Jump to content

Photo

Jutranje ceremonialno vstajanje

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#81 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 08 January 2006 - 01:57 AM

med 9-10h, včasih kasnej... se pa najbolj počutim, če ustanem tko ob pol devetih... mam filing da je še ful dneva, ne pa kadar prilezem ven ob 11h rolleyes.gif
  • 0
Posted Image

#82 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 08 January 2006 - 09:53 AM

QUOTE(Tanjci)
med 9-10h, včasih kasnej... se pa najbolj počutim, če ustanem tko ob pol devetih... mam filing da je še ful dneva, ne pa kadar prilezem ven ob 11h rolleyes.gif

enako biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#83 Suse

Suse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 10 January 2006 - 09:05 AM

Med tednom vsak dan delam, tko da se vsatnem cca. 6:50, spat pa grem že okol 22:00 - 22:30, drugače sem drugi dan ko ubita... Med vikendom pa se vsatenm ko se vstanem - ponavadi okoli 9, spat pa grem ko mi zapaše ponavad okol 23 - dlje ponavad malo težje vzdržim, ker se mi začne full spat.
  • 0

#84 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 10 January 2006 - 10:33 AM

QUOTE(dora)
Med tednom vsak dan delam, tko da se vsatnem cca. 6:50, spat pa grem že okol 22:00 - 22:30, drugače sem drugi dan ko ubita... Med vikendom pa se vsatenm ko se vstanem - ponavadi okoli 9, spat pa grem ko mi zapaše ponavad okol 23 - dlje ponavad malo težje vzdržim, ker se mi začne full spat.

ti pa rabiš kr velik spanca... 8-9h je precej za odraslo osebo... men je kul 7h
  • 0
Posted Image

#85 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 January 2006 - 11:11 AM

PO novem vstajam ob 7.20, ker sem se zbunila in zdaj začenjamo delo ob 8.00 in ne eno uro prej. Uf, blaženost. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#86 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 10 January 2006 - 11:18 AM

QUOTE(sonchika)
PO novem vstajam ob 7.20, ker sem se zbunila in zdaj začenjamo delo ob 8.00 in ne eno uro prej. Uf, blaženost. smile.gif

sanja svinja o koruzi.... pr men bo tko verjetno dokler ne bom kakšna šefica kje, k lahk pride kadar se ji sprdne biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#87 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 January 2006 - 11:27 AM

Sam jz pa morm neki narest,da bom lah prej vstajala,pa prej spat hodila..ker to je že obup. Učer sm šla ob 1.30 v postlo(ponavad grem ob 3)in sm se valda premetavala 2 uri...full bedno,pol se pa morm začet učit počas,pa sploh ne vem kdaj,k do 12-13 spimfax je pa ob 16h....full bad ratuje laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#88 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 10 January 2006 - 11:51 AM

QUOTE(rea)
Sam jz pa morm neki narest,da bom lah prej vstajala,pa prej spat hodila..ker to je že obup. Učer sm šla ob 1.30 v postlo(ponavad grem ob 3)in sm se valda premetavala 2 uri...full bedno,pol se pa morm začet učit počas,pa sploh ne vem kdaj,k do 12-13 spimfax je pa ob 16h....full bad ratuje laugh.gif

vem kako je to.... sploh tisto, ko si navajen it kasnej spat, pol pa v luft gledaš

veš kaj sem jst nardila, en dan sem šla pač "normalno" pozn spat... sam sem zjutraj ustala ful zgodi...7h-8h
verjem, da sem bla zvečer ful prej utrujena in sem lahko prej zaspala... in pol po nevem ritmu naprej... recimo do 9h biggrin.gif

• 0
Posted Image

#89 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 January 2006 - 12:11 PM

[quote=Tanjci][quote=rea]Sam jz pa morm neki narest,da bom lah prej vstajala,pa prej spat hodila..ker to je že obup. Učer sm šla ob 1.30 v postlo(ponavad grem ob 3)in sm se valda premetavala 2 uri...full bedno,pol se pa morm začet učit počas,pa sploh ne vem kdaj,k do 12-13 spimfax je pa ob 16h....full bad ratuje laugh.gif[/quote]
vem kako je to.... sploh tisto, ko si navajen it kasnej spat, pol pa v luft gledaš

veš kaj sem jst nardila, en dan sem šla pač "normalno" pozn spat... sam sem zjutraj ustala ful zgodi...7h-8h
verjem, da sem bla zvečer ful prej utrujena in sem lahko prej zaspala... in pol po nevem ritmu naprej... recimo do 9h biggrin.gif

sj!
druzga mi ne preostane!!!zgont se full biggrin.gif pa 'laufat' cel dan,pa spat pa mal bl zgodi vstat.Sm že razmišlala,da bi si z uspavalnimi pomagala,k full hitr zaspiš,sam nočm,hočm po naravni poti biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#90 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 10 January 2006 - 12:42 PM

ja valda... po naravni poti biggrin.gif

sam je pa težko ustat zjutri, če veš, da ti ni nujno treba ermm.gif laugh.gif

• 0
Posted Image

#91 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 January 2006 - 12:55 PM

