Jump to content

Photo

Podcast

• Please log in to reply
129 replies to this topic

#81 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12984 posts

Posted 14 March 2026 - 01:13 PM

Candace in Andrew Tate, oba sta mi totalno huda!

• 0

#82 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18719 posts

Posted 14 March 2026 - 01:28 PM

A si vidla kako je Tucker obrnil plato?

Tole mogoce celo poslusam. Jaz se vcasih cudim da je Candace se ziva.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#83 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12984 posts

Posted 14 March 2026 - 01:41 PM

Kaj je rekel Tucker, nisem videla.
Ja, jaz sem se tudi cudila, da njej se pustijo ziveti. Ampak je lepo povedala, da ce jo bojo ubili, bo jasno kdo jo je, plus da je dala ogromno dokumentov sedmim ali osmim razlicnim ljudem, med drugim Tuckerju in Andrewu Tatu, da v primeru njene smrti vse objavijo.
  • 0

#84 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18719 posts

Posted 14 March 2026 - 01:49 PM

V smislu da je bil precej za Trumpa na zacetku, zdaj je pa cist obrnil plosco. Nazadnje so ga v Izraelu zaprli celo. Tole bom pa poslusala. Andrew Tate mi ni tako glup kot ga vsi imajo, ceprav so kaksne njegove izjave *raising eyebrows* ampak ja. Jaz nisem nikoli apriori proti nekomu, ce pove kaj smiselnega tudi priznam, da mi je povedal kaj smiselnega in ne recem da je debil v vseh pogledih.

Zdajle ko smo ravno pri podcastih poslusam zdaj Goloba pri Davidu. Pa kaj naj recem, za kaksno rec mu dam prav. Zdej ne vem a snifa kaj al ne, ampak njegov pozitivizem in naivnost sta celo rahlo nalezljiva. S kaksno stvarjo se tudi strinjam, seveda, recimo menda bomo zdaj dejansko imeli zakonsko podlago za nek fond za otroke z redkimi boleznimi, v katerega bo se letos nakazanih 8 miljonov evrov. To lahko samo pozdravljam. Baje zakon ze obstaja in to bo zalaufalo. Super. Tega desna vlada verjetno ne bi sprovedla kaj kmalu.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#85 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12984 posts

Posted 14 March 2026 - 01:56 PM

Andrew Tate je ful inteligenten, nenormalno. In skupaj s Candace sta res huda. Njega itak namenoma prikazujejo kot zlobneza in ga hocejo unicit.
Tucker je iskren, tudi Candace je rekla zelo podobno. Vcasih so ga podpirali, zdaj pa ne vec. Trump se je prodal Izraelu, saj to se vidi, podivjali so.
  • 0

#86 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18719 posts

Posted 14 March 2026 - 02:25 PM

Ja itak, se strinjam. Zakaj se je prodal ne vem (ta z EPP files mi je malo huda no. Kar ne verjamem da bi sel tip zato v vojno), je oa dejstvo da je to izraelska vojna, ne ameriska in da oni diktirajo vse. Glede Tate-a se strinjam, sama ga vidim podobno.
  • 0

#87 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12984 posts

Posted 14 March 2026 - 02:33 PM

Zaradi ideje o The greater Israel.
Jared Kushner ima ze nacrte za pozidavo Gaze, vkljucno z izgradnjo Ben Gurion kanala. Ko sem bila jeseni v Saudovi Arabiji, mi je sele postalo jasno zakaj Saudijci na severozahodu gradijo ta nepredstavljiv kompleks Neom na taki strateski poziciji... samo na zemljevid pogledas pa ti je jasno.
Epstein files so tudi zraven ja, tip je dobil krivdni material za vse. Bolj ko se poglabljas v to, bolj komoleksno postaja, hkrati je pa vse kristalno jasno.
  • 0

#88 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18719 posts

Posted 14 March 2026 - 02:37 PM

Ja, saj tole vse vem in globje kot gres v to zajcjo luknjo bolj ti je slabo.
  • 0

#89 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7051 posts

Posted 14 March 2026 - 04:30 PM

Zdej ne vem a snifa kaj al ne, ampak njegov pozitivizem in naivnost sta celo rahlo nalezljiva.

:lol:
Sem se kar nasmejala temu.
  • 0

#90 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18719 posts

Posted 15 March 2026 - 05:59 PM

Sem zdaj oba poslusala pri snemalcudavidu.

