Jump to content

Slovenski X Factor

• Please log in to reply
470 replies to this topic

#81 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 09 April 2012 - 04:49 PM

Meni je bila tudi všeč Demetra.

Jadranka mi gre pa na živce, prav afnasta je in nosi se, sem jo imela za drugačno no..
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#82 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 April 2012 - 05:03 PM

Jaz sem to dokaj redno gledala in sem si ustvarila naslednja stališča:
1) velikokrat izbirajo na podlagi srce-parajočih življenjskih zgodb in ne vokalnih in
drugih 'x-faktor' sposobnostih ... jaz bi take, ki takoj začnejo igrati na noto krutih
življenjskih izkušenj kar avtomatsko izključila ... tisti, ki je bil nekaj bolan in se mu je
foter ubil, je bil pod nivojem, pa je šel naprej ... nakar pride en, ki ga je bilo malo
bolj strah, a je nakazoval več potenciala, pa so ga zaradi tega izključili, ker so se
mu malo roke tresle, kolikor se spomnim;
2) imajo različne kriterije pri puncah in fantih - pri slednjih so bolj strogi;
3) smešni so, ko se začnejo igrati psihologe ('imam občutek kot da ti mi vsi gremo
na živce' (by Jadranka) ali pa na podlagi 30-sekundnega soočenja s kandidatom
kasneje modro ugotavljajo, da je super in oh in sploh oseba ... ali pa da je tak talent,
da bi brez problema že kar naslednji dan bila sposobna izvesti koncert);
4) Uranjeka in predvsem Jadranko sem imela v mislih kot osebka, ki bosta meni bolj všečno
sprejemala odločitve in jih meni všečno tudi argumentirala ... je pa res, da so morali
spustiti kriterije, ker če bi bili višji (povprečno visoki?), tako ne bi noben šel naprej.

Jaz po moje zdaj ne bom več spremljala, predpostavljam. Prijavilo se je kup povprečnih
'talentov', očitno je dovolj že to, da vsaj približno zadeneš note. Da bi kdo imel res
poleg talenta še neko karizmo, pa itak ni bilo za pričakovati.

Pa Jadranka mi ima noro lep obraz, edino za moje pojme jo čist preveč napleskajo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#83 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 April 2012 - 05:10 PM

Jaz sem to dokaj redno gledala in sem si ustvarila naslednja stališča:
1) velikokrat izbirajo na podlagi srce-parajočih življenjskih zgodb in ne vokalnih in
drugih 'x-faktor' sposobnostih ... jaz bi take, ki takoj začnejo igrati na noto krutih
življenjskih izkušenj kar avtomatsko izključila ... tisti, ki je bil nekaj bolan in se mu je
foter ubil, je bil pod nivojem, pa je šel naprej ... nakar pride en, ki ga je bilo malo
bolj strah, a je nakazoval več potenciala, pa so ga zaradi tega izključili, ker so se
mu malo roke tresle, kolikor se spomnim;

To je TIPIČNO za vse šove tega tipa, saj na ta način dvigujejo gledanost.
Bedni so mi vsi tekmovalci, ki igrajo na noto usmiljenja; če imaš dober vokal,
prideš tja in ga pokažeš; takoj, ko začnejo z nekimi življenjskimi zgodbami, so
pri meni izgibili skoraj vse točke. Še enkrat, če imaš vokal in prezenco,
ne potrebuješ jokcanja.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#84 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 April 2012 - 05:15 PM

:yes:
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#85 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 April 2012 - 05:32 PM

Indeed.
Meni gre to cmerjenje in smiljenje tako na živce, da bi kar apriori take ljudi poslala domov, brez petja. Neumneži.
Kaj mene briga kaj se je tebi v življenju zgodilo, odpoj in to je vse kar hočem od tebe. JOJ
  • 0
Viens, reste ici!

#86 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 09 April 2012 - 07:59 PM

Hehe, pa ja no, ampak najboljši pevci so (ne vedno) tisti, ki imajo problematično življenje. So vsaj boljši interpreti ponavadi. Zakaj ne bi vedeli še kaj življenjskega ozadja o osebi. Simon Cowell je to očitno hotel, to je point tega šova. Zelo ameriško :) Je pa res nedopustno, da se jih samo zaradi neke težke situacije spusti naprej.
Mi je pa normalno, da grejo naprej nekateri z malo manj talenta, ki so pa zelo simpatični in pritegnejo ljudi. Takšnim ljudem se da prej priložnost, imajo nekaj, da so zanimivi za gledat, padejo ti v oči. Na odru pač ni prostora za dolgočasneže.
  • 0

#87 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 09 April 2012 - 09:16 PM

Men pa čist noben ni bil neki noro dober, res. Ker če bi mi bil bi dobila kurjo polt, tko jaz "merim" to. :lol: Nekateri res dobro pojejo (Demetra, Ajda al kaj je bla, pa tista Ana), samo ni pa noben uau za dol past, mogoče ker sem navajena iz tujine tok bolj talentiranih ljudi, kaj pa vem.
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#88 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 April 2012 - 09:24 PM

Meni so tudi bili vsi od prvega do zadnjega boring in sem bila kar malo presenečena nad Jadranko,
kako je mnoge opevala v superlativih in pretiravala na polno. Je pa res, da ne spremljam teh šovov
nasploh in je menda to res stalna praksa (poleg ljudi s tragičnimi zgodbami in posledično zazihranosti,
da bodo šli naprej).
  • 0

#89 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 April 2012 - 09:04 PM

Kok je ta Matija OBUPEEEEN, ne prenesem ga! :sniper:

Pa kaj nrdi MU Jadranki. :lol1:
  • 0

#90 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 April 2012 - 10:08 PM

Danes sem pogledala X factor, kaj takega pa še ne.
Trenutno so mi všeč Demetra (najbolj), Maja (ful je lepa), od fantov pa se zdaj ne spomnim imen, ampak mi je par ok kandidatov.

