Zakaj v kino?
Posted 21 August 2007 - 09:19 PM

Posted 22 August 2007 - 10:50 AM
Posted 28 August 2007 - 01:42 PM
[Napoleon]
Posted 28 August 2007 - 01:47 PM

Posted 07 September 2007 - 08:26 AM

OPIS FILMA
Najbolj vroči DJ-ki z umetniškim imenom Jungle Julia (Sydney Tamiia Poitier) têma predstavlja priložnost za divjo zabavo z njenima prijateljicama Shanno in Arlene (Jordan Ladd in Vanessa Ferlito). Tri privlačne lisičke se odpravijo v noč. Toda pozornost, ki jo zbujajo, ni povsem nedolžna. Vsak njihov gib potuhnjeno opazuje kaskader, strah vzbujajoči psihopat, ki tiči za volanom svojega bliskovitega smrtonosnega avtomobila. Zabava deklet se sprevrže v divji beg pred serijskim morilcem.
MOJ KOMENTAR: film je čisto prehvaljen, primeren je pa za ljubitelje avtomobilov. Meni osebno se je zdel brezvezen.

Planet terorja

OPIS FILMA
Zakonca, zdravnika William in Dakota Block, na pokopališču odkrijeta trumo meščanov z gangrenoznimi ranami in sumljivo praznimi pogledi. Med ranjenimi je tudi Cherry, go-go plesalka, ki je sicer ubežala zombijem, a so ji raztrgali nogo. Varuje jo Wray, njen nekdanji partner. Resda je pohabljena, a zadnjega plesa še ni odplesala. Invalidi hitro postanejo podivjani napadalci. Cherry in Wray zbereta naključno skupino bojevnikov in jo popeljeta v noč, v spopad z usodo, ki vključuje več milijonov okužencev, nešteto mrtvih in nekaj srečnežev, ki se jim je uspelo ubraniti in iščejo zadnji varen kotiček na Planetu terorja. Ob Rose McGowan, Marley Shelton in Freddyju Rodriguezu igralsko zasedbo dopolnjujejo Michael Biehn, Jeff Fahey, Naveen Andrews, Stacy Ferguson in Michael Parks.
MOJ KOMENTAR: Kot prvo je tale zgoren opis mimo, ker se nič ne dogaja na pokopališču ampak v bolnici

Na začetku filma sem bila čisto preplašena, saj me še dobena grozljivka ni tko prestrašla kot ta. Res pa je, da je totalno gnusna. Proti koncu pa se mi zdi, da se režiser norčuje iz grozljivke, saj čeprav je bila gnusna in gorzna je bilo par prizorov, ki so bili smešni. Priporočam ljudem z dobrim želodcem

Posted 11 September 2007 - 01:06 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 03 October 2007 - 08:23 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 October 2007 - 03:53 PM
[Napoleon]
Posted 10 October 2007 - 08:31 PM
Včeraj gledla napumpano. Super komedija. Že dolgo se nisem tako smejala. In nekateri dialogi so bili tako butasti/smešni, res ne vem od kod jim ideje
men je bla pa bedna, preveč cheap in izpeta. sem si že 100x rekla, da ne grem komedij gledat v koloseja, samo nisva mela kam drugam it...
Posted 08 December 2007 - 05:39 PM

Posted 09 December 2007 - 12:32 PM
[Napoleon]
Posted 09 December 2007 - 05:45 PM
Posted 09 December 2007 - 08:16 PM

Posted 10 December 2007 - 09:40 AM
K nam pride šele 27.12, ampak je vreden ogleda, če so vam taki filmi všeč.

Posted 05 January 2008 - 11:15 AM
Posted 05 January 2008 - 01:46 PM
Se strinjam, tudi midva s fantom sva ga šla gledat in je jako soliden gangsterski film. Dve uri in pol sta minili, kot bi mignil. Jaz kar nisem hotela, da bi ga blo konec. Solidna igralska zasedba, solidno odigrano, zgodba tudi privlačna, takisto atmosfera v filmu. Denzel je pa itak moj ljubljenček - s to čeljustjo in nasmehom. I'do him.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 January 2008 - 01:49 PM
Posted 05 January 2008 - 01:52 PM
Čeprav sem prebrala, da razmišlja, da bi vzel v roke režisersko taktirko in se umaknil iz platna. Denzel, ne!!!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 January 2008 - 01:54 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 January 2008 - 10:51 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users