To sta dva cloveka, ki sta si osebnostno in po prepricanjih diametralno nasprotna. Ceprav se strinjam z Golobovo mirovno politiko - glede vojn in mednarodnega prava stojiva na isti strani, pa je politicno zelen in naiven. Menda bomo zdaj 4 leta resevali goapodarstvo. Nizali davke. Resevali srednji razred. Zrihtali stanovanja. Sure, sure.Velikokrat se je posul s pepelom, priznal da delajo napake, izpadel je cloveski. Jansa ne vem ce bi kdaj rekel da je kaj naredil narobe in se posul s pepelom.
Idealen bi bil nekdo vmes, tega pa nimamo in ne obstaja.
  • 0

#91 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7051 posts

Posted 15 March 2026 - 06:22 PM

Mene Janša ravno zaradi tega tako odbija, ker nikoli ne prizna napak, nečloveški je, težko se je poistovetiti z njim. Poleg tega se vedno drži nesproščeno, kot da ima kol v riti. Ne vem, zakaj je tak. Ali je to posledica vseh življenjskih izkušenj ali kaj... Samo na psihoterapijo sigurno ni hodil.
Golob je malo preveč zasanjan, poetičen, ampak se pa prav zato lažje približa ljudem.
  • 0

#92 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89738 posts

Posted 15 March 2026 - 06:49 PM

Meni se jih pa sploh ne da več poslušat, sem si že ustvarila mnenje. Ne mislim pa taktično volit, se mi zdi to velika napaka, ki jo večina naredi.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#93 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18719 posts

Posted 15 March 2026 - 08:04 PM

Jaz bom ali volila ali pa oddala neveljavno glasovnico. Vse zavisi od zadnjega tedna. Zdaj poslusam se Janso na Macarolu. Jaz se z njim lahko sicer poistovetim osebnostno glede marsicesa (rad ma red, stvari po propisima, ni optimist, ne zaupa ljudem...all me) in v 90% strinjam s predlaganimi resitvami za probleme. Golob je reku da ljudem popolnoma zaupa, no jaz zaupam samo sebi pa se sebi kdaj ne cisto. Poleg tega ne verjamem da so ljudje v vecjem procentu dobri. Verjamem da so dobri bolj izjema.
Ce bi imel drugacno stalisce glede oborozevanja in vojaskega roka ter Izraela, po intervjujih in branjih volilnih programov sploh vec ne razmisljam ker ima SDS zame dalec najboljsi in najbolj dodelan program.
Tu je seveda se splosno primitivno volilno telo, da ne omenjam debilnih plakatov in njih vsebin. Tehtam med dvema strankama in med varianto "vse kar ponujate mi ne ustreza dovolj da bi kaj obkrozila."
  • 0

#94 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29736 posts

Posted 15 March 2026 - 09:07 PM

Kakšen se vam zdi pa Lotrič? (Lotrič meroslovje)

Jaz tako Janšo kot Goloba težko gledam in poslušam, kot vse politike v bistvu. Golob mi deluje napihnjen/narc, srh me spreletava, ko ga poslušam. : E

Včeraj sem poslušala del linka s Candace in Tateom (ne poznam nobenega od njiju). Delno razumem, kaj hočeta povedati, po drugi strani pa mi vztrajno postavljanje ženske in moškega v striktno tradicionalni vlogi ni preveč blizu.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#95 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17766 posts

Posted 16 March 2026 - 07:14 AM

Jaz sem Lotričev program brala, hitro po konsolidaciji stranke, ko so še solo nastopali, na splošno mi ni bilo tako slabo, so bile pa nekatere stvari, ki so me zmotile, pa se jih zdaj ne spomnim. Zdaj odpadejo ker so skupaj z NSi. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#96 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29736 posts

Posted 16 March 2026 - 10:09 AM

Ja, na žalost niso samostojni.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#97 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18719 posts

Posted 16 March 2026 - 10:21 AM

Frida, poslusam podcast, wow.
Podam svoja mnenja ko koncam (morda ne danes) ampak glede na vse kar vem in na mnenje, ki ga imam, se tale intervju sestavlja kot puzla. Crazy.
  • 0

#98 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12984 posts

Posted 16 March 2026 - 10:43 AM

To, kar Candace razkriva, je noro.
In tukaj pac vidis, kdo res vodi svet in koga vse hocejo utisat, kdo vse jim je v napoto.
Ona je dokazala, da je Brigitte Macron moski, v bistvu je samo povzela francoskega novinarja, ki je osem let raziskoval ta primer in zdaj Macron njo tozi.
  • 0

#99 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17766 posts

Posted 16 March 2026 - 10:53 AM

What?? Vidim, da včasih res živim v nekem mehurčku. :) Kje ve to vse spremljate? Moram poslušat podcast. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#100 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18719 posts

Posted 16 March 2026 - 11:15 AM

Ja ne vem, pac na spletu. Mene taksne stvari same najdejo, ce me ne pa od mami dobim ona je z vsem na tekocem.
Zal tega o Macronu ne upam povedat naglas ker bi mi kdo tinhat nataknil in rekel da sem nora, sem pa to sago spremljala, ko je dala ven dokumente. Se mi zdi da je blo to ene 2, 3 leta nazaj?
Ven da je Macron takrat klical Trumpa in Trump Candace, naj neha o tem porocat.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users