V hladilniku imamo vsak svojo polico, lani pa smo imeli kar pomešano, itak smo si zapomnili, katero je tvoje. Kruh sta lani nosili dve cimri kar za vse, letos pa imamo vsak svojega. Hrano imamo vsak za sebe, razen kake take stvari, ki jih vsi rabimo. Npr olje, kis, sladkor, sol, kavo imamo skupno, ker je brezveze, da bi imeli vsak svoje. Vsakič eden kupi. Pa tudi če npr komu kaj zmanjka ni panike, si posodimo in vrnemo, ni treba da še isti dan, kot Dani.
SOSTANOVALCI
Posted 26 January 2010 - 02:03 AM
V hladilniku imamo vsak svojo polico, lani pa smo imeli kar pomešano, itak smo si zapomnili, katero je tvoje. Kruh sta lani nosili dve cimri kar za vse, letos pa imamo vsak svojega. Hrano imamo vsak za sebe, razen kake take stvari, ki jih vsi rabimo. Npr olje, kis, sladkor, sol, kavo imamo skupno, ker je brezveze, da bi imeli vsak svoje. Vsakič eden kupi. Pa tudi če npr komu kaj zmanjka ni panike, si posodimo in vrnemo, ni treba da še isti dan, kot Dani.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 January 2010 - 02:23 AM
Posted 26 January 2010 - 02:30 AM
Posted 26 January 2010 - 02:46 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 January 2010 - 03:01 AM
Posted 26 January 2010 - 03:26 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 January 2010 - 08:05 AM
Mi smo imeli skupno mleko, sladkor in take zadeve - skupen fond, pa seveda smo ostale same še kaj prinesle, jaz vsako nedeljo pecivo, ki ga je pekla moja mama, jedli so ga pa vsi razen mene, ampak ni bilo panike, jaz nisem za sladko. Mi smo se vse zmenile, ker smo bile res razumne punce, in smo si delile več ali manj vse. Dani je pa seveda druga zgodba.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 January 2010 - 10:04 AM
Hrane nikakor ne bi mogle met skupno, ker ne bi blo pošteno, sama na primer skoraj ne jem kruha, popijem pa veliko več mleka kot ostale, pa skor vedno si sama kuham, ostale hodijo na bone.
Lo-Fi, jaz si ne morem zamislit, da bi imela čistilko, dobim živčni zlom, da mi nekdo drug čisti po stanovanju in karkoli prestavlja se dotika
Posted 26 January 2010 - 11:11 AM
Ja, to tudi mene zanima, kako se navadis na cistilko v hisi. Pri pobu so jo vcasih imeli, pa likat jim je hodila ena, sedaj se mi zdi, da ne vec, ampak huh, meni se tudi sname, da mi en stika po stanovanju. Pa nikoli ne ves ali ti je z isto krpo obrisala WC in mizo.
Btw: vceraj sla v naso lekarno vprasati za rokavice brez smukca. Imajo, vendar so pakirane samo po 100...haha..se se nisem odlocila za nakup, ker mi bodo prej preperele kot jih bom porabila, bom ze v Lj staknila kaj drugega. Ali se bolje tiste, ki mi jih je Ančka predlagala, s kremo.
ne eno ne drugo, pokazala mi je sredinski prst!
Tudi to se da tukaj "povedati".. .|.
Posted 26 January 2010 - 11:31 AM
Posted 26 January 2010 - 11:31 AM
Aja, aja LOL, a je zelo velika skatla? Nimam kam vec spravljati teh cistil in sploh nicesar. : (
Posted 26 January 2010 - 11:47 AM
Posted 26 January 2010 - 11:49 AM
Pa BTW, bi rad videl kaj bi rekli sostanovalci ce bi omeli mene za cimra in skupen fond za hrano.
Posted 26 January 2010 - 11:51 AM
Posted 26 January 2010 - 11:53 AM
Posted 26 January 2010 - 11:54 AM
Tiste v Sparu so verjetno res s smukcem. Sicer pa, kaj pa čistiš?Lesene modelčke ladjic? Jaz nikoli nisem imel problemov z, erm, natančnostjo.
Posted 26 January 2010 - 11:56 AM
Ma ne, cistim obicajne stvari, ampak moram priti v vsak koticek vsega, ne prenesem, da se obrise samo po sredi v kotckih pa ostaja svinjarija, ki s casom postaja vse bolj opazna.
Ora, to je pa tudi res.
Posted 26 January 2010 - 12:26 PM
Sej dobiš kavico pa pest pisanih balonov za nagrado.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users