Najbolj mi gresta na živce Alma (ki me spominja na Niko Zorjan, ki je organsko ne prenesem) in glupa Bianca, ki bi jo z veseljem poslala domov v tej sekundi. Alma za odtenek boljše poje, Bianca pa sploh ne zna pet. KATASTROFA!

Kdo pa zmaga v glupem obnašanju je pa tista Amadeja. Prvič je njen obraz ultra neprivlačen, ful je čudna v fris, potem se pa še dela celo ubogo. Pa plesat tudi ni mogla revica, ker lahko skup pade. Pa daj no, kaj smo v vrtcu ali kaj? Take izgovore si otroci zmišljujejo v prvem razredu OŠ, ko se jim ne da na 600m tečt. Če ne moraš plesat, kaj pa potem delaš na x factorju? Idi domov, v comfort zone.

Butasto mi je tudi, da so tisto vojakinjo Elizabeto poklicali nazaj, res bedno, ker je bedna.

MU pa Jadranki res dela usluge!!

Pa še bonus; Kori je bivši dolgoletni fant Maje Keuc. :D
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 17 April 2012 - 12:54 PM

Js pa že ene dvakrat al pa celo trikrat nisem gledala. A tista punca, ki je tebi Ana zoprna, meni pa simpatična....(a je Zala neki al kaj?)....a ona je še notri? Pa če je, kako ji gre?
  • 0

#92 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 April 2012 - 01:01 PM

Men je pa Čas za nas od Nike Zorjan ful dobr komad. :lol:

Biance tud jaz ne maram, tistega krampa Elizabete tud ne, Amadejka se mi je pa ful zasmilila, ne vem zakaj. Ponavadi nisem lih sočutna. :D
  • 0

#93 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 17 April 2012 - 04:19 PM

Meni je tudi všeč Demetra, pa tista Ajda, mislim, da je, lepo poje, pa Alma mi tud dobro poje. Bianca je pa eno zoprno otroče, ja... :P
  • 0

#94 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 April 2012 - 04:23 PM

Bianca je bila ta teden? Bad, prav moram potegnit dol epizodo in pogledat, kaj je izjavljala, haha.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#95 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 17 April 2012 - 04:28 PM

Maja je ful lepa, najlepša v celem šovu. Ta Elizabeta pa je res kramp, dober izraz. Se ji vidi, da je vojakinja, jaz bi se je bala. :D
Amadeja pa je tudi neskončno bedna s tem stalno trpečim obrazom.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#96 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 April 2012 - 04:35 PM

Katera je Maja?

Ja, Demetra in Janis (Ajda je ne?) sta top!
  • 0

#97 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 17 April 2012 - 04:38 PM

Sam to Bianco so ful snemali. No, jst jo "poznam" že od prej iz nekih videov na youtubu in mi ima v redu barvo glasu, sem upala, da bo boljša, ker bi blo fajn imet kakšnega na naši sceni, ki je bolj za r'n'b, ampak nima pa nekega talenta. Mislim, da jo vse prekašajo po glasu. Pomoje bo naslednjič letela.

Alma mi dobro poje, pa tudi Demetra in Ajda.

Majo sem očitno spregledala, sploh ne vem kdo to je.

Elizabeta pa...hjoj, no. Ni mi všeč. Več bi lahko naredila iz sebe, poseben glas ima, vendar mi gre njeno obnašanje na živce.

Amadeja mi niti ne gre na živce, sicer bi se lahko malo nasmejala, ja.
  • 0

#98 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 April 2012 - 04:39 PM

Upam, da ne poslušaš Vauksa, ker me bo sram zate. :DD
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#99 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 April 2012 - 04:57 PM

Amadejka se mi je pa ful zasmilila, ne vem zakaj. Ponavadi nisem lih sočutna. :D

Glih na to karto igra, gnida mala. Ne smem telovadit, pa lepo te prosim no. Upam da čimprej leti, ker je tako bedna, da se mi že zato smili.
  • 0
Viens, reste ici!

#100 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 17 April 2012 - 05:18 PM

Uf, jest sm pa do nje čist indiferentna oz. ni mi zoprna,
pa sej ne mislite valda, da oni povejo, kar in kakor sami hočejo? Oni so itak prej bli na izboru in jst mislim, da so jim avtorji oddaje potem, ko so kej o sebi povedali, točno "ukazali" oz. nakazali, kaj morajo povedat tudi na avdiciji ki je bila po TV.

Maja? Kdo je Maja? :confused:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users