pa ful dobro, da si uživala in ti je blo všeč
Maldivi
Posted 26 February 2011 - 10:10 AM
pa ful dobro, da si uživala in ti je blo všeč
Posted 26 February 2011 - 10:11 AM
Posted 26 February 2011 - 10:14 AM
tud približno se mi ne sanja, kolk €€ pride tak dopust?
Posted 26 February 2011 - 10:22 AM
Posted 26 February 2011 - 10:32 AM
Nutella' sem gledala tvoje slike na FB in sem se kr malo razjokala haha.
Ful lepo res, čudovito. Tudi mene zanima, kolko približno stane to?
Posted 26 February 2011 - 10:48 AM
Lepo vse.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 February 2011 - 10:50 AM
Posted 26 February 2011 - 11:08 AM
Kalypso jaz zdaj tudi sploh nimam pojma kaj sem študirala
Na Facebooku mam malo več slik ampak vseh pa nikakor, ker jih je 1200
http://www.facebook....mp;l=8bdf6a3b71
Aja, glede cen vam nebi znala točno povedat vem samo da so karte ble cca. 800€/osebo, za resorte pa pač variirajo cene, pa kolko še pač rabiš za zraven. Drugač pa je hrana/pijača/izdelki v resortu izven ALLINC zelo draga. Jaz recimo sploh nebi razmišljala o tem, da nebi mela all inclusive ker potem pijača ful preveč in prehitro nanese.
Posted 26 February 2011 - 11:16 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 February 2011 - 11:30 AM
Posted 26 February 2011 - 01:07 PM
Jaz bi tudi.
Posted 26 February 2011 - 01:42 PM
ti je še žal, da si šla?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 February 2011 - 05:07 PM
I wanna goooo.
Me veseli, da ti je bilo všeč in si uživala po vsej tisti sekiranciji.
[Napoleon]
Posted 26 February 2011 - 05:25 PM
Pablo Picasso
Posted 26 February 2011 - 06:05 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 26 February 2011 - 08:20 PM
Napiši še kaj, kaj ste doživeli, kaj ste videli, počeli...
Posted 26 February 2011 - 08:52 PM
Posted 26 February 2011 - 08:52 PM
Fouš sem ti ko mam las na glavi.
Rajsko....
Posted 27 February 2011 - 10:58 AM
Posted 27 February 2011 - 12:43 PM
Resort mi je bil IZREDNO všeč, ravno pravšnja gostota gostov, POVSOD ampak res povsod so imeli na tleh pesek, v recepciji, jedilnici... ljudje so po celem otočku hodili bosi, tudi na kosilo, večerjo... v sklopu enega izleta smo šli gledat 5* resort (naš je bil 4*) pa mi niti najmanj ni bil všeč, ful je bil nabasan, na bazenu je blo kot da si prišo na ptujske, niso meli tistega peska po tleh ki je res dajal filing pri nas, ambient mi sploh ni bil všeč, ljudje ful vzvišeni, prepotentni, okolica pa itak lepša ne more bit kjerkol si to sploh nima veze.
Ljudje, okej to pa je faktor zaradi katerega sem se zaljubila v te kraje! Živijo v totalni revščini, plačani so katastrofalno, delajo CELE DNEVE od jutra do večera, dobijo pa fraj en faking dan v celem tednu. Ampak kljub temu so najbolj prijazni in pozitivni ljudje kar sem jih imela možnost spoznat, nič jim ni težko in VEDNO te nasmejijo. Jaz sem se ful zaštekala z našim natakarjem pri koktejlih, pogovarjala sva se o vsem mogočim prav vzljubla sem ga in njegov odnos do sveta in življenja. Ob tem so mi ljudje doma delovali prav pokvarjeni in ogabni. To moraš doživet da me razumeš.
Hrana, božanska, odlična. Sadje ima prav drug okus kot pri nas (bananike-mini, mango..) ker je prau "iz domačega vrta", vse pripravljeno z ogromno pozornosti, vsaka malenkost je bila kulinarični užitek, že navadni riž, navadni pečen krompir je imelo že samo po sebi odličen okus kaj šele, ko preideš na specialitete. Ribe, testenine, vse so delali pred tabo, hrane toliko da nisi vedel kaj bi. Ati je neštetokrat izusto: "ej, res bi še jedo, res bi, ker je nenormalno dobro in še kaj bi probal, samo preprosto ne morem več" .. nisi mel dovolj njihove hrane, boljše še nismo jedli.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users