Meni niti. Sladoled imajo okej, tortice pa mi niso. Ok, poskusila sem samo dve reči: neko zeleno Evergreen, pistacijevo, ki je bila dobesedno fuj, po umetnem lepilu je imela okus, in pa panna cotto, to je bilo okej
Posted 08 February 2014 - 04:56 PM
Meni niti. Sladoled imajo okej, tortice pa mi niso. Ok, poskusila sem samo dve reči: neko zeleno Evergreen, pistacijevo, ki je bila dobesedno fuj, po umetnem lepilu je imela okus, in pa panna cotto, to je bilo okej
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 February 2014 - 06:17 PM
Odlične ima tudi Domača peka na igriški. Minus je, da nimajo miz.
Probala sem mandljevo pito, ježka in pa jabolčni štrudelj. Vse odlično, pri štrudlju mi je šlo na jok, ker je bilo tako podoben štrudlju od babice.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 February 2014 - 11:00 AM
5.50€ in so miniaturne
To je pa en velik, masten LOL. Kakšne cene, da dol padeš.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 February 2014 - 12:11 PM
Jaz sem na splošno opazila precejšnjo podražitev v lokalih, čaj 2.90€ ipd. (mislim omfg, 3e za gram zelišč in manj kot 2 dl vroče vode, a ste normalni).
Posted 09 February 2014 - 12:30 PM
To je pa en velik, masten LOL. Kakšne cene, da dol padeš.
Ja, saj tudi druge tortice se vrtijo okrog 4€, redke so recimo 3.5. Raw pa so vse 5.50€, pa opazno manjše So pa dobre no, vedno vzamem veganske v Zvezdi.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 February 2014 - 12:38 PM
Ja, vem, da tudi presne. Zato sem jo zunaj jedla samo 2 krat. Grozne cene, res. Pravi luksuz je že postal it na čaj in tortico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 February 2014 - 03:22 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 May 2014 - 08:48 PM
Katera mogoče ve koliko stanejo cupcakesi v Loliti?
Posted 25 September 2016 - 08:46 PM
Posted 25 September 2016 - 08:56 PM
― V. Van Gogh
Posted 25 September 2016 - 09:00 PM
Triglavska poseka vse!!! BOŽANSKI sladoled imajo, tortice so tudi zelo dobre. Včasih (leeeeta nazaj) so imeli v Kroštoli vrhunsko kokosovo torto, samo ne vem, če jo imajo še. Ma Triglavska all the way.
Posted 25 September 2016 - 09:45 PM
Posted 25 September 2016 - 09:47 PM
Nasproti Vigoja. : D Takoj zraven hotela Koper.
Posted 25 September 2016 - 09:48 PM
Posted 25 September 2016 - 10:23 PM
Ma brezveze it v Vigo, to se lahko konzumira tudi v Lj, ampak Triglavska je ena sama. : - ))
Posted 25 September 2016 - 10:29 PM
― V. Van Gogh
Posted 25 September 2016 - 10:43 PM
Katerih slikah pa?
Posted 25 September 2016 - 10:55 PM
― V. Van Gogh
Posted 25 September 2016 - 11:16 PM
Ne morejo biti vsi Petra. : D Res so dobri, prenovili in osvežili so ponudbo, nisem bila tam že leta, ker se je od kultne slaščičarne spremenila v krneki, pa nisem niti vedela do tega poletja, da jo je po novem prevzela mlada ekipa, ki je vse skupaj preuredila. Res imajo dobre stvari iz kvalitetnih sestavin, čisto vse, kar sem jedla, je bilo fino, da čokoladnih sladoledov ne omenjam, booožanski.
Posted 26 September 2016 - 07:14 AM
Kaj pa Kapitanija?
0 members, 0 guests, 0 anonymous users