Jump to content

Photo

ORGAZEM!!

• Please log in to reply
161 replies to this topic

#81 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 24 May 2006 - 05:25 PM

QUOTE(DiLeMa)
Men se zdi, da je ratalo. biggrin.gif

Se strinjam, ji je ratalo biggrin.gif No, edino glede ust ima Špela prav.

To, da bi mu z jezikom lizala ritno luknjo, to pa ni šans, pa tudi njemu ne bi pustila da bi meni, mi je ogabno. :puker:
  • 0

#82 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 May 2006 - 05:26 PM

Mačkica: Bring it on, res bi lahko napisala kak erotični roman! biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#83 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 25 May 2006 - 12:22 AM

Meni se rit sploh ne zdi neka erotična (ne erogena biggrin.gif ) cona ...prav ničesar ni tam, kar bi hotela na kakršen koli način "raziskovati". Dobr, primeš že za rit, ampak karkoli drugega pa ... meni je to no go. Rit služi primarno samo enemu namenu in res ne razumem ljudi, ki bi si karkoli hoteli vtikati tja notr ermm.gif vsaj zase si ne predstavljam, da bi to kdaj izvajala, nak. So, my ass = exit only biggrin.gif
  • 0

#84 mačkica27

mačkica27

sramežljivec

• Člani
  • 43 posts

Posted 25 May 2006 - 12:52 PM

Hmmm... ah, kak erotični roman, no?? Jaz mam to rada v real life, ne pa da bi brala...bi se mi kar zmešalo od vzburjenosti...
Jah... ene vzburja to, druge neki drugega..mene na srečo VSE!!
Ni res, da rita ni erotična oziroma erogena cona...je,je, pa še kako!! Oboje...
Meni nenormalno paše, če mi tip liže luknjico, ali pa da mi med samim sexom da prst noter... to je res the best!
Sicer pa prakticiram tudi analni sex in moram rečt, da mi je včasih bolj všeč, kot pa navaden... ne vem..meni je to res too much!
Pa ste že kdaj doživele trojni orgazem... lulika, rita in ščegi????
Mislim...no comment, ki je nekaj najbolj fantastičnega na svetu!!!
Dobro, bejbe...spet sem se zrajcala že ob tej uri...in moram v šolo sad.gif(
Ajde, lepo se imejte in uživajte v sončku!!!
  • 0

#85 metulj55

metulj55

sramežljivec

• Člani
  • 44 posts

Posted 25 May 2006 - 01:05 PM

blink.gif blink.gif rolleyes.gif rolleyes.gif blink.gif blink.gif
  • 0

#86 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 25 May 2006 - 01:45 PM

QUOTE(metulj55)
blink.gif  :shock:  :roll:  :roll:  :shock:  :shock:

Ne razumem, kaj naj bi bilo narobe z zgornjo izjavo od mačkice27... meni se pa zdi to popolnoma normalno kar je napisala... zdi se mi, da bi vsak lahko bil vsaj malo odprt za takšne stvari, če pa že ne... bi pa lahko obdržal to zgražanje zase, ker z analnim seksom res ni nič narobe... ne pa, da kr povprek neko govorjenje in to samo zaradi lastnih predsodkov... rolleyes.gif

No mačkica27, jst se pa čist strinjam s tvojo izjavo. tongue.gif twisted.gif biggrin.gif
  • 0

#87 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 May 2006 - 02:03 PM

ah js jo štekam. ker kako leto nazaj sm isto zavijala z očmi, zdej si pa ne predstavlam seksa brez prstkov biggrin.gif . ampak do tega morš sam pridt, tale pridiga ne bo nč pomagala biggrin.gif . če pa ne pridš, pa tut nč hudga. her loss! biggrin.gif
  • 0

#88 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 May 2006 - 03:01 PM

mače, kapo dol! biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#89 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 25 May 2006 - 04:57 PM

Mucica, sam da ti paše wink.gif
  • 0

#90 mačkica27

mačkica27

sramežljivec

• Člani
  • 43 posts

Posted 25 May 2006 - 06:04 PM

Paše, paše...pa še kako paše!!

