Jump to content

Photo

Spodnja frizura

• Please log in to reply
305 replies to this topic

• Guests

Posted 23 August 2006 - 11:45 PM

Hahaha, ko sem zdaj prebrala " če pa hočem bit picajzlarska ...", sem sprva mislila - glede na to, da govorimo o spodnji frizuri - da misliš dobesedno (sem prebrala picajzlasta). biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jao, se vidi, da je pozna ura in da se mi že vrti od dokumentov o EU. rolleyes.gif biggrin.gif
  • 0

#82 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 August 2006 - 03:54 PM

QUOTE(nihrida)
Ostajam nenaravna. In tud če nimam nč, mojemu niti približno ne bi padlo na pamet, da je z otrokom  :twisted:  :twisted:

dobr napisan wink.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#83 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 27 August 2006 - 09:52 AM

Mene pa zanima kako- s čim si oblikujete razne črtice al pa trikotnike itd.? Jst uporablam britvico Venus modro (se mi zdi) in sploh nikol noče pobrit ČIST do gladke kože. Kako naj bi si pa pol oblikovala črtico? S tem najbrž ne, če ne pobrije čist. A uporablate prirezovalnik dlačič? (če je za to namenjen, sj nevem oops.gif
  • 0

#84 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 August 2006 - 11:02 AM

QUOTE(asja_)
Mene pa zanima kako- s čim si oblikujete razne črtice al pa trikotnike itd.? Jst uporablam britvico Venus modro (se mi zdi) in sploh nikol noče pobrit ČIST  do gladke kože. Kako naj bi si pa pol oblikovala črtico? S tem najbrž ne, če ne pobrije čist. A uporablate prirezovalnik dlačič? (če je za to namenjen, sj nevem  :oops:

js se sicer brijem na nulo (no, v večini primerov to itak dečko dela wink.gif), ampak potem zdrave logike bi rekla, da zna bit prirezovalnik jako priročen. si naprej vse dlačice prirežeš (imaš potem lažje britje z britvico), pa še čtrico si pustiš - pač samo okoli pobriješ do gladkega. če ti noče do gladkega pobrit, maš mogoče že predolge dlake za žiletko.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#85 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 August 2006 - 11:42 AM

.
Jaz si jih popipam, občasno pobrijem - ampak se mi da pobrit do gladkega - zato, ker mam precej razredčene dlake od depilacije (jaz sem si zdaj začela puščico delat, hohoho, fantu je blazno všeč in se je ne more nagledat) - tam na sredini, kjer je za črtico, pa ne depiliram in mam torej možnost za kakšne oblikovalske izpade. biggrin.gif
Drugače pa ja - tako kot je Špela povedala -najprej dlake pristričt, potem pa pobrit. In kožo fajn napet, da ja čimbolj pobriješ.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#86 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 27 August 2006 - 12:14 PM

Hvala, sam pomoje bom mogla kr rezilo zamenjat. Ker dlake niso ne goste in ne predolge. Mogoče je problem da so prekratke ermm.gif Ker se zlo pogosto brijem.
  • 0

#87 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 August 2006 - 12:20 PM

.
Ja, rezilo mora biti nujno ostro. Lahko pa je problem tudi prekratkih dlak, ja, katere si je vsaj za moje pojme nemogoče elegantno obrit. Pa probaj met čimbolj mehke pred britjem (se pravi, da si jih prej dobro zmoči z vodo).

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#88 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 27 August 2006 - 12:24 PM

Jaz sem bla pa mal mazohista pa sem si jih kar ven pocukala z veet trakovi. Mam že lep čas mir...pa hkrati lično črtico.
  • 0

#89 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 27 August 2006 - 12:27 PM

Bom mal sprobala smile.gif Hvala
  • 0

#90 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 27 August 2006 - 12:30 PM

jaz si črto naredim kar z britvico,pač pobrijem iz vsake strani in je čist ravna,potem samo vsak dan grem še enkrat skoz pa je biggrin.gif
  • 0

#91 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 27 August 2006 - 12:41 PM

men nikol ne rata tale črta, vedno preveč pobrijem potem pa ne zgleda lepo.. tako da na koncu kar skinem vse, kot je tud fantu najbolj všeč. twisted.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#92 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 27 August 2006 - 06:08 PM

QUOTE(TiTa)
jaz si črto naredim kar z britvico,pač pobrijem iz vsake strani in je čist ravna,potem samo vsak dan grem še enkrat skoz pa je biggrin.gif

jaz čisto enako ja wink.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#93 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 28 August 2006 - 08:42 AM

Ponavadi kr na nulo, občasno si priredim kakšno malenkost (fantu v veselje).
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#94 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 28 August 2006 - 07:04 PM

Jst si skoz rečem da si bom nardila črtico in pol se mi s tem ne da ukvarjat in kr vse pobrijem k je najbolj simpl laugh.gif
Sam k tolk hitr rastejo te dlačice pr men, moram vsak dan obnavljat vse skp rolleyes.gif
  • 0
Posted Image

#95 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 29 August 2006 - 06:48 AM

Mene pa moj brije smile.gif

Sem mela že puščico, ki kaže navzdol, znak od NIKE, rožico, piramido,...

Pač odvisno od njegovega trenutnega navdiha biggrin.gif
  • 0

#96 Nasty

Nasty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 371 posts
  • Interests:Ples,fotografija,design...

Posted 29 August 2006 - 10:10 AM

O madona!heh.Kako mu je pa ratal rožico nardit?Umetnik. biggrin.gif
Jst mam pa vedno črtico, sm se kdaj tud na nulo, pa mi ni blo všeč.
  • 0
T-bag: "The picture makes me look like a sociopath"...:)

#97 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 29 August 2006 - 10:24 AM

Vztrajnost pa umetniški navdih in ostra (čisto nova) britvica smile.gif
  • 0

#98 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 August 2006 - 10:27 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka)
Mene pa moj brije smile.gif

mene tut. OT: bilo je nekega govora o tem, da za noge naslednjič uporabiva veetov vosek. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#99 ninan

ninan

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts

Posted 15 September 2006 - 02:12 PM

Jaz se tudi večinona brijem na nulo.
  • 0

#100 kikyca

kikyca

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 15 September 2006 - 03:08 PM

jaz tud, sem še najbolj zadovoljna pa moj tud biggrin.gif
  • 0
Celo Tvoje Telo Ni Nič Več Kot Tvoja Misel V Obliki, Ki Jo Lahko Vidiš. Zlomi Spone Svoje Misli, Pa Boš Zlomil Tudi Verige Svojega Telesa.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users