Naše nove pridobitve
Posted 29 April 2015 - 10:30 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 July 2015 - 07:33 PM
nož
identični temu, le druge firme
Posted 11 August 2015 - 06:54 PM
Intel® NUC Kit NUC5i5RYH
― V. Van Gogh
Posted 20 August 2015 - 05:25 PM
roza in svetlo modra brisača, Butlers
papirnate serviete, Interio
2 oddeji za na kavč, Interio
brisača za na plažo, Pfister
Bodum travel mug
Posted 28 August 2015 - 04:48 PM
― V. Van Gogh
Posted 01 September 2015 - 10:17 AM
Ahaha, dobila pravkar od prijateljice za darilo!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 13 September 2015 - 06:32 PM
IKEA
Posted 15 September 2015 - 08:04 PM
― V. Van Gogh
Posted 01 November 2015 - 04:05 PM
Stensko uro:
Upam, da ima sweep movement mehanizem, da bo tiha (ni bilo nic navedeno), drugace bom pa malo sam svoj mojster in bom zamenjala kazalce
Posted 01 November 2015 - 06:44 PM
Jaz sem bila enkrat pred leti ful vesela, ko sem končno našla lepo starinsko budilko ... Prvo noč sem jo izklopila, tako je bila glasna.
― V. Van Gogh
Posted 01 November 2015 - 07:28 PM
Verjamem, ja, jaz sem tudi alergicna na to. Ta bo sicer v dnevni sobi nad jedilno mizo, tako da spet ni tak problem, bi pa vseeno raje tih mehanizem kot stalno tikatakanje.
Posted 02 November 2015 - 12:20 PM
Jaz si uro v spalnici vsak večer pred spanjem vzamem dol in vsako jutro dam nazaj gor.
Kakšen teden dni nazaj sem jo dala gor, bomo videli, koliko časa se mi bo to ljubilo delat, hah.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 November 2015 - 03:12 PM
WMF Boston, 60-delni set
Posted 11 November 2015 - 06:49 PM
Tega ima jaz nagledanega! Koliko si dala?
Najin pribor je grd, ampak je bil zastonj....
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 November 2015 - 07:23 PM
Nekaj cez 100 eur (+postnina) - prakticno drobiz, ker sem navohala neko spletno akcijo ravno pravi cas
Drugace imajo pa isti 60-delni set pri tromostovju v Villeroy&Boch-u za 179 eur (redna cena 30-delnega seta 169 eur), tako da se ti ful splaca it pogledat. Sem sla ravno vceraj mimo, tako da je sigurno se aktualno.
Fant je na NL sel gledat za cene in so imeli menda samo nek razsirjen set (80-delni, se mi zdi), in so hoteli zanj fakin' 800 eur. Je predlagal, da jih kupiva na zalogo in gor preprodajava Bolno, kako navijajo cene na NL.
Posted 11 November 2015 - 07:29 PM
WMF pribor je zdaj v akciji na pike v Sparu, samo ne vem, koliko pride. Midva ga imava tudi, zaloge za 80 let, jaz bi pa novega (zlatega ali copper).
― V. Van Gogh
Posted 11 November 2015 - 07:34 PM
Jaz tudi, ampak fant ne pusti Drugace imam pa namen kupit se kako stvar samo v paru recimo, da lahko malo variirava, ko sva sama (pa za fotografije hrane recimo, malo za hobi).
Drugace imava pa zdaj samo set za 4 osebe (za kupila na pike v Petrolu, ko nama je prejsnji pribor razpadel ) in je ful grdo zdrajsan ze. Pa slej ko prej bi investirala vsaj v set za 6, zdaj pri tej akciji sem pa vzela kar za 12.
Posted 11 November 2015 - 08:04 PM
Sem ga gledala na Amazonu pred časom in seveda nisem naročila. Oh well, saj bo še kdaj....Bom pa tudi jaz vzela za 12, čeprav sem mnenja da malih desertnih žličk bi moralo biti še več v kompletu
Jina, 100€ pride, samo mislim da ni 60 delni.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 November 2015 - 08:14 PM
Ma kaj pa vem, meni se zdijo ravno te male zlicke mogoce malo premajhne, da so bolj za kavo pomesat Sem razmisljala, ce bi dokupila zraven se kaksne z malo daljsim rocajem recimo (ceprav dopuscam moznost, da se bova pac tudi na te navadila, ampak do zdaj sva vedno imela za stevilko vecje cajne zlicke). Desertnih vilic se pa ne bi vec branila - pride fajn ob rojstnih dnevih.
Posted 11 November 2015 - 09:56 PM
A res? Pol si ga moram pa še enkrat bolj pogledat pred nakupom, ne maram tistih malih.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users