Jump to content

Photo

Zabaviščni parki

• Please log in to reply
157 replies to this topic

#81 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 June 2011 - 11:01 AM

Zdaj je na voljo samo lanski, se mi zdi - pač kakšna je bila gužćva lani ob določenih dneh.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#82 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 June 2011 - 11:03 AM

Vem, vem, ampak kje, ne najdem, help cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#83 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2011 - 04:48 PM

V Gardalandu je poleti poleg gužve tudi obupno vroče XD, tako da niti jaz nikoli ne bi več šla sredi poletja.
Mi gremo ponovno na koncu avgusta, upam, da bo takrat manj gužve in da ne bo pripekalo. Je pa fajn,
ker je dlje odprt, to mi je precej pomembno. Do zdaj sem vedno šla z lastnim prevozom. Nekih posebnih
fint ne poznam, jaz sem skos imela torbico zraven na naprave (dokumenti, denarnica), je pa bila bolj
majhna, tako da me ni ovirala. Spremljevalec je ponavadi puščal nahrbtnik tam ob strani, kot še enih
par, pa je vedno vse bilo ok ... lahko pa bi mu jo nekdo špuknil, za to je vedno tveganje. Tako da jaz
predlagam, da imaš/imate neke bolj male torbice, ki jih lahko vzameš/vzamete na naprave.
Tudi fotoaparat sem vedno nosila na naprave ... ga imaš okoli vratu. Ali pa v torbici. Se da.

Enkrat, ko sem bila tam, je bilo popoldan & zvečer neurje (čeprav so napovedi bile drugačne, ampak 100%
nikoli ne veš) in so zaprli skoraj vse naprave. Res krasno, sploh, ko se pripelješ od tako daleč. x(
Dejansko sem skorajda šla tja na uro gledat.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#84 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 07 June 2011 - 05:19 PM

obvezno morate it med tednom, pa kot je FTSE napisala konec avgusta ali v začetku septembra

• 0

#85 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2011 - 05:21 PM

Mi bomo sicer šli v soboto, ker med tednom nikakor ne moremo (službe).
Je pa med tednom res boljša izbira za odhod, če lahko.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#86 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 June 2011 - 07:54 PM

Pa čim bolj zgodaj zjutraj.
  • 0

#87 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 June 2011 - 08:03 PM

Avgusta med vikendom je tudi brezveze hodit, morda avgusta še huje kot julija, ker je v Italiji feragosto.

Ob 10h, itak, takoj ko odpre, prej itak ne moreš smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#88 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 07 June 2011 - 08:09 PM

Jaz sem tudi slišala, da je cel avgust največ gužve. Bi pa tudi jaz šla še enkrat, čeprav sem v letih, odkar sem bila nazadnje, dobila fobijo pred višino.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#89 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 June 2011 - 08:09 PM

Jaz bi šla z veseljem spet.
  • 0

#90 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 June 2011 - 08:11 PM

Organizirano en čudovita si izlet v gardaland septembra? Se ponudim kot voznik tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#91 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 June 2011 - 08:15 PM

I'm in! woot.gif
  • 0

#92 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2011 - 09:27 PM

QUOTE(Sarah @ 7. 6. 2011 - 21:03) View Post
Avgusta med vikendom je tudi brezveze hodit, morda avgusta še huje kot julija, ker je v Italiji feragosto.

Jah jebiga, drugače žal ne moremo, bomo preživeli. :/
  • 0

#93 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 03 July 2011 - 04:57 PM

Jaz sem bila pred slabim mesecem v Gardalandu in po novem imajo možnost nakupa Gardaland express karte (dodatne) za 10 eurov....so tri različne varijante se mi zdi - eno fantasy, eno adventure, utd Mi smo kupili tisto adventure in smo lahko preskočili vsrto na 10 atrakcij oz. 2 x na Blue Tornado, 2 x na Space Vertigo, 1 x na Atlantide, 1 x na Sequoia Adventure, 2 x na Magic Mountain in 1 x na RAPTOOOR ki je megastičen smile.gif... tako da za tistih 10 eurov se fuuuul splača.....greš mimo vrste in vsi te grdo gledajo ;) tipo mi smo prišli na Atlantide in je bilo za čakat 60 min, smo kupili tam zraven v trgovini ta Gardaland express in smo šli direktno na barčico....
  • 0

#94 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 July 2011 - 05:01 PM

Zanimivo!

Jaz sem ravno v petek fotru predlagala, da bi lahko spet enkrat šli.
  • 0

#95 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 July 2011 - 07:45 PM

Aha, zanimivo. Jaz bi sigurno kupila karto, ako obstaja (ne da se mi zdaj iti gledat na njihovo stran), za
samo adrenalinske zadeve, a fant bo sigurno hotel iti še na kaj drugega.

• 0

#96 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 July 2011 - 08:20 PM

V vrteče skodelice. sleep.gif
  • 0

#97 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 July 2011 - 01:50 AM

Ne, mislim, da bi on še tam bruhal. laugh.gif
Danes sva šla malo na gugalnice in ga je začel trebuh bolet. Možno tudi zaradi popitega alkohola XD,
a mislim, da bom jaz kar sama hodila na tiste zločeste naprave. cry.gif

• 0

#98 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 July 2011 - 06:49 AM

Vzami mene s sabo. sleep.gif
  • 0

#99 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 06 July 2011 - 04:21 PM

to karto lahko kupiš tudi naknadno ko vidiš če je gužva ali ne...ma itak da bo tongue.gif

imajo pa 2 varijante
FAMILY EXPRESS

Mammut (1 volta)
Fuga da Atlantide (1 volta)
Colorado Boat (1 volta)
Magic House (2 volte)
Time Voyagers (1 volta)
Volaplano (1 volta)
Ortobruco Tour (1 volta)

ADRENALINE EXPRESS
Sequoia Adventure (1 volta)
Raptor (1 volta)
Fuga da Atlantide (1 volta)
Colorado Boat (1 volta)
Space Vertigo (1 volta)
Top Spin (1 volta)
Magic Mountain (2 volte)
Blue Tornado (2 volte)

CENA PA JE 15 EUROV IN NE 10 ....SE OPRAVICUJEM; ampak vsekakor se fulll splača smile.gif

uživajte smile.gif

• 0

#100 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 July 2011 - 07:38 PM

Ta karta je BV, ker lahko greš na vse samo enkrat.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users