Jump to content

Photo

Maldivi

• Please log in to reply
110 replies to this topic

#81 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 26 February 2011 - 10:10 AM

Waaaa, Nutella, kaj naj rečem, čudovitoooooo wub.gif
pa ful dobro, da si uživala in ti je blo všeč thumbup.gif
  • 0

#82 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 February 2011 - 10:11 AM

OHHH smile.gif kakšno morje pa kok lepo vse smile.gif kva kr vsi uživate, aaaaa, sovražim ta faks ohmy.gif jst bi šlaaaaaaaaaaaaaaa.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#83 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 26 February 2011 - 10:14 AM

Faaak kr ne morem se nagledat teh slik laugh.gif
tud približno se mi ne sanja, kolk €€ pride tak dopust?
  • 0

• Guests

Posted 26 February 2011 - 10:22 AM

Waaaau. Sicer sploh nisem tip človeka za obmorske počitnice, ampak tole pa priznam, da me zamika. biggrin.gif Pa še take hude babe. tongue.gif
  • 0

#85 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 February 2011 - 10:32 AM

Nutella' sem gledala tvoje slike na FB in sem se kr malo razjokala haha.
Ful lepo res, čudovito. Tudi mene zanima, kolko približno stane to?
  • 0
Viens, reste ici!

#86 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 February 2011 - 10:48 AM

LOL, a to si dajala slike sebe ali Maldivov? tongue.gif

Lepo vse. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#87 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 26 February 2011 - 10:50 AM

Nutella, in ti si razmišljala, da sploh ne bi šla? laugh.gif Lepo je slišat, da si uživala. thumbup.gif Jaz bi tudi. biggrin.gif
  • 0

#88 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 26 February 2011 - 11:08 AM

Ja dobro Kinky, če bi kdo rad vido Maldive kot tak, naj jih napiše v Google pa bo dobil miljon slik, jaz sem pač pokazala svoje najljubše slike iz počitnic.

Kalypso jaz zdaj tudi sploh nimam pojma kaj sem študirala biggrin.gif Samo to je tak, kot je Nincha rekla. Ko misiš kak nebo fajn se pol vedno obrne. Jaz mam občutek kot da sem sanjala, zdaj ko je vse mimo. Tam pa sem se počutla kot, da sem v tretjem svetu.

Na Facebooku mam malo več slik ampak vseh pa nikakor, ker jih je 1200 laugh.gif Probajte ta link, če lahko z njim vidite album na FB, moglo bi delat:
http://www.facebook....mp;l=8bdf6a3b71

Aja, glede cen vam nebi znala točno povedat vem samo da so karte ble cca. 800€/osebo, za resorte pa pač variirajo cene, pa kolko še pač rabiš za zraven. Drugač pa je hrana/pijača/izdelki v resortu izven ALLINC zelo draga. Jaz recimo sploh nebi razmišljala o tem, da nebi mela all inclusive ker potem pijača ful preveč in prehitro nanese.
  • 0
Memento mori.

#89 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 February 2011 - 11:16 AM

Hecala sem se. smile.gif Slike se pa vidijo na FB in so res prečudovite. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#90 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 26 February 2011 - 11:30 AM

Super slike, se vidi, da ste uživali. Res je lepo tam, verjamem, da je težko se privadit na to zimo tukej :/
  • 0

#91 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 26 February 2011 - 01:07 PM

Nutella, krasno. wub.gif Samo, da si uživala. Pa ful si lušna.

Jaz bi tudi. cry.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#92 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 February 2011 - 01:42 PM

sicer nisem pristašica turizma te vrste, ampak fotki, ko si na palmi in ko greš v vodo, slikana s hrbta, sta mi res wub.gif.
ti je še žal, da si šla? tongue.gif super, da si uživala, je moral bit res odklop. thumbup.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#93 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 26 February 2011 - 05:07 PM

Kere lepe slike wub.gif
I wanna goooo.