Se strinjam...proč s predsodki in dejte uživat v sexu, prepustite se,,,, in boste v nebesih!!
Ker je življenje prekratko ,da ne bi uživale...pa še orgazem je tako zelo prekratek! mad.gif

In če maš pravega partnerja, je v sexu dovoljeno čisto vse... zakaj bi se mi pa gabilo lizati njegovo rito?
Sej konc koncev je fant moj in ga poznam v nulo.... in se mi na njemu čist nič ne gabi..temveč me vzburja, privlači in še in še...
In isto velja zanj.... meni on lahko naredi kar hoče...tukaj ni nobenih mej!!!

Je pa res, da sem jaz navajena na takšen sex in če vsega tega ne bi dobila, bi moja zveza ne bila to, kar hočem in bi tipa skenslala..., kar se je tudi že zgodilo.

"Vsi" tipi se delajo neke hard jebače, neke perverzneže in oh in sploh, pol pa ko pride do dejstva pa.... 2 minuti in konc veselja...
Ne hvala!!
  • 0

#91 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 25 May 2006 - 06:42 PM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

prava si
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#92 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 26 May 2006 - 02:30 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(Marmelada)
To, da bi mu z jezikom lizala ritno luknjo, to pa ni šans, pa tudi njemu ne bi pustila da bi meni, mi je ogabno. :puker:

Da ne boš mislila, da te peham ali karkoli..... samo tega ne razumem najboljše. Do neke mere sicer razumem, da ti je npr. ogabno (hmmm), da bi njemu lizala..... ampak ne razumem pa, zakaj ti je ogabno, da bi on tebi..... predvsem ogabno. A se gabiš sama sebi?

Ma ne vem...pač zato, ker je rit, kot sem že rekla, za moje pojme najprej namenjena za druge stvari in mi je mal čudno, da bi mi lizal. Nisem še pripravljena na ta korak smile.gif
  • 0

#93 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 June 2006 - 09:31 AM

novo vprašanje za naš vrle forumašice in forumaše!!!!!

zanima me, ali vam to, da vama pri seksu ne pride istočasno, predstavlja problem? ali vama je samo važno to, da vama slej ko prej obema pride? biggrin.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#94 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 June 2006 - 09:38 AM

nama skupaj pride ZELO redko, ko pa...je to za mene nekaj najlepšega :love5:
drugač pa tak kot si napisala... da pač vsakemu pride.
  • 0

#95 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 12 June 2006 - 12:24 PM

[quote=Špela]zanima me, ali vam to, da vama pri seksu ne pride istočasno, predstavlja problem? ali vama je samo važno to, da vama slej ko prej obema pride? biggrin.gif
meni se ne zdi problem, da nama ne pide istočasno, je pa nekaj posebnega če nama skupaj 8) drugače je pa važno, da obema pride, jaz mam raje, da njemu prej kot meni wink.gif smile.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#96 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 June 2006 - 05:24 PM

[quote=Špela]zanima me, ali vam to, da vama pri seksu ne pride istočasno, predstavlja problem? ali vama je samo važno to, da vama slej ko prej obema pride? biggrin.gif
Meni to sploh ne predstavlja problema in mi ni važno, da nama obema istočasno ne pride. Nama nikoli ni in dvomim, da nama kdaj bo. biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#97 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 June 2006 - 05:38 PM

nama pride istočasno, če sem jaz gori biggrin.gif
  • 0

#98 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 June 2006 - 05:44 PM

.
Uh, meni se pa zdi čist misija nemogoče, da bi obema istočasno prišlo. Ne vem no.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#99 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 12 June 2006 - 06:05 PM

nama pa še kr dostkrat in to je res gut filing. drugač pa meni ponavad prej, če mi pa ne med seksom, se pa pol spedenam z njegovo pomočjo. ampak to ni več tok pogosto. mi je pa še kr pomembn, da oba dožviva orgazm, oz. on ga itak, js pa tut nočm horni pol okol letat biggrin.gif
  • 0

#100 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 12 June 2006 - 06:17 PM

Ja, nama pride istočasno kadar si jaz pomagam s prsti in mi kar nekako rata ulovit njegov ritem, hehe... tisto je res eno prav posebno občutje, ko oba naenkrat trže do konca, jeeeee!!
In on je vedno znova nad tem tako fasciniran, da nama je obema skp pršlo oops.gif biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users