Najbrž jih noben preveč ne mara, sploh, če je neposredno udeleženi. :=)

Fobije in strahovi
Posted 11 September 2006 - 06:26 PM
Najbrž jih noben preveč ne mara, sploh, če je neposredno udeleženi. :=)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 September 2006 - 06:46 PM
strah me je pa klovnov., pa lutk pa drugih zamaskiranih

Posted 11 September 2006 - 06:48 PM

Nagravžni so pa vsi- kosmati, veliki, pikasti, počasni, dolgonogi, ritasti, mejhni, hitri, ...
Posted 11 September 2006 - 06:51 PM
vem, ko sm bla v 4.razredu smo bli s šolo na morju, v enem čudnem domu, kjer je bilo povsod polno polno pajkov in jst sm se cel teden jokala pa so se mi pol vsi smejal

uglavnem, prov izkoriščal so ta moj grozn stah ali celo fobijo.
Posted 11 September 2006 - 06:57 PM

Pri meni ni važno, če je ura 11 dopoldne, 17 popoldne ali pa 4 zjutraj- če je treba vreščat in kričat, so pljuča zmeraj v pripravljenosti

Se je pa že zgodl, da sem doživela histerični napad, ker je bil tik nad posteljo in je dol padel. Pa so me komaj prepričal da je kuhinjska klop vseeno pretrda za spanje. Ampak sem na koncu dosegla, da so ga zbezal izpod postelje

Posted 11 September 2006 - 07:09 PM
sam neki Urška...Sajk ti ni povedu, da lahka iz sesalca zleze

Posted 11 September 2006 - 07:44 PM
Verjetno moja teorija drži. V prejšnjem življenju sem bila afriški slon, ki je umrl od udara strele, pa še dihat ni mogu dobro.

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 11 September 2006 - 07:49 PM

O ja, sva tut ta problem dala čez. Zmeraj uporabim ta dolgi nastavek, da se večkrat butne in po končani nalogi pustim sesalec še 10 minut prižgan. Za vsak slučaj. Da ne pride do tega kar se je tebi zgodilo. Boga, jaz bi rabila psihiatrično pomoč in dozo pomirjeval.

Posted 11 September 2006 - 08:58 PM

bojim se sprejemat 'velike' odlocitve, nikol ne vem, a sm se prov odlocila pa se pol sekiram, kaj bo, ce bo ...

Posted 11 September 2006 - 08:58 PM

Pablo Picasso
Posted 11 September 2006 - 09:01 PM

Drugač bom pa definitivno mogla najdt mudela, k se jih ne bo bal, da bo za mano pucu

Posted 11 September 2006 - 09:19 PM

Nekak tko kot lejčk, po cele ure zbirala pogum in najdebelejše bukve. Pa še to ne prenesem zvoka, ko ga speštam, tako da je moral biti vmes še robček, da je ublažil frekvenco poka

Ali je bil pa muholovec tu posredi- hitro in na hard.
Coco*,

Posted 11 September 2006 - 11:56 PM
Pa jst sm res hud primerek ker mene tok panika zagrab, da se zacnem trest in cist trda ratam in po moznosti se v jok padem, tko da folk misl da sm zmesana.
In sto posto jih bom dons sanjala.
Posted 12 September 2006 - 11:23 AM
Coco*,

Tole je pa zelo posrečen kontekst!

Mene je edino ko sem bla mala, blo vedno strah potunkat se v banji, ker sem zmeraj dobila občutek, da me bo nekdo zadržal pod vodo in utopil. In sem zmeraj vsa panična skoraj skočila ven iz banje, če je bil kje kak šum.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 September 2006 - 11:27 AM

Posted 25 September 2006 - 10:50 PM
strah me je močnega grmenja ponoči, vsak mesec imam strah pred menstruacijo ker me je vedno strah da mi bo šlo čez hlače,strah me je krvi in injekcij,in strah me je umreti
Posted 26 September 2006 - 07:42 PM

Posted 26 September 2006 - 08:02 PM
Jst še nikol pajka nism sama odstranla. Enkrat sm pršla domov z ene žurke pa sm ob 3h ponoč tastare budila, da so ga ubil

Jst prakticiram tole s kobilicami

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 26 September 2006 - 08:58 PM
pa full se bojim morskih psov,zato v morju vedno cvilim in po kakem metru žgem ven
Posted 15 October 2006 - 08:59 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users