Jump to content

Photo

Varanje

• Please log in to reply
246 replies to this topic

#81 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 24 July 2006 - 06:02 PM

QUOTE(Issak)
QUOTE(_M_)
kot da ne verjame v to, da sva samo kolega.  :wink:

BTW: če v SSKJ pogledaš, kaj \"kolega\" pomeni, je to prijatelj, oz. neki pač, s katerim imaš občasne spolne odnose. torej mislim da se nisi čist prou izrazla wink.gif

Ne vem, kakšen SSKJ imaš ti - v mojem pod kolega piše tole:

"kolega -a tudi -e m (e)

1. kdor ima s kom enak poklic ali je zaposlen v isti ustanovi: on je moj kolega; za pomoč je
poprosil mlajšega kolega / kolega iz službe, šolskih let / kot nagovor spoštovani kolega

2. pog. tovariš, prijatelj: ves prosti čas prebije s kolegi; bila sta dobra kolega"

Pomen, ki sem ga želela izrazit, je bil ta, da sva bila pač prijatelja.
Ne ravno zelo dobra, pač - prijatelja.
  • 0

#82 Issak

Issak

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 393 posts

Posted 24 July 2006 - 06:04 PM

hm... :S
potem se pa opravičujm... ampak se mi zdi da sem nekje zasledil podatk, da je kolega "prijatelj, s katerim imaš občasne spolne odnose"...
no, navsezadnje sem samo človek, pa se lahko kdaj zmotim biggrin.gif
  • 0
"cowardly warrior vents his rage
his lust for blood cannot be appeased
what fickle angels are we
our divided brothers we slay
his lust will erase all"

#83 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 24 July 2006 - 06:06 PM

Če sta 2 skupaj, pol naj bosta skupaj, ne pa da je zraven še kdo tretji!?! Razen če se obe strani strinjata...
Sama nikoli ne bi pristala na odprto zvezo, če hoče bit fant z mano, pol naj bo sam z mano, koneckoncev sem tud jaz sam zanj. Zame je to resna zveza.
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#84 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 24 July 2006 - 09:44 PM

Jst pa ne bi mogla met nikol "odprte zveze", rajš sploh nimam nobene zveze in se pač gonim okol in uživam u avanturcah in se mam tko fajn, ker mi trenutno tko pač paše in se mam fajn oops.gif

Ko se bom pa zaljubila u kakšnga fanta, si pa ne predstavljam da bi ga mogla delit še z kom, al pa da bi on hladnokrvno mene prepustil še komu...
Ker sama sem ful proti varanju in tega nism še nikoli naredila in ful upam da tut ne bom nikoli, prevarana sm pa že bla in vem da je ful grozn občutek!
  • 0
Posted Image

#85 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 July 2006 - 03:30 PM

QUOTE(Issak)
tko da, odprte zveze pa tak šit - ne hvala... al je resno, al ni pa nč. vsaj zame.

še enkrat: od kdaj odprte zveze niso resne?! oziroma zakaj taki halo v zvezi s tem, da naj bi odprte zveze bile pa ja samo neresne?! lepo prosim, da si malo pojme razjasnite in šele potem udrihate po stvareh, ki vam niso znane. hvala lepa. sploh pa sodit preden probaš je tut mal iz trte zvito ....
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#86 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 27 July 2006 - 04:19 PM

Ne vem no, vsaj zame odprta zveza pomeni, da se lahko punca pa fant občasno shajata še z drugimi puncami in fanti, ampak ne na prijateljski ravni, temveč da z drugimi tudi sexajo. To je zame vse prej kot resna zveza.

Če pa ste pod pojmom "odprta zveza" pojmovale kaj drugega, se opravičujem za prehitro sklepanje...

Sodit preden sprobaš pa ni glih iz trte zvito...nekatere stvari so jasne, tudi brez probe.
  • 0

#87 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 27 July 2006 - 04:31 PM

QUOTE(inchika)

Sodit preden sprobaš pa ni glih iz trte zvito...nekatere stvari so jasne, tudi brez probe.

sam tole bom mal komentirala...
Veš, z leti/izkušnjami prideš do mnogo novih spoznanj, včasih te presenti, kako po doživetju nečesa čisto drugače gledaš na določeno stvar, situacijo, kot pa preden si to doživel oz. celo trdil, da to se pa tebi že ne bo zgodilo...
Samo malo v razmislek, pa ne si domišljat, da ste pri 20 (+- par let) že vse doživele, ker jaz še pri 27 dojemam, da nikoli ne veš, kaj vse te še čaka in v kakšno situacijo lahko že jutri padem. ermm.gif
  • 0

