Jump to content

Photo

Sanjska ženska 2

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#81 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 13 March 2006 - 02:35 PM

[quote=Verja][quote=Tanjci]ja tale Katarina zgleda ful simpatična... ne tolk domišljava... me zanima, če bo Nina tud kul

btw. ime Nina je v numerologiji zelo negativno ime in ne priporočajo, da se punčko tako poimenuje (podobno kot za ime Dušan pri moških)

blink.gif Dej nam mal napiš kaj pomeni kakšno ime..., da bomo vedeli.[/quote]

o tem je mislim da že enkrat nek blo
ampak vseen par strani zate:
http://www.piara.net/mama/ho.html
http://portal.baby-c...dex=2&tabid=361
http://www.mama.si/?menu=A400
http://www.ringaraja.net/imena.asp

mislim da maš več kot dovol informacij
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#82 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 13 March 2006 - 03:44 PM

[quote=hudička][quote=Verja][quote=Tanjci]ja tale Katarina zgleda ful simpatična... ne tolk domišljava... me zanima, če bo Nina tud kul

btw. ime Nina je v numerologiji zelo negativno ime in ne priporočajo, da se punčko tako poimenuje (podobno kot za ime Dušan pri moških)

blink.gif Dej nam mal napiš kaj pomeni kakšno ime..., da bomo vedeli.[/quote]

o tem je mislim da že enkrat nek blo
ampak vseen par strani zate:
http://www.piara.net/mama/ho.html
http://portal.baby-c...dex=2&tabid=361
http://www.mama.si/?menu=A400
http://www.ringaraja.net/imena.asp

mislim da maš več kot dovol informacij[/quote]

Čaki mal, ne morm verjet, čist me je zadel http://portal.baby-c...dex=2&tabid=361
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#83 TAO

TAO

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 144 posts

Posted 13 March 2006 - 03:49 PM

mene pa samo v prvi številki ... vse ostalo ... kar nekaj
  • 0
I have opinions of my own -- strong opinions -- but I don't always agree with them.
George Bush

#84 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 13 March 2006 - 04:47 PM

Hehe, mene ni čisto nič opisalo. Kao da mam rada red, pa da sem točna kot urica...ehehe, daleč od tega. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#85 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 March 2006 - 07:33 PM

QUOTE(URŠKA)
vsak drugi stavek je: zdej, tko bom rekla... Kje je pa izvirnost?!?

uf... mene je ta stavek tud ful zmotil! oooh, groza...

no tako bom rekla wink.gif : vedno ko nastopamo v javnosti uporabljamo neko besedo/ besedno zvezo, da skrijemo našo zadrego,da imamo čas za razmislek... npr. emmmm, kakorkoli že....
angleži pa non stop uporabljajo: wellll, actually...

nikakor je ne obsojam, sam bi blo pa dober kej narest, da se bo odvadila tega... kot js mojega znanega emmmmmm.... ;)
  • 0

#86 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 13 March 2006 - 07:44 PM

QUOTE(Verja)

Čaki mal, ne morm verjet, čist me je zadelhttp://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361

ah mene pa skor nič
kr neki
full so me kiksnal ( sej 50%)
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#87 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 13 March 2006 - 10:12 PM

mene so pa totalno ugotovil... tu pol z novim priimkom bo kr držal biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#88 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 14 March 2006 - 04:32 PM

Uf tole je pa čist mim. Men je pr baby centru ugotovil da sm bla zelo priden otrok k je hitro zaspal biggrin.gif , pa da sm zelo pedantna, da nobena cuna ne sme bit pomečkana. Joj so me zgrešil.
Edina stvar k je prov napisana da mora človek k si sposod kako stvar vrnt jo nepoškodovano drgač :banghead: . Sam to itak usak
  • 0

#89 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 14 March 2006 - 04:37 PM

[quote=Tanjci]

btw. ime Nina je v numerologiji zelo negativno ime in ne priporočajo, da se punčko tako poimenuje (podobno kot za ime Dušan pri moških)[/color]

To je men bullshit...ne moremo ocenjevat človeka po imenu.Poznam dost Nin in so vse od prve do zadnje uredu.Imena nč ne pomenjo kakšen boš ti v življenju, pač ti dajo tak ime jebat ga, zarad tega pa ne pomen d si čist v x slab človek.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#90 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 14 March 2006 - 05:20 PM

[quote=erchy][quote=Tanjci]

btw. ime Nina je v numerologiji zelo negativno ime in ne priporočajo, da se punčko tako poimenuje (podobno kot za ime Dušan pri moških)[/color]

To je men bullshit...ne moremo ocenjevat človeka po imenu.Poznam dost Nin in so vse od prve do zadnje uredu.Imena nč ne pomenjo kakšen boš ti v življenju, pač ti dajo tak ime jebat ga, zarad tega pa ne pomen d si čist v x slab človek.[/quote]

se popolnoma strinjam... da bi se zdej npr. izogibala vseh Nin, ker imajo po numerologiji negativno ime... nein, danke...

