Posted 26 December 2006 - 09:38 PM
U, še dobro, da si me spomnila ej... v glavnem, sem si ga kupla in... in... in... sem totalno navdušena!!! =) Poleg japonske češnje in pina colade moj novi najljubši čaj! =) Si nikoli ne bi mislila, sploh na povoh (ja, saj vem, da je takšno ocenjevanje neprimerno, ampak če me na voh čaj odbija, ga ne kupim), da bo potem nekaj totalno drugega, tako dobrega. Meni je strašno všeč. Sploh, ker ima obenem res tisti okus po poparku - ampak hkrati pa še ima nekaj drugega, ne znam točno opisat, kar ga dela meni strašno užitnega. V glavnem, super in hvala za predlog!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>