Jump to content

Photo

Zakaj v kino?

• Please log in to reply
129 replies to this topic

#81 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 21 August 2007 - 09:19 PM

Jaz tudi gledala napumpana in mi je bil res všeč, sploh zato, ker ni bil osladen, ala Sleeples in Seattle in podobni. Pa zelo simpatični igralci. thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#82 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 August 2007 - 10:50 AM

Poglejte si Hot Fuzz. That's all I have to say.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#83 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 28 August 2007 - 01:42 PM

Včeraj gledla napumpano. Super komedija. Že dolgo se nisem tako smejala. In nekateri dialogi so bili tako butasti/smešni, res ne vem od kod jim ideje
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#84 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 28 August 2007 - 01:47 PM

jz sm jo pa v nedeljo gledala, pa sm bla kr razočarana. nč posebnga, sj sm se neki smejala, sam ni mi blo pa ful noro.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#85 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 September 2007 - 08:26 AM

Smrtno varen
IPB Image

OPIS FILMA

Najbolj vroči DJ-ki z umetniškim imenom Jungle Julia (Sydney Tamiia Poitier) têma predstavlja priložnost za divjo zabavo z njenima prijateljicama Shanno in Arlene (Jordan Ladd in Vanessa Ferlito). Tri privlačne lisičke se odpravijo v noč. Toda pozornost, ki jo zbujajo, ni povsem nedolžna. Vsak njihov gib potuhnjeno opazuje kaskader, strah vzbujajoči psihopat, ki tiči za volanom svojega bliskovitega smrtonosnega avtomobila. Zabava deklet se sprevrže v divji beg pred serijskim morilcem.

MOJ KOMENTAR: film je čisto prehvaljen, primeren je pa za ljubitelje avtomobilov. Meni osebno se je zdel brezvezen. down.gif Verjetno sem ena izmed redkih, ki to misli, saj so kritike nekaterih ostalih gledalcev ful pozitivne. Moja ocena 2.

Planet terorja

IPB Image

OPIS FILMA

Zakonca, zdravnika William in Dakota Block, na pokopališču odkrijeta trumo meščanov z gangrenoznimi ranami in sumljivo praznimi pogledi. Med ranjenimi je tudi Cherry, go-go plesalka, ki je sicer ubežala zombijem, a so ji raztrgali nogo. Varuje jo Wray, njen nekdanji partner. Resda je pohabljena, a zadnjega plesa še ni odplesala. Invalidi hitro postanejo podivjani napadalci. Cherry in Wray zbereta naključno skupino bojevnikov in jo popeljeta v noč, v spopad z usodo, ki vključuje več milijonov okužencev, nešteto mrtvih in nekaj srečnežev, ki se jim je uspelo ubraniti in iščejo zadnji varen kotiček na Planetu terorja. Ob Rose McGowan, Marley Shelton in Freddyju Rodriguezu igralsko zasedbo dopolnjujejo Michael Biehn, Jeff Fahey, Naveen Andrews, Stacy Ferguson in Michael Parks.

MOJ KOMENTAR: Kot prvo je tale zgoren opis mimo, ker se nič ne dogaja na pokopališču ampak v bolnici down.gif , en velik minus za Planet Tuš.
Na začetku filma sem bila čisto preplašena, saj me še dobena grozljivka ni tko prestrašla kot ta. Res pa je, da je totalno gnusna. Proti koncu pa se mi zdi, da se režiser norčuje iz grozljivke, saj čeprav je bila gnusna in gorzna je bilo par prizorov, ki so bili smešni. Priporočam ljudem z dobrim želodcem biggrin.gif in tistim, ki so naveličani teh že skoraj klasično dolgočasnih ameriških grozljivk. Saj je film posnet na prav zanimiv način.

