Ok hvala lepa vsem. Komaj čakam, da grem
Letalske karte - vsa vprašanja in informacije
Posted 27 August 2009 - 02:56 PM
Ok hvala lepa vsem. Komaj čakam, da grem
Posted 27 August 2009 - 03:41 PM
Je pa pred kratkim pravila prijateljica, da je bila v Španiji in je imela veliko preveč prtljage. In jo je najprej nesla stehtat (15 kil), potem je šla lepo s kovčkom nazaj do avta in nabasala noter še 15 kil in šla tako na letalo.
Posted 27 August 2009 - 04:16 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 27 August 2009 - 09:15 PM
Aaa kul
Posted 27 August 2009 - 09:18 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 27 August 2009 - 09:50 PM
Hvala Hevea
Posted 01 September 2009 - 01:54 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 01 September 2009 - 07:23 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 September 2009 - 08:32 AM
No, saj jaz sem glede teh stvari res strahopetnica
Posted 01 September 2009 - 08:35 AM
Posted 01 September 2009 - 10:48 AM
se strinjam z reo. pa določene mere za ročno prtljago so zato, da se dajo te torbe lepo pospravit v nadglavne predale. ko sva letela v Madrid, se je en ta predal odprl in eni ženski je lap top zletu direkt na glavo.
Se strinjam s Špelo in reo-
zadnje dvakrat ko sem letela z RyanAirom je bilo letalo tako polno da nas je imelo ogromno ruzake in torbe zatlačene kar pod sedež, ker jih preprosto ni blo več možno natlačit kamorkoli drugam. Kot prvo je bilo strašno neudobno, kot drugo zelo štorasto, ko se je nekdo spomnil it na wc in se je moral prebijat prek ležečih ovir, kot tretje nočem niti pomislit kaj bi bilo v primeru kake nesreče ali požara.
Saj razumem da se proba it čez čimceneje, samo po drugi strani bi vsak moral imet vsak toliko vesti in logike predvsem da ne bi pretiraval. Ker nekaj je "dve kilci gor dol", drugo pa je da folk nima več kam dat torbe na letalu.
Jaz sem celo razmišljala da bi jim pisala protestni mejl, samo ne najdem mejla na njihovi strani...
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 September 2009 - 11:40 AM
Jaz sem se zadnjič iz Londona na letalo spravila med zadnjimi, in ker sem tam veliko nakupovala, pa ker sem imela SAMO ročno prtljago - sem vse pač spravila v mali kovček, ampak: ko sem prišla na letalo NI BILO več prostora za moj kovček, in so ga morali dati spodaj med normalno prtljago!!!!!!
In potem ko je letalo pristalo so pač moj kovček dali na kup z vsemi ostalimi kovčki, ki so seveda bili čekirani.
Ma ko vas jebe, sem si mislila, saj sem zato imela ročno, da se mi ni potrebno čekirati: pa sem prosila če mi lahko dajo takoj kovček, pa so mi ga.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 October 2009 - 08:32 AM
Imam vprašanje glede Rynairja. V nedeljo sem naredila online check in. Včeraj pa so mi poslali mail, da moram opraviti check in. Zdj pa ne vem al to pošljejo vsem pač kot opozorilo, da ne pozabiš al kako? Jaz sem prepričana, da sem naredila check in in tut sprintala sem boarding passes. Sj vem, da paničarim, ampak hočem se sam prepričat, da je vse kul
Posted 20 October 2009 - 09:14 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 20 October 2009 - 12:27 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 20 October 2009 - 05:51 PM
Super. Hvala punci
Posted 21 October 2009 - 08:12 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 21 October 2009 - 08:21 AM
Jaz osebno sem ZA stroge preglede, zaradi varnosti, je pa nadležno.
Posted 21 October 2009 - 02:32 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 21 October 2009 - 05:24 PM
Aha, a imaš raje, da na letalu poleg tebe sedi nadobudnež, ki je celo mladost spremljal McGyverja, pa zna sam sestaviti bombo?
Jaz osebno sem ZA stroge preglede, zaradi varnosti, je pa nadležno.
ok, strogi pregledi, da pa original zaprte flaške z vodo ne smeš gor nest mi je pa mimo! seveda pa jo lahko kupiš na letalu ali v štacuni po tem ko se čekiraš po 2€ za pol litra
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users