Mi mamo hrano vsaka posebej, čistila, milo za roke, vrečke za smeti, toaletni papir in tako pa mamo skupno, vsak teden je ena zadolžena za nakup teh stvari.
Hrane nikakor ne bi mogle met skupno, ker ne bi blo pošteno, sama na primer skoraj ne jem kruha, popijem pa veliko več mleka kot ostale, pa skor vedno si sama kuham, ostale hodijo na bone.
Lo-Fi, jaz si ne morem zamislit, da bi imela čistilko, dobim živčni zlom, da mi nekdo drug čisti po stanovanju in karkoli prestavlja se dotika

. Je pa pri nas doma blo vedno tko, če si znaš sam vzet stvari, jih še pospravi in sem doma odkar pomnim čistila, pomagala pri kuhanju, peki, ... Kuhat sem se navadla, osnovne stvari že v enem 4 razredu oš, če ne prej, doma smo mel s.p. in sem vsak dan vsaj po eno urco delala, dobila tistih par sto tolarjev konec meseca in konstantno šparala. Zdaj ko sva z mami same, mam še vedno ta občutek, da jo moram vprašat preden kaj kupim (če gre za kako dražjo stvar) zato večkrat pride do navzkrižja interesov, ker zagovarjava vsaka svoje stališče. S tem kakšno "otroštvo" sem mela sem se pač navadla drugače gledat na stvari in to mi ful prav pride in kar se tiče pospravljanja in kar se tiče mojga finančnega stanja... to sem pa že enkrat razlagala kak limit mam na kartici in knjižici