wink.gif
  • 0

#91 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 14 March 2006 - 05:43 PM

js poznam 2 pa nobene ne morem videt biggrin.gif ampak vseeno, kako naj bi ti ime, ki ti ga izberejo starsi, spliva na karakter? ze tako vsak dojema ime po svoje. ce bi si ime izbirali, potem bi mogoce v neki meri povedalo kaj o nasi osebnosti. recimo ksno bolj staromodno al pa neko moderno ime ... itd. je zanimivo vsake tok casa se mal nasmejat, kok zgresijo al pa zadanejo (tko k horoskop), ampak temu ne pripisujem ravno velikega pomena.
  • 0

#92 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 14 March 2006 - 07:26 PM

malo fejst off ste postali biggrin.gif wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#93 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 14 March 2006 - 08:28 PM

jaz poznam eno nino pa je prav fejst punca

QUOTE(pupa)
malo fejst off ste postali biggrin.gif wink.gif

ups
oops.gif
  • 0

#94 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 15 March 2006 - 08:23 AM

Ugibam, da bo v petek virtualni randevu forumašev/ic pred TV. Jaz sem tu pa tam pošpegal v čisto prvo serijo. Dopadla se mi je Mojca, ki jo je uni tip dobesedno propušil. Itak bolje, da jo je, ker ne bi pasala skupaj. Aaaam, katera pa je una Alma, nad katero ste se zgražali?
  • 0

#95 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 March 2006 - 02:36 PM

Moja sestra je Nina je je čisto pozitivna oseba z dobrim karakterjem. HALO.
  • 0
Viens, reste ici!

#96 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 March 2006 - 02:38 PM

QUOTE(Errol)
Aaaam, katera pa je una Alma, nad katero ste se zgražali?

Tota krava:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#97 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 March 2006 - 05:43 PM

[quote=Errol]Jaz sem tu pa tam pošpegal v čisto prvo serijo. Dopadla se mi je Mojca, ki jo je uni tip dobesedno propušil.
kako mislš to,da si pošpegal v prvo serijo? oops.gif biggrin.gif
Kdo je pa Mojca?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#98 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 15 March 2006 - 09:20 PM

[quote=ananas][quote=erchy][quote=Tanjci]

To je men bullshit...ne moremo ocenjevat človeka po imenu.Poznam dost Nin in so vse od prve do zadnje uredu.Imena nč ne pomenjo kakšen boš ti v življenju, pač ti dajo tak ime jebat ga, zarad tega pa ne pomen d si čist v x slab človek.[/quote]

se popolnoma strinjam... da bi se zdej npr. izogibala vseh Nin, ker imajo po numerologiji negativno ime... nein, danke...

wink.gif[/quote]
no jst pa poznam same take Nine, ki so čist zabluzile v lajfu, Dušana sta pa oba ločena, en od njiju je bil (za časa življenja) še kriminalc, prevarant

jst numerologijo kot tako razumem na ta način, da te lahko ime "ovira" ali ti "pomaga" pri tvoji življenski poti... vsak ima recimo nek potencial, odvisno je le, kako ga bomo izkoristili. V tem smislu te pač ime lahko ovira ali ne. Zato v bistvu en mormo primerjat sebe z drugmi. Eni imajo potencial recimo veliko večji kot nekdo drug. Če ta oseba dosega recimo 45% svojega potenciala, lahko recimo še vedno živi mnogo bolje kot nekdo drug, ki mogoče svojega dosega 90%.
Tko jst razmišljam o tej numerologiji....

drugač je pa tko, da za neke prave rezultate, je vedno treba zraven upoštevat datum rojstva (in uro), ker če sta dva soimenjaka, to še vedno nič ne pomeni (da imata kao podobno življenski pot)... ključno je ujemanje datuma rojstva in celega imena, tko da to kar si na unih linkih neki računate, tist je tko rolleyes.gif ... men je recimo ful zadel, ostalim ni, sam numerologija je vse prej kot tolk preprosta

• 0
Posted Image

#99 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 15 March 2006 - 10:06 PM

A ve to resno? Ime ki ga izberejo starši da kakorkoli vpliva na otrokovo uspešnost in osebnost? blink.gif OK, na prvo še, ajde, če je ime tipa Gaylord Focker, ampak sicer pa ... twisted.gif
Torej - ko spremeniš ime pa s tem blazno izboljšaš vse skupaj? Pa jaaa twisted.gif
  • 0

#100 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 16 March 2006 - 08:53 AM

QUOTE(sajk)
A ve to resno? Ime ki ga izberejo starši da kakorkoli vpliva na otrokovo uspešnost in osebnost? blink.gif OK, na prvo še, ajde, če je ime tipa Gaylord Focker, ampak sicer pa ... twisted.gif
Torej - ko spremeniš ime pa s tem blazno izboljšaš vse skupaj? Pa jaaa twisted.gif

Jaz se kar strinjam s Sajkom. Res so mi smešni ljudje, ki se na stara leta preimejujejo iz Barbare v Babraro ... al kakršno koli izpeljanko ... samo zato, da jim bodo "zvezde bolj naklonjene".
Folk ima res preveč časa! rolleyes.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users