Jump to content

Photo

Ko bom velika, bom ...

• Please log in to reply
399 replies to this topic

#81 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 March 2006 - 11:37 PM

QUOTE(Colt)
Jenna....opažam da je zelo malo potrebno da navržeš ves svoj arzenal aktiviranih živčkov na forum... laugh.gif  :lol:  :lol:

Huh, se mi je zdelo, da bo padlo najprej nekaj v tem smislu. Čestitam, spet me nisi razočaral.

Sicer pa ne vem od kje potreba za tolikšno polaganje besed v usta sogovornikom, s katerimi se ne strinjaš oz imajo drugačno mnenje od tebe...to mi je uganka.

Od kje pa tebi automatsko sklepanje, da smo najbrž vsi tisti, ki nočemo met familije, imeli nesrečno otroštvo in da smo na nek način moderno usmerjeni (kao v modernem svetu tradicionalne vrednote (kot so familija) štejejo bore malo)?

1. Od kje ti tako zakoreninjen vzorec, da se mora nujno mož ''po dveh letih gonit s sosedo''? (si bila morda kdaj poročena in.... twisted.gif  )

Od raznoraznih zgodbic in prigod povprečnih zakoncev. Sploh pa nisem to trdila zdaj za vsakega, ampak hm, nekako je le malo srečnih zakonov in to je bilo tako karikirano in metaforično povedano. A vam treba narisat? Je pa zanimivo, kako se je moški del populacije obesil na to.
Tisto v oklepaju - ponovno, čestitke.

2. Od kje ti tako neverjetno poznavanje v nulo vseh drugače mislečih, da lahko trdiš da je ''frocovje, hiša in pes'' vrhunec nekega človeka, kot bi se potem vse končalo in se lahko mirno spremeni v vegetirajočo gmoto mesa? Prav neverjetno....še ena jasnovidka med nami  :twisted:

Nisem jasnovidka..... zgolj tak vtis dobim iz pripovedovanja tistih, ki zagovarjajo te tradicionalne vrednote in zaničujejo vse po vrsti, ki drugače mislijo.

Sedaj pa počasi spat, jutri je služba (da si bom lahko sezidal hiško, nabavil psa in nato po dveh letih še naskočil sosedo)  :twisted:  :twisted:  :roll:  :roll:  :wink:

Glede na tvoja prepričanja in način razmišljanja itak nimaš domišljije za kaj več.

Tudi tukaj se mi ne da več - in ne zato, ker mi bi zmanjkalo argumentov ali česarkoli (kot bi spet kdo predvidljivo predpostavljal), ampak zato, ker se mi ne da in da me ne bi kdo obtožil kakšnega živčnega napada - ne laskajte si. twisted.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#82 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 March 2006 - 11:54 PM

QUOTE(sajk)
Špela & Jenna - če tko pogledata, imata kar srečo, da se je vajinim staršem dalo vohati vajin drek, da sta vedve lahko tako svetovljanski  8) Zdaj, glede nevrotičnih mam ne vem, morajo biti to vajine oz. Jennine izkušnje, ampak ni mi jasno od kje pride \"se mož po vsej verjetnosti goni s sosedo po ene dveh letih zakona\"? Ne razumem zato, ker to vendar z zakonom nima nič in se - v primeru da bosta imeli stalnega partnerja - zlahka zgodi tudi vama.

Uhjej, od tebe pa take predvidljive in zagovedane pisarije ne bi pričakovala. IPB Image

To sem še mogla napisat.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#83 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 07 March 2006 - 12:02 AM

Hjah, sem se že moral tako izrazit, da pride bolj do živega twisted.gif

Tisto z vohanjem dreka ... morda se ti zdi mimo, ampak sorry, tvoj stavek, na katerega se je nanašal, je bil tudi. Tako elegantno-zaničljivo si popisala starševstvo da nekako nisem mogel da ne bi napisal :clown:

Ostali del tvojega posta se pa opira na stereotip ... saj jaz nič ne gledam zaradi vajnih želja/načrtov zviška, čisto razumem da vama ni do tega ... konec koncev se sam (še) ne vidim v tem, ampak tvoji posti nekako izžarevajo da pravzaprav sama zviška gledaš na tiste ki se odločijo za otroke. Pri tem se opiram na "pustite nas, ki bi radi na svetu dosegli oz. doživeli še kaj več, kot vohat drek frocovja in kuhat in pospravljat ...".

