Jump to content

Photo

Baričevič zlorabljal pse?

• Please log in to reply
270 replies to this topic

#81 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 06 February 2010 - 10:12 PM

OK, tud če pustimo zadnje dogodke ob strani, še vedno ostaja dejstvo, da so ti psi napadli nedolžne ljudi že neštetokrat;
sm gledala dans ponovitev tednika in mi ni jasno, kako so bile stvari vedno pometene pod preprogo, lastnika nista bila nikoli kaznovana za vse te napade v zadnjih letih ohmy.gif sad.gif
  • 0

#82 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 06 February 2010 - 10:23 PM

Kaj je tle čudnega, če je bil pod Pahorjevo dekico?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#83 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 06 February 2010 - 10:34 PM

QUOTE(Jinadaze @ 6. 2. 2010 - 22:23) View Post

Kaj je tle čudnega, če je bil pod Pahorjevo dekico?

laugh.gif

True, nic cudnega.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#84 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 10 February 2010 - 09:32 AM

Kaj smo torej ugotovili, da je Cvetka nedolžno bitje, 24kur pa verodostojen vir informacij? biggrin.gif
Drugače pa - eno je, da špekulirajo, drugo je, če napišejo fiksen podatke kot dejstvo. Lagat pa ne smejo, ker jih lahko (in onega dripca od Požarja) tako tožijo, da jih bo glava bolela.

QUOTE(Kinky @ 5. 2. 2010 - 13:40) View Post

PJ ima najbrž insajderske informacije. smile.gif

Kinky, kako se počutiš, ko so ti takole dohtarji definicijo "kinky" dali na whole new level? Trije bulmastifi in strap-on dildo! lol1.gif Amaterka. tongue.gif

• 0

#85 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 February 2010 - 09:41 AM

Ma eno je kinky, drugo je pa sick. mellow.gif wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#86 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 10 February 2010 - 09:43 AM

Kar ven se vleci, ja. tongue.gif
  • 0

#87 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2010 - 12:41 PM

Očitno le nekaj bo na tem, če je že en kinolog zadnjič govoril, da bi naj šlo tudi za spolno nasilje.
Seveda pa nočejo govoriti o tem. Ja, kaj pa misliš! Tako ugledna oseba fuka pse! O tem se vendar ne govori!
Eni ne bi niti verjeli, če bi ga dobili na lastne oči s psom nataknjenega na dildo.
Podobno je s pedofilskimi župniki ... "ah, on pa že ni kriv ... to so si deca namislili ... ko pa tak lepo mašuje!"

Jaz sem prepričana, da je to res ... glede na to, da je preceeej več verjetnosti, da je človek gnil, kot pa da ni.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#88 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 10 February 2010 - 12:46 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 10. 2. 2010 - 12:41) View Post

Jaz sem prepričana, da je to res ... glede na to, da je preceeej več verjetnosti, da je človek gnil, kot pa da ni.

To vemo, da je bil (vse dobro o mrtvih my ass). Tistemu Tržičanu, ki so ga njegovi psi konkretno zdelali, se nikoli ni opravičil. Pri odškodninski tožbi zoper njega pa ga je zastopal prijatelj Senica .... verjetno je računal, da ne bo treba nič plačat. bruh.gif
  • 0

#89 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2010 - 12:50 PM

Saj se že tu (da se ni opravičil, itd.) vidi, kakšen človek je bil, ja.
Pa že takrat bi mogli pse ustrezno prijeti v roke (njega pa še bolj).
Najboljše bi bilo, če bi jih usmrtili ... s tem bi jim prihranili ogromno travm.
Njega pa v mentalno ustanovo.

"Vse dobro o mrtvih" pa je itak ena najbolj glupih slišanih stvari, se strinjam.
Če umreš, se tvoja gnila vsebina ne pozabi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#90 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 10 February 2010 - 01:42 PM

Sme vidla sliko na netu od njega, mrtvega...Psi raztrgali cunje my ass, poleg njega so lepo na tleh zložene pa gate pri kolenih.
Slika ni nič posebnega, mene bolj gnusi dejstvo kar je počel.
Sicer pa ima do nje itak dostop svetovni splet, se je pojavila na ruskem forumu, pa tudi na požarjevi strani je nekdo pripel link do tja...Je pa sigurno on in ni fotomontaža, se lepo vidi...Vse.

Drugače pa ko smo že lih pri spletkah, sej ne da je bil v komisiji, ki je končno na koncu oddobrila pse tud od kresalke stric.
Tale Kresalka si je pr men nabrala zdele tok črnih pik, da sem samo še bolj prepričana v dejstvo da volit ne grem nikdar več! Na koncu državo itka vodijo barabe, zajebala sem se na celi črti ko sem volila pahorja, od sedaj naprej se bom pa smejala samo še drugim in jim metala pod nos kaj so volili.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#91 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2010 - 01:51 PM

Lahko sem pripopaš to sliko? Tnx.

• 0

#92 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 10 February 2010 - 01:54 PM

V bistvu ... kdo je zdej zmagal, "mi" al Avstrijci? Nisem si čist na jasnem, kdo je bolj mimo, Fritzl ali tale doktor. lol1.gif
  • 0

#93 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 10 February 2010 - 01:55 PM

1:1

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#94 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2010 - 01:57 PM

Kadar je zloraba živali v igri, ne premorem humorja, niti črnega. cry.gif

• 0

#95 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 February 2010 - 01:58 PM

Ejhata ejhata, nekaj zelo gnilega je v tej naši podalpski deželici. Tukaj pa res nekaj močno smrdi pri glavi.

Pa naveza Senica-Kresal. Tc tc tc.

Kaj pa g.Pahor pravi na vse to, a je šla kakšna izjava ven že?

Sliko sem pa tudi jaz včeraj videla, pač firbec je delal, in sem kliknila, je tako kot je rekla Sally.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#96 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 10 February 2010 - 02:02 PM

Ja, Pahor razmišlja. En teden časa si je vzel za razmislek. Makarovičeva se že norca dela, da imamo misleca. lol1.gif
  • 0

#97 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2010 - 02:03 PM

Ja, seveda, kdo drug bi pa najbrž kojci urgiral. woot.gif
VSI so bedaki v določenem oziru.

Sem našla sliko, btw

• 0

#98 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 February 2010 - 02:03 PM

QUOTE(Kinky @ 10. 2. 2010 - 13:58) View Post

Kaj pa g.Pahor pravi na vse to, a je šla kakšna izjava ven že?

Ne, vzel si je EN TEDEN za razmislek. laugh.gif Pa ne bo odstavil Pogačnika, za katerega mu je Makarovič zadnjič rekla:"A ne veste zakaj bi odstopil? No, vam jaz povem. Ker ste nesposobni, zato." lol1.gif Carica! thumbup.gif

Mislim, da je tud Čadonič Špelič (I just love her name laugh.gif ) včeri dala jasno vedt, da so bili psi zlorabljeni (če je kdo gledal 24ur. zvečer, ampak uradni rezultati naj bi bili pa danes) hmm.gif
  • 0

#99 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 February 2010 - 02:04 PM

Aha, upam, da jim bo v enem tednu uspelo uničit vse dokaze, baje da je možakar pisal dnevnik, in celo snemal.

Sicer zopet Požar report blink.gif , ampak vseeno: http://www.pozareport.si/

To bo še mineštra.
  • 0

#100 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 10 February 2010 - 02:04 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 10. 2. 2010 - 14:03) View Post

Sem našla sliko, btw

A je ful grozna? Tut mene firbec daje, pa si ne upam pogledat..

• 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users