Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#81 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 June 2005 - 12:39 AM

strogo zaupno
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#82 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 01 June 2005 - 07:07 AM

QUOTE("Špela")
QUOTE(Ka)
mislim, da sem postala fanica od Almodovarja biggrin.gif

js sm se ga pa že mal naveličala, sploh slaba vzgoja mi ni in ni potegnil. drugače pa prisegam na govori z njo in vse o moji materi. biggrin.gif [/quote

morda res zna bit malo zagaten, če gledaš prenagosto te njegove stvari. tam , od vse o mojo maeri dalje se v glavnem kar skozi pojavljajo iste vloge biggrin.gif
drugače mi je v tem kupu bil še dober tale...Moje življenje brez mene, sam tle pa ne vem točno, kaj je mel Almodovar zraven.
  • 0

#83 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 June 2005 - 09:11 AM

QUOTE(Ka)
Moje življenje brez mene, sam tle pa ne vem točno, kaj je mel Almodovar zraven.

ne vem, če je meu kej on zraven ... men je biu tut fajn film to. ampak sam za dvakrat pogledat. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#84 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 01 June 2005 - 09:26 PM

malo sem pogledala, producent je. drugače je pa film špansko-kanadska koprodukcija. meni je bil vredu.
  • 0

#85 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 01 June 2005 - 10:13 PM

QUOTE(Ka)
malo sem pogledala, producent je. drugače je pa film špansko-kanadska koprodukcija. meni je bil vredu.

hvala za info!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#86 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 03 June 2005 - 07:54 AM

mogoče ne glih priporočam, ker tok dober ni, je bil pa zanimiv. 'vera drake'. zgodba sama v redu, malce mi je bila neprepričljiva izvedba, na momente se je vleklo .... zanimivo prikazana dilema med mišljenji dveh članov znotraj iste družine. mati je pomagala dekletom, ki so zanosile in niso hotele obdržati otroka in je to svoje delo videla kot pomoč in nekaj dobrega (izhajajoč iz svoje 'materinske', požrtvovalne narave), njen sin pa je (pod vplivom okolja in tedanjega ustroja družbe, vsaj taka je moja interpretacija) v tem videl grozodejstva.

sicer pa po videni reklami komaj čama naslednji teden, ko začne igrat film '9 songs' .... baje ni nič posebnega ('24-hour party people' od istega tipa mi ni potegnil), ampak se nadejam tega, da mi film postavi ogledalo, podobno kot lani s 'sanjači'.

• 0

#87 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2005 - 09:48 AM

Ja, meni že loada 9 Songs in upam, da bo boljši (no, slabši bi težko bil) od Bertuloccijevih Sanjačev, ki so mi bli res obupno bedni - film na silo hoče bit šokanten, je pa krneki... najbolj mi je šla na živce bejba, ki je hotla ful bit nekaj posebnega, si upati, pa me nikakor ni prepričala... krneki. Prav brezveze... ni mi potegnilo. Prozoren in dolgočasen film. Pa za protagoniste bi blo boljše, če bi bli oblečeni. Če je bil cilj filma, da se slačijo (do sem jim je edino prišla domišljija za šokiranje - slečeni ljudje, waw, hudo), bi lahko poiskali malo lepše ljudi. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#88 Robidnica

Robidnica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 277 posts

Posted 07 June 2005 - 11:33 AM

Monsunska svatba je carski film (čeprov ga nisem še vidla v celoti)
  • 0

#89 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 07 June 2005 - 04:02 PM

QUOTE(Robidnica)
Monsunska svatba

Kakšen je pa originalni naslov?
  • 0

#90 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 07 June 2005 - 05:27 PM

monsoon wedding, od mire nair je, res je krasen film, definitivno za dvakrat pogledat .... 8)
  • 0

#91 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 June 2005 - 08:39 PM

mosnunska je bla men tud zlo ušeč, (india)
  • 0

#92 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 07 June 2005 - 08:59 PM

high fidelity wink.gif (v soboto ob 23:30 bo na pop tv, zarad reklame sm se spet na ta fajn film spomnila.)
  • 0

#93 cool_girl

cool_girl

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 108 posts
  • Interests:vse po malem=)

Posted 09 June 2005 - 02:21 PM

ammm priporočam: Are we there yet laugh.gif laugh.gif
pol A lot like love 8) gues who laugh.gif laugh.gif pa XXX.state of the union wink.gif res vredn ogleda, pa kšn hitch, alpa hitri pa predrzni wink.gif
  • 0

#94 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 09 June 2005 - 02:35 PM

jenna, si že uspela pogledat '9 songs'? ga priporočaš? 8)
  • 0

#95 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2005 - 02:56 PM

QUOTE(Špela)
jenna, si že uspela pogledat '9 songs'? ga priporočaš? 8)

Nisem še... mi ga ni zloadalo še - se loada na domačem računalniku, pa me trenutno ni doma. Ko pridem domov, bo po moje v ene dveh dneh zloadan. Če ga do takrat ne boš ti pogledala, se pofočkam in podam svoje velecenjeno mnenje. biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#96 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 10 June 2005 - 12:14 AM

sin city tak drgačn ,všečn,no
  • 0

#97 Metuljcica

Metuljcica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 414 posts

Posted 19 June 2005 - 08:46 AM

Jaz pa sem danes ponoči gledala Ana in kralj in se mi je zdel film fenomenalen! Kr razjokala sem se poleg!
  • 0
user posted image

#98 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 June 2005 - 09:56 AM

Sestra in njen fant sta včeraj v kinu gledala novega Batmana in ga nista mogla prehvalit ... baje je čisto drugačen od prejšnjih, skos ful napet in baje da se popolnoma nič ne vleče (sploh glede na to, da je precej dolg).

Zdej me pa res firbca, če je tako v redu ... bo treba it počekirat, se mi že nekaj časa lušta it gledat kakšno tako bolj na easy akcijo.
  • 0

#99 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 19 June 2005 - 09:31 PM

še enkrat: pod njenim oknom, lilja 4-ever (v ljubljanskem časopisu 'dobro jutro' pa napišejo, da si je violeta tomič nazadnje ogledala 'lily 4-ever', khm!) biggrin.gif
jenna, kako je z '9 orgazmov'?
biggrin.gif
  • 0

#100 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 19 June 2005 - 09:55 PM

QUOTE(Špela)
šv ljubljanskem časopisu 'dobro jutro' pa napišejo, da si je violeta tomič nazadnje ogledala 'lily 4-ever', khm!) biggrin.gif

kaj si hotla s tem rečt? oops.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users