Koncerti
Posted 26 November 2007 - 10:51 PM
Nameravala sem, ker bo bojda precej boljše - bodo imeli zbor zraven, pa v živo igrali (veliko stvari je blo na prejšnjem koncertu posnetih) in to svoje najboljše komade, ampak sem se odločila za Eroiko s simfoniki v CDju (za oboje mi finančno ne znese, ja, smo siromaki).
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 November 2007 - 10:59 PM
Ne bo zbora, razen lanskih nastopajočih. Ono s playbackom se mi tudi zdi bolj baba babi rekla varijanta.
Ah, pol pa nč!

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 26 November 2007 - 11:05 PM
A. mi je povedal. Kje je pa on to čul, pa ne vem. Glede posnetarij - inštrumente, pa še kaj, so imeli posneto. Sicer se ne spomnim točno, ampak A. pa se.
Jaz se zadnje čase kulturno udejstvujem in se ne udeležujem več kričečih, hašišarskih srečanj.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 26 November 2007 - 11:11 PM

In zato, da lahko sem na Lepa-si limam slike ter ti delam lušte

A. nima pojma

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 26 November 2007 - 11:15 PM
A. mi je povedal. Kje je pa on to čul, pa ne vem. Glede posnetarij - inštrumente, pa še kaj, so imeli posneto. Sicer se ne spomnim točno, ampak A. pa se.
Jaz se zadnje čase kulturno udejstvujem in se ne udeležujem več kričečih, hašišarskih srečanj.

Jenna a ti si tudi zacela hodit v gledalisca, na kulturna srecanja in opere?

Posted 26 November 2007 - 11:16 PM
Tudi jaz sem, kot strašno brihten in dovzeten človek, slišala stvari, katerih ni bilo na odru, tak da bodi tiho, se ne spoznaš. Najbrž ti nisi čula, ker si bila okajena.

In prosim lepo... temu ti praviš glazba? GLAZBA? Napadel me je huronski smeh.

Jaz grem, kot prava kulturnica in nasploh finoča, v CD, med petitne obiskovalce, v posebni večerni toaleti. Ti pa bodi tam v zanikrniji, pfej!

Posted 26 November 2007 - 11:23 PM
Zelo lušni, pa ful fotogenični.
Naju je Kinky sfotošopala do nerazpoznavnosti. Saj veš kako je, ko si enkrat slaven. Pol moraš nosit sončna očala, da te ne prepoznajo, meni pa nobena ne pašejo!

Tudi jaz sem, kot strašno brihten in dovzeten človek, slišala stvari, katerih ni bilo na odru, tak da bodi tiho, se ne spoznaš. Najbrž ti nisi čula, ker si bila okajena.

Tako, tako. GlaZba, ja! Gdo si ti ki mi prawish da se motm?!?!?!. ...........g'reti0đager

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 26 November 2007 - 11:28 PM

Aaron Spelling, LOOOL. A je nekdo malo preveč v BH padel?

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 November 2007 - 11:43 PM

edit: sem vidla v drugi temi, da te res mika MP.

Posted 27 November 2007 - 09:11 AM
Samo naj omenim, da se sploh ne mislim odzivati na take tumastoče.

Aja:
BHja ni več , BRRRUUUUHAHAHHAA!

Posted 01 December 2007 - 05:27 PM

Vzdušje je blo fino. Čeprav sem vizla in zategadelj srknila le 2 pira, mi je lbo super. Srečala sem ogrmono znancev! Med drugim tudi Igorja, s katerim sem bla dogovorjena za popravilo feniksa čez enih 7 ur. Malo sem mu v kozarec gledala in ga v hecu opominjala, da ne bo kasneje kakšnih: "Ups, zmotil sem se!" No, tega na srečo ni bilo. Slikice sledijo v temu usterzni temi.
Slišala nisem le prve skupine. Moram rečt, da so mi po stilu najbližje bili Obnounce (KLIK). En del koncerta sem skoraj po odru plezala. So me tišali v prvo vrsto in sem jih vzela zares

Evo, še ostale skupine:
Little Ann
Gastrostoma (Teh nisem čula. Po slikah sodeč, ne poznam nobenega, a nikoli se ne ve, kaki spomini se znajo rodit po kakšni pivi

Mora, nimajo svoje strani oz. jaz ne vem zanjo.
Kinky, sem premagala svoj ponos in pozdravila Hermana v tovjem imenu. Pravi, da se te spomne (če se ni zlagal) in te lepo pozdravlja nazaj.

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 01 December 2007 - 05:31 PM
Muska mi pa ni všeč. Sem bolj za žalopojke.

Posted 01 December 2007 - 05:38 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 December 2007 - 06:20 PM

Malo reklame: http://profile.myspa...iendID=68326081
Škoda mi je edino, da ne bo Matsa Levéna. Rada sem ga gledala

Ciara, dokler ne boš ubila mene za terpalnice, mi je ok!

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 01 December 2007 - 06:23 PM

Ma res maš fenomenalne.
Posted 01 December 2007 - 09:31 PM

Glede na to, da smo s Hermanov precej žurali, ter se videvali v istem štuku faxa kar nekaj časa (3 leta) bi se res čudila, če me ne pozna več. Jaz ga sicer poznam kot Sašota, takrat še ni bil tak bad ass mother***

Hvala, ker si ga pozdravila, res!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users