Maturantski in absolventski izleti
Posted 04 January 2009 - 03:47 PM

After all this time?
Always.
Posted 04 January 2009 - 03:50 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 January 2009 - 03:55 PM
After all this time?
Always.
Posted 04 January 2009 - 04:00 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 January 2009 - 04:09 PM

After all this time?
Always.
Posted 04 January 2009 - 04:14 PM

Posted 04 January 2009 - 04:19 PM

After all this time?
Always.
Posted 04 January 2009 - 10:35 PM
Posted 04 January 2009 - 10:50 PM
After all this time?
Always.
Posted 04 January 2009 - 11:06 PM
Posted 12 July 2009 - 06:03 PM
Isto je pri nas! Samo da je naš en Damir al kaj. Pa ful neki kao zabaven, vse sošolke so se leple na njega, men je biu pa že kar patetičen, ko je razlagal kakšne žurke bojo pa to. Ah.
Kdaj pa greste vi?
OK, spreminjam mnenje o vodičih in animatorjih.

Ta naš Jaka se je meni zdel tak LOLEK, da je groza in na živce mi je šel, ko je prihajal na šolo in razlagal, kako bo zakon, pa ne vem kaj. Al pa ko je govoril o pena partyju, ow ma gawd. "Grem jst lepo u Portorož u Tivolija, ki je kao pena party in čakam, čakam in pol mi samo na glavo padejo dva balončka špuk in si prau rečem ma kaj to je to al kaj stari ne me jebat. A ko prideš u Monte Cristo pena do tuuuukaj (pokaže do vratu, lol) in tudi tisti malo sramežljivi pridejo na svoj račun ki tko malo pošlatajo, haha". Jst sem ga obravnavala kot nekoga z IQ -30, a sem pol po enem dnevu ugotovila, da tip ful faca, resno, ful se da pogovarjat z njim, pa tak utrgan in igriv je, ko nek 8-letni otrok.
Z nami je bil še Niko, ki so ga krstili (z enim Srbom (zdej so kao ustanovili Jupiter Srbija) sta mogla na Glifadi plavat v plitvini brez kopalk. Te so namreč oblekle dve naključni punci, ona dva pa sta jih morala slečt in si kopalke priboriti nazaj, auč. Punce animatorke pa so krstili tako, da so morale na barkici zgoraj brez prodajat kose lubenice in ko je vsaka zbrala 20€, je dobila modrc nazaj.
Kar se ostalih animatorjev tiče.. Mich je neverjetno arogantnen prašič, takega debila pa še ne, Jankič je tudi precej debilen (ko se pogovarjaš sam z njim al pa v manjši skupini, je tip ful ok, samo ko je zbran ves folk, se dela hudega pa stalno daje neke seksistične pripombe "Uhh, kake breskvice." kaj tebi ni jasno?!), Mladen pa je tak.. hm, HUD (tip ima dober okus za vse, od hrane do muzike, pa še dober je in raztura, ko pleše (trebušna plesalka ga je zvlekla na oder, da pleše z njo - vse, kar lahko rečem, je WOW!), samo kaj pa vem, ni mi bil neki ekstra simpatičen. V bistvu je Jaka še najboljši od vseh, ker se ti posveti, pa vedno je kje v điru, ful komunikativen (pogovarjali smo se do jutra), samo precej direkten, khm.

Edina pripomba čez animatorje oz. vodiče je v bistvu ta, da vsako drugo foro obrnejo na seks, kar je za moje pojme že pretirano.
Aja, kar se pa grške večerje tiče, ti res priporočam, da jo vzameš. Od vsega folka nas je šlo samo kakih 70, ampak je vsem ostalih lahko žal, da jih ni bilo. Na momente je sicer res rahlo dolgočasno, ampak sta hrana in vino božanska, njam, pa res je dober show.

Žurali boste itak večinoma v Jupiter baru in Monte Cristu, samo meni je prvi dosti boljši kot MC. Dosti boljša atmosfera, zakon muzika, jaz sem cel teden preplesala, pa ponavadi sploh ne plešem (še celo na štangi, lol, samo nič varjanta go-go, ampak tko neko skakljanje u izi, hahah). V MC je meni osebno muzika ful preglasna, res FUL, jaz sem misilila, da mi bo bobniče razneslo, daj se čimbolj stran od zvočnikov.
Pa glede gyrosov pri Đimiju in Đeriju, hmm. Jaz ful ne vem, jedla sem jih vsako noč, s tem, da je bil prvo noč ful dober, drugo malo manj in tako naprej, zadnji dan pa je bil gnjusen, dobila sem najbolj ogabne kose mesa ever. Ne vem no.
Ugl, samo še to. Na poti dol se vse skupaj ful vleče, res ne veš kam bi se dal tistih 26 ur, komaj čakaš da prideš že enkrat dol. Za nazaj pa čas kar leti, meni je šlo ful hitro, ker sem itak cel dan prespala, noč pa preklepetala, lol.
Omg, čisto sem se razpisala. Še vedno pod vtisi pa to, hahah. Meni je bilo na začetku ful žal, da nismo šli z Mondialom, ker so z našega konca dobesedno vsi oddelki vseh šol šli termin 7.7. z Mondialom, mi edini z Jupitrom, ampak sem potem na grški večerji videla, da je ravno to VELIKA prednost. Na grški večrji smo bili namreč skupaj z Mondialovci in je bil tako čuden občutek, ker si na vsakem koraku srečal nekega znanca, kr neki. Jaz se sploh nisem mogla sprostit, ker sem vedla, da bo folk za vsak napačen gib pol še dva meseca okoli neki komentiral, medtem ko sem se z Jupitrovci ful sprostila in totalno odklopla, ker me itak ni noben poznal.
Če te bo še kaj zanimalo, kr vprašaj.

