izpadanje las
Posted 27 August 2009 - 12:29 AM

Pablo Picasso
Posted 27 August 2009 - 09:32 AM
Posted 27 August 2009 - 02:37 PM
Pablo Picasso
Posted 27 August 2009 - 04:20 PM
Sestavine: polnila (kalcijevi fosfati, celuloza, zamrežena natrijeva karboksimetilceluloza, magnezijeva sol maščobnih kislin); izvleček zelenega čaja (Camellia sinesis (L.) Kuntze extr.) (27 %, od tega min 30 % katehinov); izvleček grozdnik pečk (Vitis vinifera (L.), var. tinctora extr.) (11 %, od tega min 30 % katehinov); taurin (11 %), cinkov glukonat; sredstva za glaziranje (hidrosipropilceluloza, hidroksipropilmetilceluloza, smukec); sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid); barvila (E171, E102, E133).
Posted 07 November 2009 - 02:41 PM
Pa zgostili so se tudi kar precej(spet nevem ali to zaradi tega ker bi se samo stanje znormaliziralo ali pa samo zaradi kapsul).
Zdaj bom kakšne pol meseca pustila, potem jih bom na novo kupila.
Stanje nohtov pa se žal ni popravilo še vedno se plastijo in lomijo, sedaj imam krajše zato se ne tako fejst ampak če bi si jih malce pustila bi se mi ziher v enem tednu vsaj en, če ne dva zalomila.
Posted 07 November 2009 - 09:55 PM

Posted 07 November 2009 - 10:50 PM

http://www.medex.si/...cat=234&art=374
Posted 19 September 2010 - 06:57 PM
Meni zadnja dva, tri tedne nenormalno izpadajo lasje, posebej pri pranju in česanju. Zdaj ne vem, lahko premalo česa dobim iz hrane,
mi kakšen proizvod za lase ne odgovarja, ali pa je vzrok samo prehodni čas. Če je to zadnje, me zanima - je v tem primeru smiselno jemat kakšne
dodatke (Fitoval, Inneov kapsule), ali ne?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 September 2010 - 07:41 PM
Sej mi vsako leto ob takem času izpadajo, ampak nikol tolk dolg časa in v take obsegu.
Letos pa traja že kak mesec in FUL, še frizerka mi je rekla, da mam kar lukne po glavi..

Sicer se ne vid, ampak jaz si ene 5x na dan najmanj k grem z roko čez lase, potegnem cel šop las dol. K se češem pa itak, kljub temu je mojih las vsepovsod po stanovanju dost.
Men je ful grozno, iz mojih gostih las k sem jih mela si zdej lahko nardim samo še tak mali razredčen čopek niti čop ni več.
To proseno kašo si bom šla nabavt in še kej za zravn, kaj je boljš, fitoval al kej druzga?
Help

Posted 19 September 2010 - 07:44 PM

Meni jih tudi vsakič nekaj ostane v roki, in še nobeno leto ni bilo tako. Inneov kapsule so nekaj čez 25 €, Fitoval pa precej manj.
― V. Van Gogh
Posted 19 September 2010 - 08:49 PM

še neki,
fant si je pred časom kupil tole zadevo in je seveda nikol uporabil:
http://www.moja-leka...ke-18x6-ml.aspx
Nikjer na škatli ne piše do kdaj je uporabno in jaz bi tole zdej probala, k je glih doma

sam je pa staro ene 5-6let! Ne vem a je lahka kej škodljivo, a se lahka sestavine kej pokvarjo?Pojma nimam

sestavine:
aqua,alcohol denat.,diaminopyrimidine oxide,peg40 hydrogenated castor oil,safflower glucosoide,parfum
mam filing da je tole en drek.
Posted 19 September 2010 - 09:08 PM
Jaz tega ne bi dajala gor, tudi če ne bi bile čez rok - sam alkohol, bi ti čisto izsušilo lasišče.
― V. Van Gogh
Posted 21 September 2010 - 08:07 PM
Jaz sem danes kupila Fitoval kapsule, 6,5 €, za dva meseca jih je.
― V. Van Gogh
Posted 21 September 2010 - 09:42 PM
Jina, si videla kaj Oenobiol kapsule za lase? A so te od Fitovala boljše? Razlika v ceni je precejšnja. A je kul, če jem zraven še svetlinovo olje(kapsule) in cerin od sensilaba za kožo ali je preveč?
Posted 21 September 2010 - 10:57 PM
Sem videla. Stanejo 27 €, kar mi je preveč, glede na to, da ne vem, koliko so učinkovite. Za Fitoval sem pa
slišala/prebrala veliko pozitivnih kritik, tako da sem se potem za te odločila.
Zase malo dvomim, da je povezano s hujšanjem, ker mi zaradi tega nikoli niso izpadali. Čudno.
Pomoje ti kombiniranje ne bi škodilo.
― V. Van Gogh
Posted 22 September 2010 - 11:03 AM
Posted 22 September 2010 - 11:42 AM
Lani sem začela jest fitoval, še uno mažo za lasišče sem si kupila

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 September 2010 - 09:17 AM

Kaj kapsula ima isti učinek, če jo opreš in poješ samo vsebino?
Posted 24 September 2010 - 10:32 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 September 2010 - 10:43 AM
In za ene vem da jih ne smeš odpirat, za te pa ne vem.
Jst zdej jem proseno kašo ker so vsi rekl da ful pomaga in mi prov ni težko ker mi je dobra

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users