Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#81 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 03 July 2007 - 11:29 AM

kaj pa si je izbral? lahko kej malega dodaš k temu velikemu darilu-kar bi pač pasalo zraven...
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#82 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 July 2007 - 12:39 PM

ali mu bom kupila športne čevle (lacoste), ali pa pisalniški stol...morva se še dokončn zment..neki bi pa tak rada d bi blo od mene osebno ja...
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#83 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 03 July 2007 - 01:13 PM

Znaš mogoče šivat, kuhat, lepo rišeš, delat nakit, karkoli proizvajat?
Spomnla sm se ene par tko bolj pocukranih stvari:
-kupiš en blokec (majhen srčkan) in mu na vsako stran napišeš kšno lepo misel, nalepiš kšno vajino slikco, kšn spominček, mu kej lepega poveš ...
-klasika: torta al pa kšna variacija na to
-jst sm mojemu enkrat zašila plišastega medvedka iz starih kavbojk, je ful lahko in je prišu ful srčkan smile.gif Sm dobila idejo kr dosti ljudi kupuje une me to you medvedke in so ful lepi, in sm pač nardila medvedka sama
-porišeš kšno šalčko, kozarec, krožnik, da ga bo spominjalo nate
-še ena klasika - nardiš okvir za sliko pa vajino sliko noter

itd itd
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#84 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 July 2007 - 01:18 PM

QUOTE(Hevea @ 3. 7. 2007 - 14:13) View Post

Znaš mogoče šivat, kuhat, lepo rišeš, delat nakit, karkoli proizvajat?
Spomnla sm se ene par tko bolj pocukranih stvari:
-kupiš en blokec (majhen srčkan) in mu na vsako stran napišeš kšno lepo misel, nalepiš kšno vajino slikco, kšn spominček, mu kej lepega poveš ...
-klasika: torta al pa kšna variacija na to
-jst sm mojemu enkrat zašila plišastega medvedka iz starih kavbojk, je ful lahko in je prišu ful srčkan smile.gif Sm dobila idejo kr dosti ljudi kupuje une me to you medvedke in so ful lepi, in sm pač nardila medvedka sama
-porišeš kšno šalčko, kozarec, krožnik, da ga bo spominjalo nate
-še ena klasika - nardiš okvir za sliko pa vajino sliko noter

itd itd

ej hvala...ful dobre ideje...
mislim d mu bom kr torto nardila..:)rada kuham+pečem...
najine slike sm mu že dala, tista prva ideja nebi bila ravno za njega..
mogoč kakšna šalčko..ne vem še:)
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#85 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 03 July 2007 - 01:34 PM

Np, sej če se še kej spomnem lahko napišem za prihodnje generacije wink.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#86 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 July 2007 - 02:27 PM

ti kr napiš..sigurn jih je veliko k nima idej..pa nikoli ne veš kdaj ti pride prav..ob obletncah, božič, rojstn dan...smile.gif

• 0

#87 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 03 July 2007 - 07:32 PM

za vsako darilo je najboljs da kej spečeš, sploh ce nisi lih pri kešu.. tongue.gif dosti vloženega truda je in večina ljudi obozuje sladko(če pa ne nardis pa slano).
  • 0

#88 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 16 February 2009 - 06:06 PM

joj rabm spet vaše ideje. ne vem kaj naj tašči kupim za darilo. je res super tašča in bi ji kupila takšno darilo ki pravi hvala za vse. vendar ne vem kaj naj. kot da bi mi vse ideje pobegnile. predlani je dubila uhančke(bla čist vesela), lani tudi ni bilo ideje in je na koncu dubila, lepo vazo in notri šopek. letos pa res ne vem kaj bi. nekaj kar bi bilo nekako samo za njo.
hvala
  • 0

#89 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 16 February 2009 - 06:19 PM

kakšen bon za masažo/savno? Pač da je res nekaj samo zanjo, da se sprosti, odklopi...
  • 0

#90 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 16 February 2009 - 06:31 PM

to bi bilo zelo lepo darilo,vendar pozna nekoga ki dela v toplicah in dobi to zastonj...
  • 0

#91 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 16 February 2009 - 06:38 PM

ha, šit biggrin.gif

bon za 15€ za predstavo v KCJT biggrin.gif Malo za hec (ker ravno ta trenutek delam tam na blagajni), malo zares - meni je to lepo darilo. Sama si lahko izbere predstavo, katero bi šla gledat - hint --> 8. marca bo koncert PO Krka + Omar Naber, če ji je to všeč)

če ti ni cca 70€ preveč, se dobi tak okvirček za fotografije, katerega se vklopi v elektriko, preko računalnika se gor naloži slike in ima nonstop en lep slideshow naloženih slik - družina, potovanja....

se bom probala še kaj spomnit smile.gif
  • 0

#92 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 16 February 2009 - 07:00 PM

lepo da mi pomagaš razmišljati:) res bi ji rada pokazala da je posebna oseba, saj je imela prejšnje leto zeloo grozno, in sem srečna ko se je ona vesela.
  • 0

#93 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 16 February 2009 - 07:46 PM

Morda bi ji bila všeč manikura, lepa pižama, kopalni plašč, karte za pustovanje - ne vem, mogoče mal butasti predlogi, sam se trenutno ne spomnim nič drugega ... Meni je to izredno težko, svoji tašči sem nazadnje kupila orhidejo.

