Vprašanja
Posted 05 July 2009 - 04:39 PM

Posted 05 July 2009 - 06:05 PM
Posted 05 July 2009 - 06:25 PM

Avion je iz Benetk. Zdej situacija je taka: s to kolegico, ki naj bi šla zravn pa zdej ne more, sva ble zmenjeni, da tja pelje njena mama, nazaj naju pride pa moj oči iskat. Zdej njena mama pač odpade. Moj oče pa še vedno velja in če greš z mano, te dostavimo do doma nazaj grede. Zdej za tja bi jz lahko mogoče stricu rekla, če pa se odločiš, da greš z mano, bi te pa prosila, če imaš slučajno ti koga, ki bi naju lahko zapeljal do Benetk. Sicer bom jaz poskusla strica angažirat. Za nazaj grede je pa-kot semže omenila- vse zrihtano.
Posted 05 July 2009 - 06:31 PM
Posted 05 July 2009 - 06:32 PM
Posted 05 July 2009 - 06:33 PM
Posted 05 July 2009 - 06:47 PM

Posted 05 July 2009 - 06:55 PM
Posted 05 July 2009 - 07:00 PM

Posted 05 July 2009 - 07:00 PM

Posted 05 July 2009 - 07:43 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 July 2009 - 07:59 PM
Posted 14 July 2009 - 09:59 PM
Pa saj z organizacijo res nimaš neke blazno dosti dela. Par urc brskanja po internetu, da preveriš, če ima hostl dobre ocene, da najdeš najugodnejšo možnost prevoza, pa tistih par minutk, da vse skupaj rezerviraš in to je to.

Kalypso jaz sem itak en cuden tic. Na dan, ko je treba spakirati sem OBVEZNO slabe volje, se nisem pogruntala zakaj (malo se mi dozdeva, da zato, ker moram vse zvlect z omar pa obrniti na glavo, ker imam sicer rada vse pospravljeno), zivcna sem, potim se, na zivce mi gre vse in preklinjam poleg. Sam stran od mene. Potovalna mrzlica al nekaj.

Posted 14 July 2009 - 10:15 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 14 July 2009 - 10:20 PM
Oo Špela hvala ti za te besede, ker jaz se imam res ze za malo usekano.

Posted 22 February 2010 - 06:27 PM
No, js sam upam, da ne podaljšajo stavke slučajno.

In držte pesti zame. Že itak sem čist panična, zdej pa še to.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 February 2010 - 06:30 PM

Posted 22 February 2010 - 06:33 PM
Posted 22 February 2010 - 06:41 PM
Joj, držim pesti, sem dons neki poslušala novice... sigurno bi ti uredili drug let, edino čakanja bi bilo veliko, pomoje... A greš u ameriko?

Ja, v petek letim na Atlanto prek Frankfurta. Tam šaltam iz Croatia airlines na United airlines operated by Lufthansa. Sej ne vem, a se naj smejim ali jočem, zaenkrat nisem dobila nobene povratne info, da bi bil moj let skenslan, klicala sem na sta in nimajo kej dost pojma, načeloma naj ne bi imela problemov. Bo pa zagotovo v petek tam kaos in ful folka, tako, da komi čakam da bom na letalu, lahko me vržejo v tasredinski stišan sedež med smrdljivega indijca in žensko z odrenim otrokom, sam da bom gor.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users