Sploh nisem vedela da je nova sezona.
Pa scandal mislim da tudi.
Moram si počasi začet seznam pisat, kerp otem vse pozabim gledat
Posted 02 March 2014 - 05:10 PM
Sploh nisem vedela da je nova sezona.
Pa scandal mislim da tudi.
Moram si počasi začet seznam pisat, kerp otem vse pozabim gledat
Posted 02 March 2014 - 05:28 PM
Meni je mimo, kako se je Lip spravil na Fiono (obsojanje, zamera), upoštevajoč, koliko sranja so on in vsi ostali naredili, pa je ona mirno požirala, jih reševala na tak
in drugačen način ...še vedno pa razturajo, meni so zakon. XD
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 March 2014 - 06:03 PM
Mhm, mene je kar presenetila ... čeprav - težko je ostati normalen v takih razmerah kot živi.
Pa da bi vsaj ta penisač bil greha vreden in nekaj posebnega. Je pa neki cmizdek.
Jutri jih ni.
Posted 03 March 2014 - 12:28 PM
Samo res je ta brat od njenega ex-tipa prav en gnojek, no. Fuj!
Se mi je pa zasmilila v zaporu, uboga. Pa kako je dobila hladen tuš, ko jo je prišel iskat pred zapor, ampak jo kar hitro postavil na realna tla ...
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 March 2014 - 10:27 AM
A mislite, da bo Frenk umrl?
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 10 March 2014 - 09:22 AM
Evo, prišla sem na zeleno vejo. Prav namenoma sem si jih puščala, ker obožujem pogledat več delov na enkrat. Meni so še vedno fantastični.
Frenk bo očitno odšel. Mogoče ga bodo vlekli še nekaj časa, ampak po moje ne more imet happyenda. Škoda, on mi je res en tak odbitek in ga obožujem gledat. Me zanima, če bodo brez njega nadaljevanko sploh lahko naprej peljali.
Fiona se mi je v zaporu full smilila. En nepremišljen trenutek in tako sranje. Sem pa kar pričakovala, da bo nekaj ušpičila v zvezi z Mikom, saj ji je res začel težit s to vezo in sem takoj pomislila, da jo bo zgrabila panika. Škoda, ampak kaj češ. Ne zna normalno reševat problemov - kar niti ni čudno.
Prav tako mi je bil Lip bogi na univerzi, ko mu gre vse narobe. Čeprav sem mu malo tudi privoščila, ker je bil navajen delat vse z levo roko in norca brit iz vseh. Ampak, ko se je pa res začel trudit, mu pa kar ni in ni šlo. Zanj res držim pesti, da mu uspe.
Iana je škoda in upam, da se bo spet našel. Najprej sem se bala, da ga ne bo več nazaj, a sem se potolažila, ko so ga našli on je moj ljubljenček! Mogoče se tudi Mickey spametuje.
Veronica in Kevin sta carja. Sploh Kevin and his magic penis! Me prav zanima kako bosta peljala toliko otrok.
Komaj čakam naslednji del!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 10 March 2014 - 12:42 PM
Meni postaja kul Mickey.
Posted 10 March 2014 - 12:57 PM
ja, je res en tak tragičen lik, ki ti zleze pod kožo. Malo bi ga ošamaril, potem bi ga pa kar hitro pocrkljal
Me pa zanima kaj ima Samantha za bregom. Nekako mi deluje preveč dobra.
Put A Kilt On It!
Posted 13 March 2014 - 03:51 PM
Mickey je pa zaljubljen
Put A Kilt On It!
Posted 13 March 2014 - 04:14 PM
Ja, saj je že ves ta čas, ampak sedaj je pa končno tudi priznal sam sebi in to pokazal.
Posted 13 March 2014 - 04:48 PM
Meni je ful faca postal on, pa mi je šel na začetku na živce. Ko je onemu nagemu črncu rekel: Stop swinging that shit around, you`re gonna hurt someone.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 March 2014 - 05:10 PM
Ja, enako.
Posted 13 March 2014 - 11:52 PM
Ja, tudi pri meni je enako. In kako je smešen, ko ne ve, kaj bi in špila nekega junaka, ki bo razbil cel lokal, v drugem momentu
je pa že ves razneženi.
Posted 14 March 2014 - 09:04 AM
tudi meni je zlezel pod kožo, ko je malo pokazal svojo nežnejšo plat. Pa se mi zdi, da že vsi vedo zanj, on pa še vedno glumi.
Put A Kilt On It!
Posted 23 March 2014 - 04:48 PM
Kako se jaz zabavam ob teh likih.
Posted 23 March 2014 - 06:51 PM
Jaz tudi. Jaz ko gledam se naglas režim.
Meni je to najboljša serija, res, se mi zdi da je ta sezona sploh najboljša, in da se s sezone v sezono boljšajo, ne slabšajo.
Meni najboljša karakterja sta Lip in Mickey
Posted 23 March 2014 - 07:17 PM
Meni niso vedno boljši, so pa še vedno dobri, to pa.
Kaj bo zdaj Frank umrl? Nekako ne vidim, da bi se lahko rešil. Kdo bi mu pri zdravi pameti dal ledvico?
Mickey mi postaja kul, čeprav je idiot, in bi ga včasih s kolom po betici.
Posted 23 March 2014 - 07:24 PM
Kolikor sem brala, kaj se bo dogajalo v nadaljevanju, bo Frank spet isti stari Frank.
Posted 23 March 2014 - 07:25 PM
Aha, zanimivo. Ker je že skoraj umrl. Dejansko me čudi, kako je ta človek sploh še živ. LOL
Posted 23 March 2014 - 07:39 PM
Ja, žilavi je kot sto hudičev. XD Kopriva ne pozebe!!!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users