Za Bovec ti jaz priporočam hotel Boka. Sicer je par km ven iz Bovca, ampak si takoj tam z avtom, pa vedno se da kje zastonj parkirat
(če ne kje drugje, pa ob Mercatorju, hehe, v glavnem, ni panike okoli tega, pa nasploh je center Bovca majhen). Tu je njihova stran:
http://sl.boka-bovec.si/Hotel_Bovec/ Nazadnje sem bila v suiti, res velika soba - dve veliki postelji (in velika kopalnica!), balkon. Za
gurmanjenje priporočam Hišo Franko v Kobaridu in pa Topli Val v kompleksu hotela Hvala. Sicer cenovno zasoljeno, a ko dobiš in
si daš v usta tisto, kar ti prinesejo, samo pokimaš z glavo in si misliš 'aha, štekam'. Drugače pa je tudi v hotelu hrana na nivoju, vse
je porcijsko in sveže (izbiraš lahko med meniji (enkrat mi nič od ponujenega ni odgovarjalo in so mi ponudili še enega ... se prav
spomnim ... špagete s pršutom v teranovi omaki, dooobro) ... meni tako bolj odgovarja, ruski bife za kosila in večerje ni glih stvar zame),
okusno ... le zajtrki so samopostrežni, seveda.
Odsvetujem Kanin, bila sem 3X (ker pač ni bilo še takrat Boke, ki je relativno nov hotel), obup, je isti kot izpred 20ih let ali še več,
pa še klime nimajo, da slabe hrane ne omenjam. V hotelu Alp nisem bila, a mislim, da je podobna situacija. Je pa še neka Vila tam,
ampak z norimi cenami. Aja, pa še nek hotel, točno, ampak deluje češko.
Izmed Bovca, Bohinja in Bleda bi si jaz brez premisleka izbrala Bovec, potem Bohinj, še najmanj pa Bled - mi je antipatičen in, kar
se tiče lepote narave, zagotovo najslabši in odvratno skomercializiran.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>