Pablo Picasso
Posted 14 July 2009 - 01:26 PM

Jaz sicer ne čakam na maturanca neki ful ful, ampak jaz se itak skor ničesar ne veselim preveč, pa je pol tok bolš, ker grem brez pričakovanj. Ampak je dobro slišat, da je blo kul.
Aja še neki, kako je pa s prenočišči? A ste bli v apartmajih al hotelu?
Posted 01 November 2009 - 04:27 PM
zakaj ne grem: Ker nisem žurerka in nisem žurala nikoli, no razen v gimnaziji s svojo metalsko druščino po koncertih sem pa tja, pa kakšen pir ob petkih pa kake občasne žurke...
zame enotedensko pijančevanje nima smisla, v tem NE VIDIM zabave, potem pridejo ti iz Collegiuma, in un tip take prbija da te srat prime.
Eden vpraša če lahk punco s sabo vzame, pa reče tip "Hja, zate ne vem, sam jst ne vlečem lesa v gozd."
Če kera ne razume, prevod:
"zakaj bi jemal svojo žensko s sabo, če maš tam 500 pohotnih bejb?"
In vse kar je znal naštevat so bli neki primitivni partiji, pena party (lol?), neki trans-sex party (tipi se oblečejo v bejbe, bejbe v tipe..) potem še pove kako so ženske dol pohotne, da skoz šlatajo druge, da se jim čisto odpelje...
mislm TOTALNo neokusno. Jaz mam rada privat žurkice, da se nas zbere kake 10 in malo popijemo pa se mamo fajn.
Da bi šla nekam za en teden, kjer so vsi na glavo 24/7, s tem da jih večina pride izkoristit pijane pičkice, ki ne vedo kje imajo glavo...
No tnx. Očitno na Zakintos nekaj časa ne bom še šla, ker zdej bodo zgleda vse absolvente tja prestavli, razen če bom hodila junija/julija...
Že na maturantskem izletu nisem bla in mi ni blo nikoli v lajfu žal.
Slinastih tipov ne rabim, res ne, in sem se odločila da ne grem.
Kakšne pa so vaše izkušnje z absolventskimi izleti? Boste šle? Ste šle?
Če ne, zakaj ne?
Pa še zelo verjetno bom takrat že na izmenjavi, tako da še en minus na račun absolventa.
Posted 01 November 2009 - 04:30 PM
Pa glavni razlog je bil pomoje ta, da se s folkom na faksu nikol nisem tako zelo dobro razumela, da bi si želela v njihovi družbi preživet en teden

Posted 01 November 2009 - 04:32 PM
maturanc mi je bila pa ok, ker ni bil klasični mini absolvent, ampak sem precej odnesla, vidla precej in mi je blo kul.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 November 2009 - 04:39 PM

Posted 01 November 2009 - 04:58 PM
Na maturancu sem bila, ne bom ravno rekla, da sem trpela, ampak pretirano fajn se pa tudi nisem imela. Na koncu mi je bilo škoda denarja, čeprav so mi izlet financirali doma.
Pustimo to, da se mi obrača želodec ob raznih Colegiumih, ki nategujejo ljudi kolikor se jih pač da nategnit. Thanks, but no thanks.
Posted 01 November 2009 - 05:11 PM
Mogoče se absolventom res bolj zmeša, ker so pač starejši, pa je redkokdo še junfr, pa da bi blo zato lažji dobit za sexat, al ne vem, hočm povedat da smo tut mi poslušal skos kok je to eno samo fukanje pa šlatanje pa da tist k je samski ma pa kr usak dan dve druge, pa SPLOOOOOOH ni blo tko. Pač en nor teden žuranja s kolegi, zdej če pa res nimaš nobene dobre družbe, potem verjamem da je kr neki. Men je bil maturanski res nor, spoznala sem ful ljudi, odkrila nove plati drugih, se naplesala, nakopala, nasončla in pač uživala s prjatli. Nevem zakaj si ne bi želela tega

After all this time?
Always.
Posted 01 November 2009 - 06:16 PM

Na absolventa ne bi šla iz istih razlogov, kot jih navaja Sally (že ob branju se mi obrača) pa še vsako leto imam nove vedno mlajše sošolce, haha

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 November 2009 - 06:51 PM
Sej so šli, al ne? Slovenisti?

js vem za generacijo '81, da so na konc pristali pri Kolpi, ene 15 kosov, ker se jih full ni odločilo za klasično varianto Collegium in je Bjelko neki se trudil z ekskurzijo po Balkanu pa gledat spomenike, bla bla, pa ni blo pretiranega zanimanja in so šli na konc na Kolpo al kaj. za mojo generacijo pa pojma nimam in me ne zanima.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users