' ob vikendih. in se počutjo bolj svobodno.

Kaj pa vam pomeni biti samski? A je to nekaj najbolj groznga kar se ti lohk nardi in se, če ste samske/samski, počutite manjvredno (izjava moje sošolke)? Al pa vam je to navadn, morbit še celo boljše kot biti v zvezi? No, vem, da jih ma večina tuki gor ljubeče partnerje, ampak ziher je kakšen/a brez. Kaj menite, torej?

Ko sem bla tvojih let, so mi bli fanti \"španska vas\" kar pri nas pomeni, da me sploh niso zanimali...velik raje sem se s prijateljicami okrog podila in razne druge neumnosti uganjala, medtem ko so ostale \"napredne\" sošolke ga srale med vikendi in ble oh in sploh pomembne ker so že imele spolne izkušnje?! in nas zviška gledale, ker me nismo! Če nas zdaj primerjam moram reči, da se jim godi jako slabo! Prvič, ena od takrat \"naprednih\" je zdaj pri 22 že kot zakonska žena s 50 letnim poročnim stažem, vsa naveličana in zagrenjena, ena ziba otroka, drugi so se koleščki zavrtel in je postala skrajno otročja...velika večina pa jih je zdaj samskih in uganja tiste norčije, ki smo jih me dale skozi že takrat pri 13 letih. Pri 20letih pa mora človek mal resnosti in odgovornosti pokazat, ne pa se za vsako stvar smejat ko največji otročaj v mali šoli!
Sama sicer imam zdaj fanta (2leti), mi ni pa čisto nič manjkalo ko sem bila samska. Napaka ki jo veliko žensk dela je, da mislijo, da če dobijo partnerja bo on pogoj za njihovo srečo in da bo na vse pretege zapolnjeval njihov prosti čas...mislim, da dokler ti samemu s sabo ni \"udobno\", ga ni partnerja ki bi te popeljal k sreči, če že sam s sabo ne znaš biti srečen. amen biggrin.gif

fajn si povedala inchika ;)
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#90 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15303 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 05 July 2006 - 05:06 PM

Trenutno si niti ne predstavljam več, kako je bit samski. Niti si nočem biggrin.gif . Bi prevec pogrešala.. vse te stvari ki jih počnema skupi biggrin.gif Mnja. Bom vidla, kako bo. Ker.. ma. Inaf. Nočm bit samska, še 50 let ne, porkaduš! smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#91 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 05 July 2006 - 07:02 PM

nc biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#92 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 05 July 2006 - 09:41 PM

QUOTE(inchika)

Ko sem bla tvojih let, so mi bli fanti \"španska vas\" kar pri nas pomeni, da me sploh niso zanimali...velik raje sem se s prijateljicami okrog podila in razne druge neumnosti uganjala, medtem ko so ostale \"napredne\" sošolke ga srale med vikendi in ble oh in sploh pomembne ker so že imele spolne izkušnje?! in nas zviška gledale, ker me nismo! Če nas zdaj primerjam moram reči, da se jim godi jako slabo! Prvič, ena od takrat \"naprednih\" je zdaj pri 22 že kot zakonska žena s 50 letnim poročnim stažem, vsa naveličana in zagrenjena, ena ziba otroka, drugi so se koleščki zavrtel in je postala skrajno otročja...velika večina pa jih je zdaj samskih in uganja tiste norčije, ki smo jih me dale skozi že takrat pri 13 letih. Pri 20letih pa mora človek mal resnosti in odgovornosti pokazat, ne pa se za vsako stvar smejat ko največji otročaj v mali šoli!  
Sama sicer imam zdaj fanta (2leti), mi ni pa čisto nič manjkalo ko sem bila samska. Napaka ki jo veliko žensk dela je, da mislijo, da če dobijo partnerja bo on pogoj za njihovo srečo in da bo na vse pretege zapolnjeval njihov prosti čas...mislim, da dokler ti samemu s sabo ni \"udobno\", ga ni partnerja ki bi te popeljal k sreči, če že sam s sabo ne znaš biti srečen. amen biggrin.gif

S tem nazadnje se strinjam.

Tole si pa malo mimo brcnila...tiste, ki so takrat norele majo zdaj otroke pa bla bla bla. Saj ni mus no...Lahko, da začneš sexat pri 17. pa nenačrtovano zanosiš, tako da se mi zdi, da je tole malo mimo no, zelo si posplošila stvar. Moja seka je tudi začela tam v 8. razredu noret za fanti pa zveze pa to, pa jih par menjaš pa ono pa tretjo, norela je še pri več kot 20-ih. Šele kasneje se je zresnila in zdaj ima resnega fanta, stara je 30 let in ima otroke. In tole, da maš fanta, je daleč od tega da imaš otroke. Lahko je tebi pametovati zdaj, da ti kot samski ni nič manjkalo. Ampak saj imaš samo fanta, ne pa otrok, porkamadona. To je lahko zelo podobno temu, ko si samski, saj imaš še vedno veliko svobode. Je pa pač večja odgovornost. Ampak imeti fanta je še vedno bolj podobno temu, da si sam. Ker ko imaš otroke, pa nimaš več tiste svobode, je vse drugače. Tako da se mi zdi smotano, da nekatere govorite, da vam kot samskim ni nič manjkalo...ampak saj zdaj vam tudi nič. Še vedno vas skoraj nič ne omejuje, ko pa boste imele otroke, bo pa marsikaj drugače.Takrat ne moreš reči...ne, meni pa je zdaj dovolj, jaz pa grem, nekam na luštno, se zabavat, vsako noč, šopingi, ono, tretjo. Zdaj ti zveza lahko dopizdi, pa greš, pa si sam. Takrat je to dosti težje, saj te vežejo otroci in pa tudi druge stvari.
In to, da po 20. letu mora biti več resnosti, ha ha. Nekaterim še pač ni za resnost, raje se zabavajo. V tem ne vidim nič slabega. Človek pa se znoreti ne more. Če si se ti pri 13 do konca znorela, svaka ti čast. Zdaj tega verjetno ne pogrešaš, saj se prav tako zabavaš, samo na bolj odrasel način (domnevam), ampak stavim pa, da še te bo prijelo (če ne prej pa ko bodo na sceni otroci), ker tako pač je, saj smo pa samo ljudje, krvavi pod kožo in norenja ni nikoli dovolj. In ko je fant na sceni, še vedno lahko noriš, seveda do neke meje, ko pa so otroci, pa že bolj težko, razen če plačuješ vsak dan bejbisiterko ali pa ti froce pazijo starši.
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#93 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 06 July 2006 - 04:32 PM

