jaz sem bila načeloma priden in miren otrok, stvari nisem rada uničevala...vse moje barbike imajo še vedno lase

ko sem imela ene 10 let, sem dobila nove rolerje..in sva šle s prijateljico sprovat...in greva po klančku dol, na cesti pa res dosti peska...me je zaneslo, da sem padla dol s ceste kakšen meter in pol direkt v koprive...taka bolečina, da se ne da opisat...
v približno istih letih sem tudi sedla na motorček tomos (tisti najbolj osnoven, ne vem kako se mu reče). pri noni je bilo dvorišče takrat iz peska...in jaz vozim in vozim in kar naenkrat mi spodrsne in se fajn spečem na auspuhu...še danes imam dve brazgotini na nogi, ena je še posebej velika, in eno na roki...
ko sem bila stara ene 3 ali 4 leta, so me naši peljali v italijo v neko trgovino z igračami...bila je res ogromna, toliko igrač jaz še nisem videla...in so mi rekli, da naj si nekaj izberem, da mi kupijo...in jaz gledam in gledam z odprtimi usti in na koncu si nisem izbrala nič, ker je bilo preveč vsega in se nisem mogla odločit...

v drugem razredu smo se nekaj igrali okrog vrat in jaz sem sredic vtaknila med vrata in podboj in ravno takrat je nekdo vrata zaprl...še danes mi raste noht nekoliko postrani...