#88 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 27 July 2006 - 05:11 PM

QUOTE(_M_)
QUOTE(inchika)

sam tole bom mal komentirala...
Veš, z leti/izkušnjami prideš do mnogo novih spoznanj, včasih te presenti, kako po doživetju nečesa čisto drugače gledaš na določeno stvar, situacijo, kot pa preden si to doživel oz. celo trdil, da to se pa tebi že ne bo zgodilo...
Samo malo v razmislek, pa ne si domišljat, da ste pri 20 (+- par let) že vse doživele, ker jaz še pri 27 dojemam, da nikoli ne veš, kaj vse te še čaka in v kakšno situacijo lahko že jutri padem. ermm.gif

Tega se popolnoma zavedam, hkrati pa si nič ne domišljam, da kako sem pa zdaj pri 23 pametna wink.gif in se strinjam v vsem kar si o spoznanjih in izkušnjah govorila... Hotela sem pa reči, da dobiš vpogled v neko zadevo, tudi če je na lastni koži nisi doživel, učijo tudi izkušnje drugih, ki so ti blizu...
  • 0

#89 fish

fish

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 03 August 2006 - 04:01 PM

No jst sm že mislil na drugo osebo med sexom, priznam in zelo težko verjamem, da obstaja nekdo ki ni še nikoli ! ermm.gif
  • 0

#90 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 September 2006 - 08:37 PM

QUOTE(Issak @ 24. 7. 2006 - 18:51) View Post

če pa podam svoje mnenje k temi, se mi zdi varanje ena najbolj nesramnih stvari, ki jih partnerju lahko narediš. ker s tem dejansko izrabiš njeno zaupanje, in si uničiš celotno zvezo. jst tega nism nikol počel, in tud nikol nimam namena, ker tud nočm da bi Ona men kej tazga naredla.
tko da, odprte zveze pa tak šit - ne hvala... al je resno, al ni pa nč. vsaj zame.

ooo LOL, zakaj se jst smejim rolleyes.gif laugh.gif twisted.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#91 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 September 2006 - 09:12 PM

QUOTE(Princeska @ 27. 9. 2006 - 21:37) View Post

ooo LOL, zakaj se jst smejim rolleyes.gif laugh.gif twisted.gif

js sm tut glihkar prebrala. twisted.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#92 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 September 2006 - 09:16 PM

QUOTE(Špela @ 27. 9. 2006 - 22:12) View Post

js sm tut glihkar prebrala. twisted.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Meni tud ni blo zdle nič jasno ... mislim what?!? blink.gif laugh.gif hmm.gif ermm.gif

Nekateri imajo očitno slab spomin al kaj ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#93 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 27 September 2006 - 09:45 PM

jst bi pa rekla, da je to samo še en dokaz, da nikoli ne reci nikoli...
Še prehitro ješ zarečen kruh wink.gif
  • 0

#94 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 September 2006 - 10:55 PM

Res smešno... laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 28 September 2006 - 12:38 PM

Issak: spank.gif

biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#96 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 28 September 2006 - 02:33 PM

Issak je prevaral Princesko? ermm.gif

beh beh beh down.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#97 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 September 2006 - 08:55 PM

eh, jeb**t ga, lajf preseneča biggrin.gif pa folk tud k si masko sname rolleyes.gif

ampak zakaj bi se sekiral k je še tok dobriiiih tipov na svetu... k mi že tolk dol visi biggrin.gif važn da sm zdej kul ane thumbup.gif yeah
  • 0

#98 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 28 September 2006 - 09:06 PM

Me veseli, da se ne obremenjuješ thumbup.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#99 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 September 2006 - 09:10 PM

QUOTE(redkvica @ 28. 9. 2006 - 22:06) View Post

Me veseli, da se ne obremenjuješ thumbup.gif

ja itak, je že skor kul. sej je že 1 mesec od tega, je že skrajn čas 'to move on' wink.gif
  • 0

#100 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 28 September 2006 - 11:11 PM

ah..tipi..tk so zaljubljeni. pa oh in sploh, varajo pa vseeno. seveda punca, s katero varajo, ponavadi ne ve, da so zasedeni. in kdo je potem kriv vsega?! po vsej verjetnosti punca, ki pojma ni imela, da komu skace v zelje. verymad.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users