Družina ali kariera?
Posted 14 June 2006 - 08:02 PM

Posted 16 June 2006 - 03:21 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 June 2006 - 11:43 PM
Tko da definitivno najprej družina pa pol kariera, jst glede kariere itak nism ambiciozna pa glede šole tut ne, upam da bom 1x mela svoj salon, če pa ne, pa pač da bom delala še naprej to kar me veseli, pa da bom zravm mela še cajt za družino in sebe!
Posted 17 June 2006 - 12:42 AM
Tko da definitivno najprej družina pa pol kariera, jst glede kariere itak nism ambiciozna pa glede šole tut ne, upam da bom 1x mela svoj salon, če pa ne, pa pač da bom delala še naprej to kar me veseli, pa da bom zravm mela še cajt za družino in sebe!
''To kar te veseli''. S tem si povedala vse in zadela bistvo, bravo

Posted 17 June 2006 - 03:23 PM
Dobro, takih primerov je dosti tudi v "nam" (no, študentska populacija, prve zaposlitve, itd) bližjem življenju, ko se npr. nekdo odloča za delo ali študij v tujini, pa se zaradi prijateljev, ljubezni, morda celo staršev, družine, za to ne odloči. Hkrati se zaveda, da je s tem odpovedal velikemu delu svojih sanj.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 June 2006 - 09:54 AM
Dobro, takih primerov je dosti tudi v \"nam\" (no, študentska populacija, prve zaposlitve, itd) bližjem življenju, ko se npr. nekdo odloča za delo ali študij v tujini, pa se zaradi prijateljev, ljubezni, morda celo staršev, družine, za to ne odloči. Hkrati se zaveda, da je s tem odpovedal velikemu delu svojih sanj.
se podpišem pod to

Posted 03 July 2006 - 08:49 AM
Posted 03 July 2006 - 04:49 PM

če bi vsi tak razmišlali bi bilo na svetu lepše
think global,work local

Posted 03 July 2006 - 05:00 PM

Posted 03 July 2006 - 05:05 PM

think global,work local

Če si prestar, niti otroka ne moreš posvojit, poleg tega pa so okoli tega takšne komplikacije in čakalne dobe, da je groza
Pablo Picasso
Posted 03 July 2006 - 11:27 PM

think global,work local

Takšno razmišljanje mase je pripeljalo pojem ''družina'' v naši državi na rob propada. Pa kaj pol če je leto 2006? To pomeni da so otroci za odpis? Da je treba pojme družine povozit na celi črti?
Verjamem da skušaš izpasti moderno in zelo pametno...ampak ne na takšen način. Namreč učinek je ravno nasproten

Posted 04 July 2006 - 08:33 AM
ko vedno tako zagovarjaš družino in podobne vrednote me pa le zanima, koliko si ti star in koliko svojih otrok imaš ... če ni skrivnost.
Me zanima, ali ti ljudje ki tako zavzeto in ob vsaki možni priliki zagovarjajo določeno stališče - dejansko kaj naredijo da se stvari spremenijo (ali vsaj da opravičijo svoje tako zavzeto zagovarjanje) ali so tako kot naši poslanci: veliko govorjenja o padanju natalitete in izginjanju slovenskega naroda, oni imajo pa nič oz. enega otroka.... pri starosti 30ih oz. celo 40ih letih.
No pač radovednost ...
Vse prevečkrat sem videla ko se ljudje pri 30-ih napihujejo kako je družina pomembna (in seveda otroci) in oh in sploh na to temo, oni pa brez otrok ...

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 July 2006 - 07:48 PM

potem pa zared mene otroke.magar 10

Posted 11 July 2006 - 05:06 PM
Posted 12 July 2006 - 09:50 PM

ah še en dokaz da še nisem zrela

bom mal razložila mojo izjavo,zadnje čase namreč okrog mene kolegice full hitijo nekam z otroci itd.kariero pa kao pustijo na strani,da bodo kao odrasle,pa mele otroke že itd.to me mal razjezi.zato sem pač tak napisala,ne vem ne poglablam se tukaj nekaj veliko in ne razmišlam noč in dan o tem kaj in kako bom napisala da bo ostalim všeč in ne bo konfliktov....,pač nahitro napišem,tisto kar v nekem trnutku mislim.sicer pa zase govorim,in pri men je kariera na prvem mestu.ne mislim pa nekoga napadat tuki da je modern itd.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users