Korona virus / Covid-19
Posted 17 March 2020 - 06:08 AM
Evo se je zacelo, promet na polno :/
Posted 17 March 2020 - 06:17 AM
Testira pa se ne vec vseh simptomatskih ampak samo se tiste, ki so za v bolnisnico, zato realne stevilke vec ne bo.
Mislis pri nas? Zagotovo se se koga drugega testira. Ni 500-800 ljudi na dan za v bolnisnivo kolikor se jih testira... Mogoce osebje sistematsko testirajo?
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 March 2020 - 06:19 AM
Med tem ko italija, v bolnicah, icu enotah in domovih za ostarele ni ravno dobro startala.
Tudi pri nas je slabo, menda je okuzena zaposlena v domu starejsih v smarjah pri jelsah. To je najslabse kar je lahko....da se okuzi nekdo na taksni poziciji, ki dnevno dela v stiku z najranljivejsimi...
Tako da je treba tudi to vzeti v ozir.
Nizozemske pa sploh nocem komentirat...a niso isto naredile tudi UK? Money over people al kaj.
Posted 17 March 2020 - 06:21 AM
Posted 17 March 2020 - 06:22 AM
Niso realni podatki in tudi pri nas ne bodo vec....
Posted 17 March 2020 - 06:32 AM
Iz sobote na nedeljo 800 in do vceraj se 600. Pa testov ni menda. Mogoce so dobili novo posiljko. Se vseeno...to niso vsi nujni primeri, ce je potem samo 40 okuzenih od teh.Podgana, do petka jih je bilo skoraj 5000 do ponedeljka pa potem samo se dobrih 1000.
Pri nas ni Koreja, no

Jaz sem se ze sprijaznila, da bomo dobili. Moz ima 100 sodelavcev. Potihom pa upam, da jo ze imam. Raje zdaj kot potem, ko bo sistem res v pi***.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 March 2020 - 06:38 AM
Saj virus ne bo cez en mesec magicno izginil....tudi ce se zdaj 100% drzimo samoizolacije...
Posted 17 March 2020 - 06:43 AM
Posted 17 March 2020 - 06:52 AM
Zato tudi trobim, da dzabe nam podatki s singapurja, kjer imajo 30° in je bilo tistih par primerov prinesenih s kitajske.
Posted 17 March 2020 - 08:20 AM
Pravijo, da virus ne preživi temperature nad 27 stopinj ali koliko. Sem že zasledila komentarje, kako pa potem preživi v telesu, kjer je recimo 35 stopinj. Mi lahko katera razloži, kako to poteka?
Po FB sem zasledila npr tudi kroženje kao nekih zdravniških nasvetov, da pomagajo visoke količine vitamina D, 15000 enot, ker naj bi vitamin D vplival na nek receptor v pljučih, preko katerega vstopa virus.
Jaz sem pa par dni nazaj dobila na messenger od tiste znanke z Doterra olji vabilo za spletno predavanje. Kao "Kdaj, če ne zdaj". Ja, eterična olja me bodo zdaj rešila.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 17 March 2020 - 08:23 AM
Posted 17 March 2020 - 08:24 AM

Posted 17 March 2020 - 08:31 AM
Ni dokazov, da bi visoke doze vitamina D pripomogle (jih še ne more biti), vendar še vedno veljajo splošna priporočila za dodatek vit. D! Je sicer zelo pomemben za normalno delovanje imunskega sistema. Ima vlogo tudi pri MS, zato Marmelada glede takih stvari se najprej posvetuj s svojo nevrologinjo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 March 2020 - 08:32 AM
Nočem biti paranoična...ampak a ste opazile, kako se je s spremembo vlade spremenilo tudi poročanje o covid-19?
Seveda. Kdo se bo ukvarjal z virusom, ko je treba cas porabljati za retvitanje neumnosti na uradnih profilih in neokusno politicno obracunavanje.
Pablo Picasso
Posted 17 March 2020 - 09:37 AM
Posted 17 March 2020 - 09:45 AM

Posted 17 March 2020 - 10:25 AM
Posted 17 March 2020 - 01:35 PM

Posted 17 March 2020 - 01:54 PM
Ker jim tako delodajalec, kot stranke težijo, če jih ne raztalajo.
Pablo Picasso
Posted 17 March 2020 - 02:41 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users