Crocsi in druga sramotilna obutev
Posted 07 August 2012 - 12:11 PM
Posted 08 August 2012 - 09:42 AM
^ Saj v čem je pa razlika? Firma + cena.
Ali imajo še kakšno drugo lastnost, s katero se razlikujejo od vsakih drugih gumijastih škornjev?
Se opravičujem, ampak meni je to ful smešno...
Narejeni so iz naravne gume in ne plastike. Znotraj so podloženi + dosti bolj fajn so za nosit kot drugi gumjasti škornji.
Jah, _M_, za vse lahko tako gledaš.
Meni je avto tudi avto, služi določenemu namenu. Pelje od točke A do točke B. Je pa razlika, če je ta avto podrupana katrca ali udobni Audi.
Posted 08 August 2012 - 11:38 AM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 August 2012 - 11:39 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 14 August 2012 - 08:46 AM
Posted 16 August 2012 - 08:25 PM

Posted 17 August 2012 - 07:14 AM

?

Meni je to (pac taki ogromni plisasti copati, klik) res grdo, ni sramotilna obutev ker je pac za notranje prostore, ampak preprosto grdo in kicasto. Imam obcutek, da se noga ful poti v taki sintetiki. Volnene nogavice ftw!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 August 2012 - 07:34 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 August 2012 - 08:01 AM

Drugače pa sem svoje povedala, res da so nekatere vrste obutve grozne za videt, ampak služijo svojemu namenu (varnost, udobje), itd.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 August 2012 - 08:11 AM

Meni so piščanci eden najbolj bednih in nelogičnih trendov. Grdi so, spadajo na kakšne gozdarje, hribovske moške, ne pa v mesto in na ženske!
Grozni so mi in ni mi jasno, od kje so prišli (naj se vrnejo nazaj). Ne vem, zakaj bi jih kdo namenoma kupil ali nosil.

(Vem, da me bodo zdaj ene napadle, ampak vseeno - meni so odurni (še bolj kot crocsi ali uggs), ne morem nič za to.)

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 17 August 2012 - 08:49 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 17 August 2012 - 08:54 AM

jaz sem pa zadnjič videla na odrasli punci gumjaste balerinke hallo kitty (še mašnico je imela gumjasto). Katastrofa, da to sploh delajo v številki večji od 35.
Žal slike ne najdem, ker nimam pojma kako se imenujejo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 August 2012 - 09:02 AM

Meni tako obupni niso, mi je pa obupna kombinacija nekih suhih nog v skinny jeansu potem pa te glomazni čevlji. Ali pa še huje-na krilo!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 August 2012 - 09:06 AM

Posted 17 August 2012 - 09:14 AM

After all this time?
Always.
Posted 17 August 2012 - 09:19 AM
Men so kul, taki lumberjackovski.
Točno to.

Posted 17 August 2012 - 01:32 PM
Grozni so mi in ni mi jasno, od kje so prišli (naj se vrnejo nazaj).
Od raperjev, to maš tak swag da res ni. ˆ-ˆ

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 August 2012 - 01:48 PM

Ampak na suhih luštnih puncah, ki nimajo niti približno takšnega stila je pa smeeeešno no.

After all this time?
Always.
Posted 17 August 2012 - 02:06 PM
prihajaš iz gozdov Kanade

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 August 2012 - 12:08 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users