Me veseli, da ti je bilo všeč in si uživala po vsej tisti sekiranciji. wink.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#94 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 February 2011 - 05:25 PM

O, bič. Jaz bi vse. cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#95 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 26 February 2011 - 06:05 PM

Jaz bi tudi ohmy.gif Ful lepo vse wub.gif Dobro zgledaš Nutella wink.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#96 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 26 February 2011 - 08:20 PM

Noro. Jaz bi tud šla, če bi mi kdo plačal. smile.gif
Napiši še kaj, kaj ste doživeli, kaj ste videli, počeli...
  • 0

#97 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 February 2011 - 08:52 PM

Oh, jaz bi tudi.
  • 0

#98 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 26 February 2011 - 08:52 PM

Midva bova tudi šla enkrat, verjetno naslednje leto, ker jaz težim že približno skoz.

Fouš sem ti ko mam las na glavi.

Rajsko.... wub.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#99 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 27 February 2011 - 10:58 AM

Šele danes sem pogledala tole temo in mi je že žal smile.gif Kako sanjsko je videti na teh slikah, sploh če pogledam skozi okno in vidim meglen in sivi dan. Edino te zapestnice (predvidevam, da za AllIncl) so mi smešne in me spominjajo na bolnišnico. Drugače pa je res čudovito vse videt.
  • 0

#100 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 27 February 2011 - 12:43 PM

Okolica , sploh ne rabim posebej povdarjat da je res rajska. Ko sem gledala slike na netu sem si misla da je to ziher vsaj malo sfotošopirano (barve) ampak iskreno, vsakič ko si prišel na obalo ti je znova vzelo vdih kristalno morje in beli pesek, klima je itak kar se mene tiče prfektna, prijetno vroče, na soncu zna prit preveč ampak v senčki je top, ponavadi še rahel vetrc piha da je res glih prav vse skupaj, zrak je ravno prav vlažen.
Resort mi je bil IZREDNO všeč, ravno pravšnja gostota gostov, POVSOD ampak res povsod so imeli na tleh pesek, v recepciji, jedilnici... ljudje so po celem otočku hodili bosi, tudi na kosilo, večerjo... v sklopu enega izleta smo šli gledat 5* resort (naš je bil 4*) pa mi niti najmanj ni bil všeč, ful je bil nabasan, na bazenu je blo kot da si prišo na ptujske, niso meli tistega peska po tleh ki je res dajal filing pri nas, ambient mi sploh ni bil všeč, ljudje ful vzvišeni, prepotentni, okolica pa itak lepša ne more bit kjerkol si to sploh nima veze.
Ljudje, okej to pa je faktor zaradi katerega sem se zaljubila v te kraje! Živijo v totalni revščini, plačani so katastrofalno, delajo CELE DNEVE od jutra do večera, dobijo pa fraj en faking dan v celem tednu. Ampak kljub temu so najbolj prijazni in pozitivni ljudje kar sem jih imela možnost spoznat, nič jim ni težko in VEDNO te nasmejijo. Jaz sem se ful zaštekala z našim natakarjem pri koktejlih, pogovarjala sva se o vsem mogočim prav vzljubla sem ga in njegov odnos do sveta in življenja. Ob tem so mi ljudje doma delovali prav pokvarjeni in ogabni. To moraš doživet da me razumeš.
Hrana, božanska, odlična. Sadje ima prav drug okus kot pri nas (bananike-mini, mango..) ker je prau "iz domačega vrta", vse pripravljeno z ogromno pozornosti, vsaka malenkost je bila kulinarični užitek, že navadni riž, navadni pečen krompir je imelo že samo po sebi odličen okus kaj šele, ko preideš na specialitete. Ribe, testenine, vse so delali pred tabo, hrane toliko da nisi vedel kaj bi. Ati je neštetokrat izusto: "ej, res bi še jedo, res bi, ker je nenormalno dobro in še kaj bi probal, samo preprosto ne morem več" .. nisi mel dovolj njihove hrane, boljše še nismo jedli.
  • 0
Memento mori.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users