Slovenski X Factor
Posted 09 April 2012 - 04:49 PM
Jadranka mi gre pa na živce, prav afnasta je in nosi se, sem jo imela za drugačno no..
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 April 2012 - 05:03 PM
1) velikokrat izbirajo na podlagi srce-parajočih življenjskih zgodb in ne vokalnih in
drugih 'x-faktor' sposobnostih ... jaz bi take, ki takoj začnejo igrati na noto krutih
življenjskih izkušenj kar avtomatsko izključila ... tisti, ki je bil nekaj bolan in se mu je
foter ubil, je bil pod nivojem, pa je šel naprej ... nakar pride en, ki ga je bilo malo
bolj strah, a je nakazoval več potenciala, pa so ga zaradi tega izključili, ker so se
mu malo roke tresle, kolikor se spomnim;
2) imajo različne kriterije pri puncah in fantih - pri slednjih so bolj strogi;
3) smešni so, ko se začnejo igrati psihologe ('imam občutek kot da ti mi vsi gremo
na živce' (by Jadranka) ali pa na podlagi 30-sekundnega soočenja s kandidatom
kasneje modro ugotavljajo, da je super in oh in sploh oseba ... ali pa da je tak talent,
da bi brez problema že kar naslednji dan bila sposobna izvesti koncert);
4) Uranjeka in predvsem Jadranko sem imela v mislih kot osebka, ki bosta meni bolj všečno
sprejemala odločitve in jih meni všečno tudi argumentirala ... je pa res, da so morali
spustiti kriterije, ker če bi bili višji (povprečno visoki?), tako ne bi noben šel naprej.
Jaz po moje zdaj ne bom več spremljala, predpostavljam. Prijavilo se je kup povprečnih
'talentov', očitno je dovolj že to, da vsaj približno zadeneš note. Da bi kdo imel res
poleg talenta še neko karizmo, pa itak ni bilo za pričakovati.
Pa Jadranka mi ima noro lep obraz, edino za moje pojme jo čist preveč napleskajo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 April 2012 - 05:10 PM
Jaz sem to dokaj redno gledala in sem si ustvarila naslednja stališča:
1) velikokrat izbirajo na podlagi srce-parajočih življenjskih zgodb in ne vokalnih in
drugih 'x-faktor' sposobnostih ... jaz bi take, ki takoj začnejo igrati na noto krutih
življenjskih izkušenj kar avtomatsko izključila ... tisti, ki je bil nekaj bolan in se mu je
foter ubil, je bil pod nivojem, pa je šel naprej ... nakar pride en, ki ga je bilo malo
bolj strah, a je nakazoval več potenciala, pa so ga zaradi tega izključili, ker so se
mu malo roke tresle, kolikor se spomnim;
To je TIPIČNO za vse šove tega tipa, saj na ta način dvigujejo gledanost.
Bedni so mi vsi tekmovalci, ki igrajo na noto usmiljenja; če imaš dober vokal,
prideš tja in ga pokažeš; takoj, ko začnejo z nekimi življenjskimi zgodbami, so
pri meni izgibili skoraj vse točke. Še enkrat, če imaš vokal in prezenco,
ne potrebuješ jokcanja.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 April 2012 - 05:15 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 April 2012 - 05:32 PM
Meni gre to cmerjenje in smiljenje tako na živce, da bi kar apriori take ljudi poslala domov, brez petja. Neumneži.
Kaj mene briga kaj se je tebi v življenju zgodilo, odpoj in to je vse kar hočem od tebe. JOJ
Posted 09 April 2012 - 07:59 PM

Mi je pa normalno, da grejo naprej nekateri z malo manj talenta, ki so pa zelo simpatični in pritegnejo ljudi. Takšnim ljudem se da prej priložnost, imajo nekaj, da so zanimivi za gledat, padejo ti v oči. Na odru pač ni prostora za dolgočasneže.
Posted 09 April 2012 - 09:16 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 09 April 2012 - 09:24 PM
kako je mnoge opevala v superlativih in pretiravala na polno. Je pa res, da ne spremljam teh šovov
nasploh in je menda to res stalna praksa (poleg ljudi s tragičnimi zgodbami in posledično zazihranosti,
da bodo šli naprej).
Posted 15 April 2012 - 09:04 PM

Pa kaj nrdi MU Jadranki.

Posted 16 April 2012 - 10:08 PM
Trenutno so mi všeč Demetra (najbolj), Maja (ful je lepa), od fantov pa se zdaj ne spomnim imen, ampak mi je par ok kandidatov.
Najbolj mi gresta na živce Alma (ki me spominja na Niko Zorjan, ki je organsko ne prenesem) in glupa Bianca, ki bi jo z veseljem poslala domov v tej sekundi. Alma za odtenek boljše poje, Bianca pa sploh ne zna pet. KATASTROFA!
Kdo pa zmaga v glupem obnašanju je pa tista Amadeja. Prvič je njen obraz ultra neprivlačen, ful je čudna v fris, potem se pa še dela celo ubogo. Pa plesat tudi ni mogla revica, ker lahko skup pade. Pa daj no, kaj smo v vrtcu ali kaj? Take izgovore si otroci zmišljujejo v prvem razredu OŠ, ko se jim ne da na 600m tečt. Če ne moraš plesat, kaj pa potem delaš na x factorju? Idi domov, v comfort zone.
Butasto mi je tudi, da so tisto vojakinjo Elizabeto poklicali nazaj, res bedno, ker je bedna.
MU pa Jadranki res dela usluge!!
Pa še bonus; Kori je bivši dolgoletni fant Maje Keuc.

Posted 17 April 2012 - 12:54 PM
Posted 17 April 2012 - 01:01 PM

Biance tud jaz ne maram, tistega krampa Elizabete tud ne, Amadejka se mi je pa ful zasmilila, ne vem zakaj. Ponavadi nisem lih sočutna.

Posted 17 April 2012 - 04:19 PM

Posted 17 April 2012 - 04:23 PM
Pablo Picasso
Posted 17 April 2012 - 04:28 PM

Amadeja pa je tudi neskončno bedna s tem stalno trpečim obrazom.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 April 2012 - 04:35 PM
Ja, Demetra in Janis (Ajda je ne?) sta top!
Posted 17 April 2012 - 04:38 PM
Alma mi dobro poje, pa tudi Demetra in Ajda.
Majo sem očitno spregledala, sploh ne vem kdo to je.
Elizabeta pa...hjoj, no. Ni mi všeč. Več bi lahko naredila iz sebe, poseben glas ima, vendar mi gre njeno obnašanje na živce.
Amadeja mi niti ne gre na živce, sicer bi se lahko malo nasmejala, ja.
Posted 17 April 2012 - 04:39 PM
Pablo Picasso
Posted 17 April 2012 - 04:57 PM
Amadejka se mi je pa ful zasmilila, ne vem zakaj. Ponavadi nisem lih sočutna.
Glih na to karto igra, gnida mala. Ne smem telovadit, pa lepo te prosim no. Upam da čimprej leti, ker je tako bedna, da se mi že zato smili.
Posted 17 April 2012 - 05:18 PM
pa sej ne mislite valda, da oni povejo, kar in kakor sami hočejo? Oni so itak prej bli na izboru in jst mislim, da so jim avtorji oddaje potem, ko so kej o sebi povedali, točno "ukazali" oz. nakazali, kaj morajo povedat tudi na avdiciji ki je bila po TV.
Maja? Kdo je Maja?

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users