• 0

#86 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 11 September 2007 - 01:06 PM

kaj je katera gledala V kraljestvu orgazmov? kak je, je vreden ogleda?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#87 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 03 October 2007 - 08:23 AM

No, kdo je bil zadnje čase kaj v kinu, kaj je gledal in kakšen se mu je zdel film ...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#88 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 03 October 2007 - 03:53 PM

Včeraj sem gledla V kraljestvu orgazmov. Imam mašane občutke glede tega filma. Name ni naredil nekega velikega vtisa. Zanimivo je videt v čem vse ljudje uživajo, kaj jih vzburja. Nekateri uživajo ko si režejo stran prste. : o Drugače pa prikaže svinganje, sadomazohizem, transseksualce ... Meni se zdi tiste vrste film, če ga pogledaš ok, če ne, pa tudi nisi nič zamudil.
  • 0

[Napoleon]

#89 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 October 2007 - 08:31 PM

QUOTE(tašika @ 28. 8. 2007 - 14:42) View Post

Včeraj gledla napumpano. Super komedija. Že dolgo se nisem tako smejala. In nekateri dialogi so bili tako butasti/smešni, res ne vem od kod jim ideje

men je bla pa bedna, preveč cheap in izpeta. sem si že 100x rekla, da ne grem komedij gledat v koloseja, samo nisva mela kam drugam it...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

• Guests

Posted 08 December 2007 - 05:39 PM

Kateri film, ki je zdaj v kinu, priporočate? Bi full šla ta vikend kaj gledat, samo me samo "uradni" opis vsebine nekako ne more navdušiti. ermm.gif Kakšno vaše priporočilo morda? hmm.gif
thanks.gif
  • 0

#91 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 09 December 2007 - 12:32 PM

Jaz imam namen v kratkem nameni it gledat Elizabeta: The golden age. Prvi del mi je bil zakon. Sploh pa obužujem filme z zgodovinsko tematiko.
  • 0

[Napoleon]

#92 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 09 December 2007 - 05:45 PM

Jaz si tudi nameravam Elizabeto pogledat, ampak nekak ne najdem časa in volje, da bi šla gledat.
  • 0

#93 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 09 December 2007 - 08:16 PM

Uf v četrtek pa na premiero filma Enchanted thumbup.gif Da si napašem oči na Patricku Dempsey oops.gif
  • 0

#94 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 10 December 2007 - 09:40 AM

Včeraj gledala AMERICAN GANGSTER (kriminalka/drama). Posnet po resnični zgodbi, odličen film, z odlično igralsko zasedbo: Denzel Washington, Russell Crowe, Cuba Gooding Jr., Josh Brolin, RZA, John Ortiz, John Hawkes, Ted Levine. Režiser: Ridely Scott (super posnet, res).

K nam pride šele 27.12, ampak je vreden ogleda, če so vam taki filmi všeč.

IPB Image
  • 0

#95 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 05 January 2008 - 11:15 AM

Jest sem šla tud ta film gledat v kino. Traja dve uri in pol, ampak mi je čas tako hitro minil, ker je film fuuuuuuul dober. Denzel in Russell sta ful dobra. Denzel pa sploh, ker igra negativca.
  • 0

#96 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2008 - 01:46 PM

Se strinjam, tudi midva s fantom sva ga šla gledat in je jako soliden gangsterski film. Dve uri in pol sta minili, kot bi mignil. Jaz kar nisem hotela, da bi ga blo konec. Solidna igralska zasedba, solidno odigrano, zgodba tudi privlačna, takisto atmosfera v filmu. Denzel je pa itak moj ljubljenček - s to čeljustjo in nasmehom. I'do him. oops.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#97 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 05 January 2008 - 01:49 PM

Mhm ja, se strinjam.
  • 0

#98 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2008 - 01:52 PM

Čeprav sem prebrala, da razmišlja, da bi vzel v roke režisersko taktirko in se umaknil iz platna. Denzel, ne!!! IPB Image Mi te radi gledamo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#99 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 January 2008 - 01:54 PM

Meni je tudi on en boljših igralcev (od črncev je sploh numero uno). smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#100 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 January 2008 - 10:51 PM

Numero uno črnc na platnu je Morgan Freeman. sleep.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users