Dexter
Posted 05 December 2009 - 09:21 PM

Posted 05 December 2009 - 10:33 PM
ja, Dexter je zakon! res, men tut najboljši! ja, bo twist, mam že mal na sumu kva. joj komi čajkam nasledn deeel
Kaj maš na sumu?

Jaz imam tudi nekaj, hehe.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 December 2009 - 02:45 PM
Sej Dick je tut totalni psiho!
Haha, imaš prav, ampak saj veš, kaj sem mislila - pač gre za 2 popolnoma različna žanra.

Medtem ko mi je lanska sezona bila rahlo mlačna (skoraj najboljša mi je 2.), je ta spet super, karakterji se odlično razvijajo, in že komaj čakam the final twist (čeprav sem že videla napovednik).

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 December 2009 - 03:30 PM
Tudi jaz sem ga zdaj pogledala - sem imela kar mravljince. Ja ja, kar malo pričakovano, ampak še vedno hudo dobro! Zakon!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 December 2009 - 04:28 PM
WAAAAAAAAAAAAAA, danes pa 11-i del Dexterja. Hello, Dexter Morgan!!!!!!!!!!!!

Posted 08 December 2009 - 02:15 PM

Posted 14 December 2009 - 10:36 PM
Je katera gledala?
SPOILER
Se mi je zdelo, da bodo naredili nekaj v tem stilu za konec, ker pač se je vedelo, da se bo nekako znebil Trinity - ja, ampak za res 'močan' konec sezone, je bilo potrebno nekaj takega. Still, bila je zelo tečna na momente, ampak je nekako 'pašala' v nadaljevanko.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 14 December 2009 - 10:53 PM
Jst zadnji del dol vlečem. Predzadnjega sem šparala, bom oba skupaj jutri pogledala. Kent vejt.
Posted 15 December 2009 - 12:49 AM

SPOILER!
Jz pa lih na sred nek fantu razlagam kok mi je ona brezvezn karakter pa ko je brezveze da je not. poj sm bla pa čist šokirana. pa sj ubistvu je logičn, ne bi Arthur kr pustu Dexterja pa šu, se mu je mogu maščevat. sam še zmer ŠOK

Posted 15 December 2009 - 12:13 PM
Posted 15 December 2009 - 12:28 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 15 December 2009 - 01:44 PM
Vrhunski zaključek sezone.
Posted 16 December 2009 - 10:30 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 20 December 2009 - 02:36 AM
Dexter, pridi hitro nazaj.
Posted 20 December 2009 - 09:44 AM

Jst ga gledam zdejle od začetka še enkrat.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 December 2009 - 11:14 PM
moja cimra si je vse dol potegnila zdej, drgač je pa gledala tko, sam kakšen del kdaj. in jo jz mal sprašujem, če ve kdo je Ice Truck Killer pa take stvari, ker ji par scen ni blo jasnih, no in sva pršle do tega, da najbolš da gre še enkrat od začetka vse gledat. in ona prav, ja, sam sm se pa zadnč zmotila, pa sm gledala zadni del 4.sezona, zadnjih 15 min.

Posted 22 December 2009 - 11:30 PM

Posted 07 February 2010 - 09:10 PM
No no...saj pa vredi je. Malo se hecam

Nisem še gledo tega Dexterja razen reklame.
Js tudi ne, saj od začetka ne. Sem pa kak mesec nazaj al ne vem kolk časa, pogledala en del ene sezone.. Pa se mi je zdelo ful zanimivo. Pomoje bom en dan potegnla vse sezone dol, da si to pogledam. Sam mi je bedn dol vlečt, ker mam precej počasen net. Tko, da če se kdo javi, da bi mi posodu cd-je, oz. dvd-je začetnih sezon za gledat, se takoj javim:)
Posted 07 February 2010 - 09:39 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users