QUOTE(cedevita)

...tiste, ki so takrat norele majo zdaj otroke pa bla bla bla. Saj ni mus no...Lahko, da začneš sexat pri 17. pa nenačrtovano zanosiš, tako da se mi zdi, da je tole malo mimo no, zelo si posplošila stvar. Moja seka je tudi začela tam v 8. razredu noret za fanti pa zveze pa to, pa jih par menjaš pa ono pa tretjo, norela je še pri več ...

Mogoče sm se mal čudno izrazla, ker sem hotla vse naenkrat povedat in nisem mogla v podrobnosti razlagat ker bi potem že preveč zabluzla biggrin.gif Vem, da otroci niso pogojeni s tem kdaj začneš s sexom, kar sm hotla poudarit je pač samo to, da bi imela mogoče katera zdaj drugačno življenje, če bi pri 13. svoje misli osredotočala na druge stvari. Nekatere se pa le strinjajo, da ne bi bilo nič narobe, če pri npr.13 ne bi skakale med rjuhami in bi to preložle za kakih par let kasneje.
S tistim o resnosti in 20.letih pa še ne razumem kaj je tako čudnega? Očitno moram še odrasi wink.gif Nekdo je pri 30 otročji za 15letnika, ampak tko na splošno in povprečno nekje okrog 20 pa (vsaj jaz) že pričakujem mal več odgovornosti in resnosti. Kar pa ne pomeni, da se človek ne zabava (zdaj spet, kaj komu pomeni zabava?!), da samo doma pred tv čepi ipd. In ja, nimam otrok, o čemer pa sm se razpisala je blo mišljeno samo o odnosu fant-punca brez otrok, ker o tem se je pač govorilo že na začetku teme in zato jih avtomatično nisem vključla v razmišljanje biggrin.gif ...
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#94 *_angel_*

*_angel_*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 119 posts
  • Interests:muska muska muska muska in še 1x muska

Posted 08 July 2006 - 07:47 PM

rolleyes.gif hm..js bom povedla sam svoje mnenje...pr men je tal...fulll rada sm s tipi pa to...sam je pa res da k mi ga pa dol vseka me pa boli za tipa..tk da nevem..v trenutkih k ni partyjev in tega sn najrajš z "lubijem" k gremo pa na žur ga pa z vsemi rada požuram...sam ne mislim zj na sex...sploh ne..ampak tk aveš tisto plesanje k si čist skupi, pa objet..itd. its. sei razumete... biggrin.gif oops.gif full sm zakomplicirala vem ja..
---bistvo: --> fajn je bit samski, fajn je bit vezan z nekom biggrin.gif
  • 0
I ŁooK iN ThE mIrrOr And I Hate WhAT I See, a WaNNaBe Model PosING aS me

#95 *PoMaRaNcHa*

*PoMaRaNcHa*

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 13 July 2006 - 08:54 PM

po en stran je bit fajn sam.lah delaš kar hočš, nis vezan na nobenga, lahko ga serješ kokr čš. sam drgač je pa men tud ful fajn bit če si skom v zvezi laugh.gif ..tko da nevem..men je use fajn.
  • 0

#96 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 17 July 2006 - 07:02 PM

no,men je ze mal cudn bit naenkrat sama,sam se bom spet tega navadla,ce hocem al nocem. ermm.gif
drgac je pa odvisn,kok mi glih gre...
ce sm ful zaposlena in da sm zadovolna,pol sploh ne mislim kej velik na to,da sm sama,al da bi lahko mela fanta.
sam so pa dnevi ko mi gre res na jetre, da nbenga ni,ko me ma "rad".
  • 0

#97 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 17 July 2006 - 07:46 PM

jah res je k maš neki cajta fanta pol pa k si spet sam je na začetku tak čudn filing nubenga tko zravn kokr punavad, ampak sj se navadš biggrin.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#98 katya

katya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 234 posts

Posted 29 July 2006 - 05:22 PM

itak da se navadis ko gres skozi to tezko fazo ko ti se roji bivsi po glavi!
  • 0

#99 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 July 2006 - 06:19 PM

Bit samski je zakon. Hvala bogu da sem se dečkota rešla. Mi je živce pil. Seveda pa to ni pravilo .. samo moja izkušnja. tongue.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#100 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 29 July 2006 - 07:44 PM

QUOTE(Anaa)
Bit samski je zakon. Hvala bogu da sem se dečkota rešla. Mi je živce pil. Seveda pa to ni pravilo .. samo moja izkušnja. tongue.gif

Po moji zadnji izkušnji sem istega mnenja...biti samski je lahko prav zakon biggrin.gif sam tudi nekoga imeti za zihr ni slabo an smile.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users