[quote=_M_]No, ker smo v eni x temi pošteno zašle, odpirava
z Verjo tole temo, kjer naj se nadaljuje debata o poročnih obleka, frizurah...
Navdahnila pa nas je seveda naša Tanjči...

[/quote]
ojla...
mislim sramota ni kej... edina (se mi zdi) ki se tuki ženim, pa opazim temo ko ste že na 6. strani
preden preberem kaj ste kaj napisale sam še tole odgovorim[quote=miss*sixty][quote=Tanjci][quote=Verja]Sej ne vem, a si to že kje napisala, ampak me zanima kolk si dala za izdelavo obleke?[/quote]
[size=9]
ja res smo OT, ampak sam še tole: obleko sem si sposodila v Salonu Hollywood v MB izposoja je pa 55k, kar je tako ugodno, da se ženske iz LJ vozijo sem
nadražja izposoja je 60k55 čukov za izposojo?

Men se pa to zdi drago. Sej tok stane obleka, če jo kupiš pa da ti jo nardi po meri.[/quote]
prijateljica si je dala delat obleko in je ze 60k dobila tko neki simpel obleko. Poročna ja pač tolk bolj posebna obleka, da vzame veliko časa za izdelavo. Če ima gor razne detajle (kakšne kamenčke, kaj izvezenega, našite čipke ipd.) pol takoj pride drago, če ti neko dela to ročno, ker vzame velik časa. Če pa kupiš poročno je pa takoj čez 150k. Baje je material zelo drag, vsaj če je kolkor tolko dober.
Point je bolj, da za iste cote v LJ daš za izposojo skor enkrat več kot v MB
Največja žalost so pa čevlji. Sami BEDNI!!!! So pa brez izjeme med 25-30k. Žalost. Takoj bi dala 30k, sam če bi mi bil res sanjski čevelj. Tko so pa vsi gladki, pa brez ene pikice ali kamenčka gor... za zjokat