Jump to content

Photo

Praznična okrasitev

• Please log in to reply
268 replies to this topic

#81 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 26 December 2007 - 01:02 PM

tole je naša jelka letos:
IPB Image
Spet v rdeči kombinaciji. Malo slabša slika (slikano z mobitelom zvečer ob slabi svetlobi).

• 0

#82 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 26 December 2007 - 01:07 PM

lepa, pa velika!
  • 0

#83 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 26 December 2007 - 01:15 PM

Hvala.
Saj bom še s fotoaparatom poslikala, ker se iz te slike res ne da razbrat kakšni so okraski.
  • 0

#84 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 26 December 2007 - 03:10 PM

QUOTE(besweety_inside @ 18. 12. 2006 - 21:16) View Post

mi mamo vsako leto isto smrekico,škoda keša za vedno nove bunkice in ne vem kaj še.
okraske vidim itq enkrat na leto,zato so zame kot novi:)

Se strinjam.
Jelko imamo umetno, stara že okrog 5 let, ampak je še kot nova.
Bunkice imamo pa tudi že kakšne 3 leta rdečo - zlato kombinacijo in jim prav tako še nič ne manjka.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#85 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 December 2007 - 03:21 PM

Kalypso, full full je lepa. thumbup.gif

Evo naša smrekica. Jaslic nimamo, ker nismo verni. biggrin.gif

[attachmentid=3631]
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#86 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 26 December 2007 - 03:44 PM

Obedve sta mi zelo všeč!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 26 December 2007 - 05:23 PM

Mi imamo letos pa samo suhe veje (listavca), okrašene z zelo drobnimi belimi lučkami. Super mi je, nobena smreka ni bila posekana, plastične pa nikoli nismo imeli. smile.gif Nekaj let sem se zavzemala za to in zdaj mi je končno uspelo. thumbup.gif tongue.gif
  • 0

#88 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 26 December 2007 - 05:47 PM

Hvala.

Kinky lepa smrekica je. Barvna kombinacija mi je ful všeč.

Malo OT, ampak Kinky, božič, ki je v svoji osnovi krščanski praznik, pa ga praznujete. wink.gif Sicer pa vem kaj si hotela s tem povedati. Pri nas je podobno. Noben v naši družin ni veren, ne hodimo v cerkev, božič in ostale krščanske praznike, ki so pa praznujemo, ker pač živimo v katoliški družbi in je to del nje. Jaslice postavljamo pa izključno zato, ker so nam všeč.
  • 0

#89 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 December 2007 - 10:19 PM

Mi božič praznujemo zgolj kot družinski praznik in ne verski, jaslic pa nismo nikoli postavljali, ker ponazarjajo rojstvo Jezusa. wink.gif Če pa je pri vas tako kot si napisala - potem super, nam doma pač to nič nikoli ni pomenilo (jaslice mislim), zato se držimo le okraševanja novoletne smrekice. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#90 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 30 December 2007 - 02:51 PM

No kot obljubljeno malo boljša slika naše jelke:
IPB Image

In še nekaj okraskov malo od bliže:
IPB ImageIPB Image
IPB Image

• 0

#91 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 01 January 2008 - 03:17 PM

Pa še naša smrečica:
IPB Image
  • 0

#92 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 05 January 2008 - 02:25 PM

Ful so lepe smrečice. Midva imava pa letos srebrno-črno in kljub temu, da se tista črna čudno sliši, izpade ful lepo. Danes jo bova pa kr podrla, zdej ni več zanimiva smile.gif
  • 0

#93 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 06 January 2008 - 12:12 PM

IPB Image
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#94 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 24 January 2008 - 06:29 PM

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.

#95 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 25 January 2008 - 08:04 PM

IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0

#96 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 16 February 2008 - 12:34 PM

IPB ImageIPB Image
IPB Image
  • 0

#97 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 06 December 2008 - 05:24 PM

Eno vprašanje... ALi vsako leto zamenjate okraske za smrečico ali imate tudi po več let iste?
  • 0

#98 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 06 December 2008 - 05:52 PM

Mi mamo kar iste več let. Ampak jih stalno dokupujemo, ker se nam jih veliko razbije (ponavadi zaradi mačk biggrin.gif )
  • 0

#99 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 December 2008 - 06:44 PM

Mi pa mamo taka ogromna kufra z okraski- v enmu kufru so srebrne, v drugem pa šampanjec. Potem pa mamo še nekaj rdečih, pa modrih kugel... Potem pa kombiniramo. Kombinacij je torej ogromno, ker je v obeh kufrih 60 kugel... pa kombiniramo- srebrno- šampanjec, srebrno- rdeče, srebrno- modro, šampanjec-modro, šampanjec-rdeče.... potem enkrat sam eno barvo itd...
  • 0

#100 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 December 2008 - 12:42 PM

Mi novoletne jelke sploh ne postavljamo več. V bistvu noben ne ve, kam smo jo založili, poleg tega pa imamo same neke grozne okraske in se nobenemu ne da kupovat novih. Pač damo na mizo tak merry xmas style prt, pa v dnevno sobo na mizico pomanjšano različico le-tega in to je to. Aja, pa v gozdu najdemo kako lepo vejo in jo pol na posameznih mestih ovijemo v alu folijo, vse skupaj pride fuj kjut.
Edino badnjak okrasimo s kakimi čokoladnimi zadevicami, ki jih potem veselo pojemo.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users