Sama si trenutno želim eno blazno noro zadevo - LivingColors Philips - taka lučka, ki sveti v barvi, ki jo izbereš s takim daljincem ali pa na dotik (http://www.lighting..../living_colors/). mini stane okrog 80 EUR. Jap, drago je.

Koliko pa si nameravala porabit, da mal vemo, kaj predlagati?
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#94 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 16 February 2009 - 08:16 PM

tale ideja za kopalni plašč mi je kr všeč..bom razmislila... morem se pozanimat če ga slučajno ima.
vendar ideje še vedno sprejemam smile.gif

to darilo bova z fantom skupaj kupila. nekaj veliko ne nameravava, ker nimava smile.gif mogoče 50€
  • 0

#95 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 February 2009 - 08:19 PM

mogoče kake super duper copate? take iz ovčke? smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#96 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 16 February 2009 - 08:49 PM

Kopalni plašč pride prav, če ga nima - za v terme, doma, pa tud v bolnici, če mora na kake preiskave itn.

Copati so tud lahko fajn, sam če veš, kakšne rada nosi. Meni ovčka ne bi bila všeč, ker so mi taki copati pretopli, drugače pa je ideja kul.

Koliko pa stane ona akcija agencije Sonček z radiem City - torej, plačaš bivanje za eno osebo, drugo pa je zastonj (vikend v Portorožu v hotelu Lucija) .... hm.

Pomislila sem še na kavni aparat (Tschibo v Intersparu jih ima, ali pa takoj prek meje imajo De Longijeve mašine na kapsule, ki jih reklamira George Clooney), bon za frizerja ...

Še razmišljam ... wink.gif

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#97 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 February 2009 - 09:05 PM

Knjiga, kaka posebna knjiga. A bere? Dve taki fajni za brat, v izi ampak ful lepi, sta Recept za ljubezen in Okus po ljubezni od Anthony Capella.

IPB Image

Ma ja vem, sliši se cheesy, sam je res fino za braz, ful se gre o tej kulinariki italjanski, res prav vonjaš in okušaš zraven, tk da če je vneta kuharica, ji bo še posebej všeč. Če pa ni, bo pa še postala, po tej knjigi laugh.gif

Na kaj pomislite ob besedi Italija? Na lepoto, sonce, vrvež, dobro hrano, ljubezen? Vse to boste podoživeli v tem romanu.

Okus po ljubezni je lahkotna in duhovita kombinacija romantike, italijanske kuhinje in uživanja življenja. Američanka Laura prispe v Rim in ob umetniških stvaritvah jo očara tudi dehtenje svežih pridelkov na tržnicah, mestni utrip in pravi italijanski caffe. Njeno svetlo lepoto kmalu opazijo tudi spogledljivi domačini. Spozna Tommasa, ki ji obljubi, da ji bo nekaj skuhal "tako, kot je treba." Čeprav o kuhanju nima pojma. Ima pa prijatelja Bruna, vrhunskega kuharja. Skujeta majhno prevaro in Lauro popeljeta v svet slastnih italijanskih jedi, prelivajočih se okusov in omamnih zelišč. Laura se seveda zaljubi v Tommasa. Vanjo pa Bruno. Jedi pripravlja vedno bolj premišljeno in prefinjeno, začini jih z ljubeznijo. Italijansko vročekrvni Tommaso Lauro kmalu zapusti. Bruno pa je ne more pozabiti. Bo tudi on dobil priložnost? Najbolje zna govoriti z okusi...

Vir: rolan

ALi pa kombinacij oknjig in filmov, meni je bil film Enseble, c'es tout res krasen film, pa knjiga Samo skupaj, nič drugega, po kateri je film posnet je res nekaj krasnega. Za seznam take bolj vtisljive pa fajne literature lahk nafehtam sestro, ki velik bere, pa ma res fajn okus za te knjige, karkol mi je priporočala mi je blo fajno. Recimo knjiga Tri četrtine pomaranče mi je bla tud fajna, nism se mogla odtrgat.

Mogoče pa kak tak kompletič za razvajanje doma. Pa maš kopel, olje za masirat, knjigico, kako aromaterapijo, dišavo ali izparilnik, če ga že ima pa kako fajn aromatično olje, pa knjigo oziroma film. Dvd za gledanje filmov, če ga še nima, pa filme zravn. So dost pocen ti dvdji, pa res uporabno darilo.

To men pade na pamet po branju tvojga posta. smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#98 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 16 February 2009 - 09:09 PM

Ja, to knjigo pa je tud moja mami brala, pa je rekla, da je fajna.

Lahko pa tudi res nabaviš kake naravne zadeve - recimo od Akamutija ... kako olje, tonik.

Kaj pa posteljnina??? Al je to preveč čudno ...

• 0

#99 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 16 February 2009 - 09:15 PM

- polet z balonom (iskreno ne vem, kolk to košta, ampak mi ni slaba ideja)?
- usnjene rokavice (baje imajo ženske to rade)
- kakšen LUSH kompletek za razvajanje

(morda se še kaj spomnim)
  • 0

#100 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 February 2009 - 09:27 PM

Kaj pa če kupiš das maso in izdelaš sama ploščico z napisom naj tašča. Rabiš samo das maso, nožek, zobotrebec, tempere ali vodenke, čopič in vrvico. Na ta način sm jst izdelala ploščico za fanta:
http://www.moj-album...821/?os=8861739

Drugač maš pa lepa ročno izdelana darilca tudi na strani Ika trgovinice:
http://www.trgovina-ika.si/
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users