FlowerPower, sej js že skos pravim, da Logonine kane v kremi niso obstojne.
Jih je mama uporabljala in so se skos nenormalno spirale, tako da je po dveh ali treh barvanjih obupala.

Js sem pa pred dnevi iskala info o teh logoninih kremnih barvah pa sem na tale tvoj star komentar naletela.
Te stare so menda 7€, torej te v prahu in ti jih ne priporočam, ker so grozne za nanašat. Tak prah je, ki ga zmešaš z vročo vodo in potem moraš takoj to vročo brozgo (kot ena špinača je) nanašat na lase in peeeče, ker je tak fejst vroče. Te nove so pa 14€, ampak so res enkratne, je taka velika tuba z gosto barvno kremo in jo samo direkt naneseš na lase, brez packanja, pa še baje boljše prime, ker je boljša in bolj koncentrirana.
Priporočam pa še enkrat, da si pred barvanjem tudi lase temeljito umiješ z njihovim naravnim šamponom, ker morajo bit popolnoma čisti in brez oblog (ker umetni šamponi večinoma vsebujejo razne silikone, ki se ovijejo okoli las in potem se barvni pigment ne more fajn prijet). Imajo celo neke čistilne maske za pred barvanjem in tko naprej.
Te barve so te nove, o katerih govorim:
http://www.logona.de/PHF/PHF_E/cc.html
In pol mi je blo fuuuul žal, da sem sploh vzela to kano v prahu. Enivejz, konec dober, vse dobro.
Eno vprašanje za punce, ki si s kano barvate že predhodno kemično barvane lase: Moja sestra ima naravno svetlo rjave lase s hladnim odbleskom,
(nekaj takega kot ma punca na levi)
taka mišja rjava barva, s katero je nezadovoljna, zato se že nekaj časa barva z eno garniejevo barvo, in ima tako barvo las:

Rada bi se pobarvala s kano, zanima jo, kake mate kej izkušnje z barvanjem na kemično barvane lase, čeprav nima neke ful agresivne barve niti ni tako zelo drugačna od njene naravne barve las.
Najbrž za začetek kak globinski šampon, s kano se pa nekak nadeja lepših las, ne tako suhih, pa daljše obstojnosti barve, saj jo precej moti narastek.
Kok sem pridna pa se potrudim za njo ane.