Če sem te pa narobe razumel, se ti pa opravičujem. Ampak se mi zdi, da te nisem. biggrin.gif

P.S.: ne bi pričakovala predvidljive zadeve? blink.gif
  • 0

#84 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 March 2006 - 11:05 AM

Jaz bi samo tole dodala ... da mi gre milo rečeno na živce ta poniževalni odnos, ki ga tle gojite eden do drugega. Da odrasli ljudje niso sposobni izpeljat neke normalne debate, brez da pride do nekih napadov in žaljenja v smislu ''to je pa samo od tebe pričakovati'' in podobne pizdarije, je pa res podn, ane. In potem ste sigurno blazno ponosni ob vsaki novi domislici, s katero na debilen način pokosite nasprotnika.

Jaz bom tkole rekla ... nisem niti na enem niti na drugem bregu, ker sta oba za moje pojme preveč nestrpna in se branita z nesmiselnimi argumenti. Sama vsekakor želim imet otroke in družino, ker v tem vidim veliko višji smisel, kot pa igranje nevrotične žene in vonjanje kakcev svojih otrok ... moram reči, da se mi zdi takšna definicija familije in zakona dobesedno absurdna in žaljiva ter ob enem popolnoma nesmiselna. Tudi upam, da se taki posamezniki svojih mam ne spominjajo kot nevrotičnih žena in očetov kot pohotnih dedcev, ki naskakujejo sosede. To bi bilo pa prav zares žalostno. Poleg tega se ne morem otrest občutka, da s takšnimi izjavami žalite lastno družino in starše, kar se mi zdi milo rečeno grozno. Obstajajo namreč še srečni zakoni (pa jih ni tako malo, kot včasih očitno izgleda) tisto glede varanja pa je tudi iz trte izvito ... to se lahko zgodi vsakomur, ki je v zvezi ... poročenemu in neporočenemu.

Sem pa tudi odločno proti temu, da se postrani gleda ljudi, ki pač nimajo želje po družini. To so navadni prazni predsodki, ukoreninjeni v glavah tradicionalno naravnanih ljudi, ki ne vidijo čez svoje planke. Vsak ima le eno življenje na tem svetu, naj ga izkoristi tako, da bo čim bolj srečen. In ko bo enkrat vsega konec, bo lahko vesel, da je osrečil sebe, ne pa širšo množico brez imen in obrazov. Še vedno mislim, da s človekom, ki pač ne čuti želje po otrocih, ni nič narobe. In še vedno mislim, da se za otroka človek ne bi smel odločit, če si ga res iz srca ne bi želel. Želje drugih so tle tako postranskega pomena, da se jih lahko, oziroma se jih mora gladko spregledat. Pa tle sploh ne gre za egoizem, ampak za to, da je nesmiselno na svet spravit otroka, ki že v začetku ni ljubljen tako, kot bi moral bit. Sicer sem pa trdnega mnenja, da moraš bit sam najprej srečen, da bi osrečeval druge. Zakaj si torej spravit na grbo nekaj, česar ne želiš prenašat?

Ljudje smo si različni, ampak niti ne tako zelo, kot si mogoče mislimo. Večina nas deli iste želje in strahove, le poti, po katerih se spopadamo z njimi, so večinoma različne. Vsak naj si piše svojo zgodbo tako, da jo bo na koncu veselje brati. In če zraven ne spadajo otroci ... so what?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#85 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 07 March 2006 - 11:10 AM

ma ja dilema, bravo tis še edina pametna tuki gor. biggrin.gif
  • 0

#86 HENTAI

HENTAI

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 124 posts

Posted 07 March 2006 - 11:25 AM

DiLeMa ... IPB Image IPB Image

Res en redkih razumnih ljudi tukaj!

Enostavno ne morem razumet, da ljudje gledajo na svet tako črno/belo. Pa od kdaj to?

Jaz se še vedno držim pregovora: ŽIVI in PUSTI ŽIVETI!!!!

Konec koncev je to res pravica in svobodna izbira vsakega posameznika, kaj da na prvo mesto: sebe, fanta/moža, družino, kariero, potovanja, uživanje ...
  • 0
I never hated a man enough to give him his diamonds back. - Zsa Zsa Gabor

#87 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24550 posts

Posted 07 March 2006 - 11:47 AM

Pa ljudje no ...

dajte malo tolerance vklopt kdaj pa kdaj!