[quote=Tanjci]sam je pa težko ustat zjutri, če veš, da ti ni nujno treba ermm.gif laugh.gif

js mam to hočeš-nočeš-moraš biggrin.gif , ker me maček zbuja zadnje dni ob petih zjutraj, da ga nafutram in spustim na zrak. včeraj sem zato spala do desetih, dons je pa že ob 8h nazaj pršu in se drl, pa sm tut js ustala takrat. (danes mi ga je avto zbil, ga je prej brat peljal k veterinarju, sam je rekla, da je vse kul, ma dve praski, drgač pa kul. še sreča, ker je rekla, da redko preživijo, če jih avto zbije ... ermm.gif in je brat rekel, da zdej ma samo še 7 življenj ... biggrin.gif )
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#92 Suse

Suse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 10 January 2006 - 03:58 PM

Jst se zjutri zbudim in vstanem ko začne zvonit mobitel - budilka, skočim na WC, grem delat Tibetanske vaje, nato spijem 1dcl 100% soka, se grem stuširat, oblečt, namazat. Nato pojem zajtrk, se obujem pa do konca zrihtam ter si nekaj vzamem za na šiht za pojest. In potem pa grem pubecu pomagat hrdat led z avta, da lahko greva v službo.

Se pa velikokrat zgodi, da jem zajtrk na poti v službo ali pa si ga nesem tja, seveda takrat ko se predolgo rihtam...
  • 0

#93 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 12 January 2006 - 12:28 PM

ker sem skoz doma (trudim se napisat diplomo) vstajam okoli devetih. ponavadi me zbudi telefon, ker me kliče moj najdražji, da mi pove, da sem lenoba. potem, ko si umijem zobe se odvlečem v kuhinjo, kjer spijem mlačen pravi čaj, ki mi ga vsako jutro skuha oči v upanju, da bom vstala kakšno urico prej. potem rabim še kakšno uro, da se zbudim, skuham kavico, spijem kavico, pregledam maile, forume in podobno. pa je ura že skoraj dvanajst in grem malce za knjige.
če pa moram zgodaj vstat, ker moram kam iti je stvar popolnoma drugačna, predvsem zelo histerična! premalo časa za moje zombi stanje! biggrin.gif
  • 0

#94 jana

jana

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts
  • Interests:vse

Posted 18 January 2006 - 12:49 PM

zjutraj ustajam obpetnajs čez šest spat pa grem okoli desetih...
  • 0
mej se

#95 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 18 January 2006 - 10:14 PM

QUOTE(jana)
zjutraj ustajam obpetnajs čez šest spat pa grem okoli desetih...

ja podobno... ustanem 5:50 pa spat... jah zdele enkrat biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#96 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 18 January 2006 - 10:40 PM

jutr ob 8
  • 0

#97 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 20 January 2006 - 01:00 PM

trenutno sem v fazi, ko ne morem vstat, tako da vstajam okoli 10.00!
  • 0

#98 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 20 January 2006 - 02:44 PM

vstajam ... 6.30, zbudim se ponavadi prej (okol pol petih, petih, sestih - odvisn ce se mam se kej za ucit zjutrej, kaj, pa kok tongue.gif). danes sem potegnila do sedmih biggrin.gif ampak sm bla tecna zjutraj:P
  • 0

#99 mandy*

mandy*

sramežljivec

• Člani
  • 44 posts

Posted 20 January 2006 - 09:06 PM

Če imam službo (se pravi med tedno, vsaj za enkrat še) malo po 7h. Za vikende pa rada poležim tja do....10h, 11h. Odvisno kdaj grem ponoči spat smile.gif
  • 0
mandy*

#100 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32258 posts

Posted 20 January 2006 - 09:10 PM

Veliko mi je prišparanga, ker sem doma zdejle (zadnji izpiti, diploma), samo najkasneje ob pol devetih moram vstat vsaj za 5 min, da naložim na ogenj v peč od centralne. rolleyes.gif
Če nočem, da ogenj ugasne..
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users