Jump to content

Photo

Vlogi, blogi

• Please log in to reply
117 replies to this topic

#81 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46036 posts

Posted 31 January 2018 - 12:54 PM

Nadaljujem tukaj debato iz prostega čveka... povedale ste kateri blogi/vlogi vam niso všeč. Kateri pa vam so (če sploh kateri)? 

• 0

#82 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 31 January 2018 - 01:23 PM

Bolj kot bloge zadnje case pregledujem slike na raznih ig profilih. Nekaj mami blogov raje pogledam, recimo fulkul mami se mi zdi dokaj normalna pa takrat enkrat naj bi rodila in malo primerjam kaj ima pripravljeno:) potem pogledam prej omenjeni Adrijano in Melito ter njuna bloga ( spet bolj slike ). Pa ze nekaj casa pregledujem oopsi, sicer se mi zdi, da imajo cisto prevec sare po drugi strani sem pa nasla pri njih veliko uporabnih stvari pa tudi zivljenjskih dogodivscin, ko se ti vcasih zdi, da si malo prisekan, ker te kaka stvar skrbi, pa potem vidis, da nisi edini :D. Glede poporodne in nosecniske vadbe veliko preberem od Noshee pa na ig spremljam Emily Skye, ki se je res abnormalno poredila med nosecnostjo in mi je zdaj zanimivo kako se vraca v staro formo :) skratka prebiram bloge, ki priticejo stvarem s katerimi se trenutno spopadam v lajfu :)
  • 0

#83 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 07 February 2018 - 11:35 PM

Meni je ta blog fajn, je sicer športno naravnan, ampak včasih piše tud o splošnih rečeh, kako spremenit slabe navade, utrujenost itd...

http://matjazerjavec.com/

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#84 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 22 July 2018 - 01:26 PM

Ne vem, kaj pa youtuberji?

Ona ima instagram bolj za tko tko in je tam ne spremljam, na youtube mi je pa super.
Punca je striptizeta in mati 9 letnemu sinu. Stara je 25 let ampak po ogledanih videih deluje zelo zrelo in odgovorno.In ta biznis ni nekaj, kjer si zeli ostati.

https://youtu.be/OJsu-YljMY4
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#85 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 22 January 2019 - 05:50 PM

Tedva z oopsija sem vcasih rada pogledala pa med nosecnostjo kaj prebrala zdaj se mi zdi da sta pa vedno bolj plehka. Malo sta se mi zamerila ze pred casom, ko je on prijavil za tolminska korita, da je grabn k grabn (pac ne stekam, ne morem razumet in prebavit) zdaj se mi pa tudu vedno bolj zdi, da se valjajo po termah in restavracijah pa fitnesu in potem spet okrog :D. Prav morala sem se malo spovedat :D vedno bolj tipicna slovenca sta mi...sam da se se guiltripanje pricne :)
  • 0

#86 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 23 January 2019 - 08:39 AM

meni ona nikoli ni bila simpatična, niti zanimiva, da bi ji sledila. Sem kdaj kaj prebrala, če je kdo od FB frendov kaj komentiral pri njej.

• 0

#87 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85963 posts

Posted 23 January 2019 - 10:43 AM

Zadnje mesece, odkar sem bolj pozorna na to, sem ze veckrat pomislila, kako cudno se mi zdi, da mami blogerke ipd. se med porodnisko delajo (in se seveda hkrati pritozujejo, kako so zaposlene z xy otroki, sluzbo in gospodinjstvom) in to od samega zacetka. Predvidevam, da ima vecina sp in eno leto po porodu ne smes delati/izdajati racunov, sicer nisi upravicen do porodniske. Ali pa se ji odpovejo, ker jih skrbi, da ne bi ostale aktualne. Konec koncev se verjetno v tem prvem letu da najvec zasluziti. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#88 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 23 January 2019 - 07:41 PM

