Supermodel Slovenije
Posted 06 September 2010 - 09:33 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 September 2010 - 09:41 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 06 September 2010 - 09:46 PM

vuelvo a vos,
Posted 06 September 2010 - 10:00 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 06 September 2010 - 10:05 PM

vuelvo a vos,
Posted 06 September 2010 - 10:27 PM
Pa zdijo se sami sebi strašno kul. Tale oblikovalka me še najbolj moti.
Ful počasi loada tale video, popizdevam zraven.
1. Anela - meni sicer ni lušna, ni moj tip lepote, ima pa super proporce, pa dejansko ve, kaj dela tam
2. Dijana - omg, ta bo čez kako leto ziher miss mokre majice, pol pa čao z njo
vuelvo a vos,
Posted 06 September 2010 - 10:29 PM

Govorica žirije tudi mene moti.

(taoistična modrost)
Posted 06 September 2010 - 10:30 PM
Kakorkoli, moram še dodati, da jaz NE RAZUMEM, kako so ene res tok zabite in nerazgledane. Ne razumem, kako se hočeš it neko jako manekenko, pa ne veš svoje konfekcijske številke. Pa potem po dolgem premisleku prbiješ 39. UNLOL. Prav tako ne razumem, kako je možno, da nekdo, ki hoče delat v svetu mode, nima pojma, kdo je Anna Wintour. Ja kristus božji, no, to se men zdi čist nedopustno. Pa da ne ve, kaj je androgenost.
Poden. Čisti poden. Vse bi rade ble nekaj, pa nimajo pojma o pojmu in kaj bi sploh rade bile.
Pa moram omenit, da bi vse te glupače, ki nimajo pojma, takoj na prvi bus domov poslala. Brez pomisleka.
Posted 06 September 2010 - 10:41 PM

3. Ajda - meni je kr lušna, sploh se mi ne zdi nekaj ful ekstra, piflarka al karkoli že, sem pričakovala res eno "Betty la Fea" punčaro, BO prišla daleč

(telo ima grdo, meni ima čisto nerazvite noge, frizura mi je ok, celo njen "debilček" ji kar paše)
4. Barbara - ksiht kar ok
OMG Nina

Ne razumem, kako se hočeš it neko jako manekenko, pa ne veš svoje konfekcijske številke. Pa potem po dolgem premisleku prbiješ 39. UNLOL.
OMG ja, sam saj zanjo mi je blo jasno, da se je šla sam mal pokazat, da ni niti mislila resno. Kaj veš, kaka stava, mogoče jo je prijavil kdo drug, itd.
5. Anja B. - lušna, "ne sodi v kmečko okolje", "zato pa si tudi želi iz Beltincev"

Že vidim, da bo gledanost v Beltincih močno padla.

vuelvo a vos,
Posted 06 September 2010 - 10:43 PM

Aja, pa s Sinnaio tudi.
Ajda bo prišla daleč, sem prepričana tudi sama. Se ji bo pa telo še spremenilo, saj je stara šele 15 let.
Anja B. mi je še kar po fotkah.
(taoistična modrost)
Posted 06 September 2010 - 10:51 PM
Pa pol te pretežke cvetke - mislim wtf, kaj so sploh pričakovale? Da jim bo žirija ploskala, ker so se upale prikazat s 15kg več od ostalih manekenk. Pajade.
6. Maja T. - obup no, od finalistk mi je to babše še največja katastrofa.

I hope it's a joke.

7. Anja K . - porazna mi je no, ni mi všeč njen obraz.
vuelvo a vos,
Posted 06 September 2010 - 10:55 PM

V glavnem same pozornosti željne, ki jih bomo zagotovo kmalu spet kje videli.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 06 September 2010 - 11:08 PM
9. Neja - mal preveč si domišlja, glede na izgled, ker res ni baš nekaj posebna
10. Teja - precej povprečnega obraza, ne vem, od kod ji taka samozavest, ker je kar lepo med gršimi v tekmovanju, avša na 3
11. Nastja - brezvezna, njen obraz čisto prazen, deluje malo počasna
12. Naja - en velik wtf
vuelvo a vos,
Posted 06 September 2010 - 11:16 PM
Jaz tega ne gledam (sem pogledala tri filme zdaj tu na tej strani, ki je bila prej nalimana),
sem pa še zdaj enkrat šla čez slike in lahko rečem, da je to PODPOVPREČJE, kar
vidim. Toliko grdote na kupu pa še ne! Anja B. med temi močno izstopa, čeprav bi ji dosodila še 10 let
zraven k 16im letom, klko jih šteje. Pa kak se ta Nika v komisiji trudi na vsak način biti zajebana, LOL,
pa se ji zatika pri govorjenju, tak da še bolj izpade totalna budala. Naj bo normalna, pa konec.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 September 2010 - 11:31 PM
Posted 06 September 2010 - 11:36 PM
Zdaj sem prav šla pobrskat en video, v katerem mi je Nika všeč, LOL.
http://24ur.com/bin/...edia_id=6036881
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 September 2010 - 11:39 PM
Anja B. mi pa ni baš nekaj, brez MU je čista siva miška.
vuelvo a vos,
Posted 06 September 2010 - 11:51 PM
Posted 07 September 2010 - 02:39 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 September 2010 - 10:51 AM
Meni pa izbrane večinoma niso grde, oz. brez MU sicer ja povprečne (katera pa ni), z MU pa sploh ne.
Sicer niso vse "moj tip", niso mi pa zato grde.
vuelvo a vos,
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users