Ja, to sem iz te zgornje slike sklepala. Pa tudi mogoče je res Marty ves ta čas vedel, in je zato pil in varal? Samo ugibam ...
Rust je tudi rekel, da je prišel čas, da Marty poplača svoj dolg.
Posted 06 March 2014 - 01:16 PM
Ja, to sem iz te zgornje slike sklepala. Pa tudi mogoče je res Marty ves ta čas vedel, in je zato pil in varal? Samo ugibam ...
Rust je tudi rekel, da je prišel čas, da Marty poplača svoj dolg.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 March 2014 - 09:02 PM
Posted 06 March 2014 - 09:21 PM
Ta Yellow King je najbrž božanstvo, mogoče sonce. In tisti tip, ki ima porezan obraz je pač en v tem kultu. Nekaj takega, no, po moje. In Maggie je najbrž zraven. Si mogoče imela prav, Fluffy.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 07 March 2014 - 07:11 PM
Posted 07 March 2014 - 07:14 PM
Rust je en mojih najbolj priljubljenih junakov vseh serij. Obožujem njegov način in intelekt. Hvala ti za to.
Posted 07 March 2014 - 07:16 PM
Posted 07 March 2014 - 07:16 PM
Posted 07 March 2014 - 09:47 PM
Sami hudi prizori:
Posted 10 March 2014 - 06:03 PM
Posted 10 March 2014 - 07:05 PM
Jaz sem pogledala zadnji del pravkar moje mnenje pa je sledeče:
Sem ostala kar ravnodušna. Pričakovala sem kaj bolj nepričakovanega kot pa to, da bo za vsem skupi samo ta tip z brazgotinami. Poleg tega so Marty-ja in Rusta pustili živa, zato upam glavo stavit, da sledi nova sezona. ZIHER. najbrž z drugim zapletom, ampak ja. Škoda. Bom pa gledala, že zaradi Rusta in njegove vloge/besedila.
Posted 10 March 2014 - 07:50 PM
Jaz sem tudi mislila, da bo kaj bolj tragičnega. Bomo videli, kaj bo v naslednji sezoni
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 10 March 2014 - 09:00 PM
Meni je bil pa zelo vsec konec. Veliko bolj, kot pa da bi bilo nekaj za lase privlecenega. Pa to na koncu, pred bolnico, sem jokala. =(
Posted 10 March 2014 - 09:18 PM
Meni je blo tudi zelo realno, saj ni bil za vsem ta tip, ampak realnost je taka, da sta njega dobila, vseh ostalih pa ne. Boljse mi je bil tak konec, kot pa nek bum-tresk-sok, ker to ne bi bilo v skladu s celoto. V drugi seriji naj bi bil drug reziser, drugi igralci, druga zgodba, skratka - peakticno cisto druga zadeva.
Posted 10 March 2014 - 09:25 PM
A bi se dalo kakršne koli spoilerje pisat z BELO?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 March 2014 - 09:29 PM
Hvala, sem na ipadu, pa mi ne gre. :/
Posted 11 March 2014 - 12:29 AM
V drugi seriji naj bi bil drug reziser, drugi igralci, druga zgodba, skratka - peakticno cisto druga zadeva.
Ne razumem potem zakaj sploh druga sezona, če ni nobene povezave s prvo.
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 11 March 2014 - 06:39 AM
Meni je bil všeč konec, kot že rečeno je bil realen. Spomnimo se raznoraznih season finale, recimo Dexterja, sploh zadnja sezona recimo, kjer so - da bi še dodatno šokirali - ubili Debro.
In to čisto brez veze. Preživela je vseh 8 sezon, na koncu pa umre .... ampak res za brez veze. In tukaj tega ni bilo. Pač ujela sta Spaghetti Monsterja, njega sta v bistvu tudi iskala,
ostali ljudje iz videa pa so najbrž že mrtvi. Že takrat pred 17 leti nista veliko izvedela, in bi bilo sedaj nerealno, da bi na koncu, sploh v enem delu, razkrinkala ves kult.
Pomembna je cela sezona kot celota, ki je resnično vsebovala neverjetno dobre dialoge, fantastično posneta ... jaz jo gledam tako, da glasbe niti ne omenjam.
Woody in Rust sta pa tak dvojec, ki ga zlepa ne bomo pozabili, res sta postavila visoke standarde. In skozi vseh 8 delov je lepo opazovati tudi njun odnos/kemijo,
kako se spreminja. Skratka, super serija, čista 10ka, kar se mene tiče.
Posted 11 March 2014 - 06:43 AM
Ponovno: kot je v intervjuju, ki sem ga prebrala, povedal scenarist: Rust in Marty NE bosta nastopala v drugi sezoni. Nein, OK?
Prva se je zaključila, od kje naj bi se zdaj nadaljevala; tako je bila napisana, da je končana. Izčrpali so vse, kar se je dalo, nadaljno nategovanje bi bilo res brez veze.
Posted 11 March 2014 - 08:41 AM
Opozorilo: MENI NOČE POBARVAT TEKSTA, SPOILERJI SPODAJ.
Ne vem od kje naj bi se nadaljevala. Sklepam zato, ker sta oba preživela. Jaz bi vsaj enega pokončala, bi mi bilo tako bolj všeč, najbolje da Rusta.
To je pač samo moje mnenje. Glede na to da je tisti, ki piše obe vlogi oziroma Rusta nekje izjavil, da bi ju "lahko pisal v nedogled" se mi zdi tudi opcija nadaljevanj - kljub začetnemu zanikanju, mogoča.
Če bodo pametni je to pač to, zaključek. To bi bilo super.
ena je omenila Dexterja, no ravno zato sem ga jaz nehala gledat. Enostavno se naveličaš.
Isto mi je počasi (pa še dolgo sem zdržala ) poka živec ob Greys anatomy. Enostavno imam dovolj vseh teh likov ki se starajo skupaj s serijo že ne vem, 13 al koliko let.
Posted 11 March 2014 - 12:07 PM
Ena opcija bi bila, da bi v drugem delu iskala Yellow Kinga, to je čisto res. Sicer sem jaz čisto zadovoljna s samim zaključkom.
Kakšno se vam je pa zdelo sporočilo na koncu?
S tem, ko sta razkrinkala enega morilca več (Spaghetti Monster, sta nekaj prispevala k svetlobi). Tako jaz razumem.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users