Ma meni je bila nekaj casa kar ok, glede nekaterih stvari realnejsa od bliznjih oseb ami pa mi je kak clanek samo dal mislit. Zdaj se mi zdi pa vse samo se poziranje in vlacenje po sponzoriranih objavah/pocitnicah/gostilnah za povrh pa kar nekaj jamranja.
Jina, odpovejo se, pa ne samo blogerke, ker bi izgubile biznis. Ena ki je rodila takrat kot jaz je zacela delo na projektih po 4 mesecih in je zdaj na polno startala biznis (ta ki je krajinska arhitektka pa se dela da je oblikovalka :D) aja pa vmes se je pripravljala na maratone,traile in ironmana. Vse za reklamo ocitno.
  • 0

#89 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27687 posts

Posted 15 April 2019 - 10:30 PM

https://youtu.be/7VBb-8nwnlg

: D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#90 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 16 April 2019 - 09:17 AM

Uf je zoprna, komaj sem pogledala to kar je kupila je pa no comment, sploh nočem vedeti koliko je vse to stalo :o
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#91 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46036 posts

Posted 16 April 2019 - 10:06 AM

Pa res misliš, da je vse to sama kupila? :lol: Če se prav spomnim kar pogosto promovira Male zaklade, tako da sem prepričana, da če ni dobila teh stvari gratis, da je vsaj dobila precejšen popust na njih.

Meni Adrijana še niti ni zoprna. Sicer mislim, da je njeno življenje kot ga prikazuje prek socialnih medijev in bloga čisto preveč fake, ampak mi jo je vseeno kar zanimivo spremljat. On the other hand njena sestra (ta iz tega videa zgoraj) je v svojih YT videih zoprna ko sam satan: KLIK (na lastno odgovornost!) :lol: 

Luštna lama Matilda. 

• 0

#92 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27687 posts

Posted 16 April 2019 - 01:11 PM

Jaz se pri Adrijani ne morem načuditi samozavesti mlade punce, ki je sama najbrž ne bom nikoli premogla.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#93 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 16 April 2019 - 01:31 PM

Meni je tudi smesna kako je samozavestna pa pomojem se ni naletela v lajfu na problem, ki se ga s kesem ne da resit, kes pa starsi dajajo :D ajde saj ne da sama ne, ampak se ne zaveda da ni vsem tako in je ful "pametna" :) pa ne dolgo nazaj je pametovala kako je ta mamaroo bv, ker nic ne more nadomesti maminega narocja.
  • 0

#94 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85963 posts

Posted 16 April 2019 - 02:20 PM

Ja, pa a ni rekla, da je nosečnost skrivala, ker je ne misli izkoristit za promocijske namene, zdaj pa počne ravno to?

• 0

― V. Van Gogh

#95 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 16 April 2019 - 02:22 PM

Pa saj ona je bila ze tu ful taka.. brez neke samorefleksije in kritike. Nic se ji ni dalo dopovedati okoli onega tipa. Ne vem, ce je to samozavest. Samo jaz, jaz, jaz.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#96 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 16 April 2019 - 03:40 PM

U bistvu res. Sploh ne zna z distance pogledat na stvari. Vse je tako otrocje in samo da je meni fino in komot.
  • 0

#97 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6707 posts

Posted 16 April 2019 - 06:41 PM

Uh, poznam se eno tako, ki je samo jaz jaz jaz. Hjoooj... Se dobro, da sva malo razrahljali stike.
Ta Adrijana mi je luštna, ne da se mi je pa poslušat.
  • 0

#98 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85963 posts

Posted 16 April 2019 - 06:43 PM

Moram se to pripomnit - na objavljeni sliki iz porodnisnice izgleda, kot da bi bila ravno pri frizerju na fen frizuri. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#99 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 16 April 2019 - 07:16 PM

Meni ni nič zoprna, ampak ji ne sledim, recimo njenih videov ne gledam, če pa mi FB vrže ven kak njen blog zapis, ga pa običajno preberem, pa pogledam slike. 

• 0

#100 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 16 April 2019 - 09:52 PM

Moram se to pripomnit - na objavljeni sliki iz porodnisnice izgleda, kot da bi bila ravno pri frizerju na fen frizuri. :D

Ja, jaz sem ravno brezhibno frizuro najprej opazila. :lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users