Zagovarjate svoje mnenje, kot da vam gre za življenje ... ob tem pa pozabljate, da ni rečeno da je samo vaše mnenje pravilno in edina resnica na tem svetu.

Zakaj sploh mora prihajat do takih trenj ... vsak se je za svojo življenjsko pot odločil iz določenih razlogov. In zakaj se tukaj na forumu tega ne da spoštovat.

Res bi proslila malo zrelosti!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#88 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 07 March 2006 - 02:30 PM

se strinjam z dilemo, hentai in kami

resnično in žalostno, ampak žal vsepreveč ljudi vidi črno/belo
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#89 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 07 March 2006 - 02:38 PM

Dilema thumbup.gif Tole si pa odlično povedala. Res in se popolnoma strinjam s tabo.

Ostalo raje ne bom komentirala, ker res škoda besed za tako ozkogledost in bahaštvo.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#90 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2006 - 03:34 PM

.
Dilema je d best, ja. IPB Image

.

• 0

#91 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 07 March 2006 - 03:44 PM

Ijaaaa, se vsi strinjamo z DiLeMo. biggrin.gif

DiLeMa for president biggrin.gif
  • 0

#92 HENTAI

HENTAI

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 124 posts

Posted 07 March 2006 - 03:57 PM

QUOTE(sajk)
Ijaaaa, se vsi strinjamo z DiLeMo. biggrin.gif

DiLeMa for president biggrin.gif

Ti kar zajeb*!!!
Po vojni so vedno vsi generali; in zdaj se vsi z njo strinjajo. Zakaj jo tudi ne posnemajo pri zagovarjanju svojega mnenja. Ona zna vedno povedat kar želi tako, da pri tem nikogar ne napada, žali,... predvsem pa ne vsiljuje mnenja!
Ostali pa ... ma sploh ne bom komentirala. Saj je bilo že tako preveč besed porabljenih za bedarije.

Včasih se res vprašam, če z leti ljudje kar "odrastejo" oz. se naučijo kaj diplomacije ... ali je to bolj stvar genetike biggrin.gif .
  • 0

#93 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 07 March 2006 - 04:02 PM

Hint: ona se pa strinja z mano twisted.gif

Sajk for prime minister biggrin.gif
  • 0

#94 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2006 - 04:04 PM

.
Omfg biggrin.gif:D:D

.
  • 0

#95 HENTAI

HENTAI

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 124 posts

Posted 07 March 2006 - 04:06 PM

QUOTE(sajk)
Hint: ona se pa strinja z mano twisted.gif

Sajk for prime minister biggrin.gif

Saj sta oba "pri koritu" kar zrihtita si napredovanje!!! biggrin.gif
  • 0

#96 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 07 March 2006 - 04:23 PM

Kje sva? blink.gif In kako napredovanje blink.gif
  • 0

#97 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 07 March 2006 - 04:33 PM

...in na koncu se bomo vsi skupaj objeli in zapeli ''mi se mamo radi''...nato pa ob veselem poskakovanju okoli ognja še skandirali kak mirovniški izrek ter na koncu kot pika na i zapeli ''giv pis a čens'' smile.gif
  • 0

#98 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 March 2006 - 04:46 PM

Colt ... kako zelo lepo si tole zaključil. Sem vedela, da ti bo uspelo. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#99 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2006 - 05:06 PM

.
Mah, se pač ne štekamo na določenih področjih, jebat ga. Morda kdaj napišemo kaj bolj ostro in žaljivo (žal, ne morem iz svoje kože) - ampak to ni zdaj ful osebno..... kot tudi jaz ne jemljem osebno (da bi zdaj bla ful užaljena ali karkoli) kakih takih postov od ljudi, s katerimi se že bolj tukaj 'poznam' in ki sem jih ocenila, da imajo kaj za povedat. Sem prepričana, da če se bi kdaj v real dobili na kakem reunionu, da se ne bi noben postrani gledal in da bi se prav luštno meli.

.
  • 0

#100 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 07 March 2006 - 05:14 PM

Seveda, saj bi varnostniki pobrali orožje in postrigli nohte biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users